ΖΗΤΗΣΗ - Sansui au - ένα από τα 5500, 7700, 9900, 11000, 20000

Status
Not open for further replies.
Reaction score
446
Ψάχνω έναν απο τους Sansui au -5500, 7700, 9900, 11000, 20000 .
Eαν υπάρχει pre amp CA2000 , ca 3000 σε καλη τιμη δεκτός.
Καλή χρονια !

Reaction score
446
Περιπου 30 % κατω απο τις τιμες που τα βαζουν στο Ebay και αναλογα με την κατασταση τους

Last edited:

Reaction score
29.708
Εχε υπόψην σου ότι αναφέρεσαι σε παλιά μηχανάκια , εξειρετικά μεν , αλλά που θα χρειαστούν restoration δε. Με 5500 7700 μην ασχοληθείς, μόνο με 7900 και πάνω, λόγω του διαφορικού σταδίου στην είσοδο.
Ειδικά , 9900 11000,20000, είναι αρκετά δύσκολα στο restoration. Δεν αρκεί μόνο η αλλαγή πυκνωτών, θέλουν και διόδους και κάποια τρανζίστορς αλλαγή και είναι δυσεύρετα.
Μετά το restoration όμως παίρνεις έναν εξαιρετικό ήχο ,ζεστό ελαφρά χρωματισμένο με παχύ χαμηλό ζεστές μεσαίες και ελαφρά laid back υψηλές.
Επίσης να σου διευκρινίσω αν δεν το ξέρεις ότι ο CA3000 έχει τα λεγόμενα pass throughs , δλδ κάτι σαν πριτσίνια που περνάνε το σήμα από το πάνω μέρος της motherboard στο κάτω, δλδ η πλακέτα είναι διπλοτυπωμένη , και πάνω και κάτω. Ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό μηχάνημα στην επισκευή του . Το έχω και αυτό.

Reaction score
209
Περιπου 30 % κατω απο τις τιμες που τα βαζουν στο Ebay ....
αυτό δεν το καταλαβαίνω:

1) γιατί να στο δώσει σε εσένα -30% και να μην το πουλήσει στο ebay με +30% ?
2) υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση στην αξία του βινταζ μηχανήματος εάν έχει γινει recap, service κλπ, τα υπολόγισες αυτα?
3) οι τιμές στο ebay έχουν μεγάλη μεταβλητότητα, ακόμα και διαφορά πάνω από +/- 100% πολλές φορές, ποια θα πάρεις ως reference ?

Reaction score
446
αυτό δεν το καταλαβαίνω:

1) γιατί να στο δώσει σε εσένα -30% και να μην το πουλήσει στο ebay με +30% ?
2) οι τιμές στο ebay έχουν μεγάλη μεταβλητότητα, ακόμα και διαφορά πάνω από +/- 100% πολλές φορές, ποια θα πάρεις ως reference ?
Εχεις κάτι να μου πουλήσεις?
Και για να λήξει το θεμα εδω - ευγενικά λογω γιορτων ,- η τιμη που βαζουν στο ebay δεν ειναι τιμη πωλησης αλλα προσφοράς και εχει και 10% προμηθεια , και ( μου εχει τυχει δυο φορες ) πεφτεις σε κακο αγοραστη που σου ζηταει refund - μειωση λογω οτι να ναι , και ειναι συχνο φαινομενο η ζημια στην μεταφορα. Γι αυτους και άλλους πολλους λόγους οι τιμες ειναι τσιμπημένες. Αν δεις σε Ολλανδικα και Γαλλικα sites οι τιμες και εκει ειναι περιπου 30% κατω.
Οσο για την τιμη reference αν εχεις κατι θα το βρουμε. Δεν ειναι δημοσιος διαγωνισμος εδω. Δεν πιεζεται κανεις να πουλησει αν δεν θελει .
[DOUBLEPOST=1515242286][/DOUBLEPOST]
αυτό δεν το καταλαβαίνω:

2) υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση στην αξία του βινταζ μηχανήματος εάν έχει γινει recap, service κλπ, τα υπολόγισες αυτα?
.. και αναλογα με την κατασταση τους

Last edited:

Reaction score
209
πρώτον η ευγένεια επιβάλλεται ιδιαίτερα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, δεύτερον το -30% είναι αυθαίρετο και πρέπει να προκύπτει οχι μόνο από τον αγοραστή αλλά και από τους δυο: αγοραστή και πωλητή

Reaction score
446
Παρακαλω να κλεισει το thread / δεν εχω καμμια ορεξη ..
Ευχαριστω για την φιλοξενια

Reaction score
29.708
Εχεις κάτι να μου πουλήσεις?
Και για να λήξει το θεμα εδω - ευγενικά λογω γιορτων ,- η τιμη που βαζουν στο ebay δεν ειναι τιμη πωλησης αλλα προσφοράς και εχει και 10% προμηθεια , και ( μου εχει τυχει δυο φορες ) πεφτεις σε κακο αγοραστη που σου ζηταει refund - μειωση λογω οτι να ναι , και ειναι συχνο φαινομενο η ζημια στην μεταφορα. Γι αυτους και άλλους πολλους λόγους οι τιμες ειναι τσιμπημένες. Αν δεις σε Ολλανδικα και Γαλλικα sites οι τιμες και εκει ειναι περιπου 30% κατω.
Οσο για την τιμη reference αν εχεις κατι θα το βρουμε. Δεν ειναι δημοσιος διαγωνισμος εδω. Δεν πιεζεται κανεις να πουλησει αν δεν θελει .
[DOUBLEPOST=1515242286][/DOUBLEPOST]
Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους, παιδιά. Το ebay έχει κάποιους κανονισμούς.
Και εγώ έχω αγοράσει από ebay, και μου έχουν έρθει χτυπημένα μηχανήματα , αυτό κατά βάσει είναι ευθύνη του πωλητή που έκανε ευτελές πακετάρισμα. Δεν φταίει η μεταφορική , 'ολοι ξέρουμε πως πετάνε τα πακέτα οι μεταφορείς. Ειδικά οι Κούριερ. Είναι ευθύνη του πωλητή να συσκευάσει σωστά ένα μηχάνημα. Αλλιώς θα καταλήξει χτυπημένο ταλαιπωρημένο στον αγοραστή και αυτός θα αναρωτιέται τι στο διάολο έγινε και έλαβε χτυπημένο μηχάνημα.
Παρέλαβα sansui b 2302 χτυπημένο από την μεταφορά με τον τοροειδή να έχει μετατοπισθεί 3 πόντους δεξιά από το κοπάνημα που έφαγε. Το είχε συσκευάσει επαγγελματίας συσκευαστής στην Αμερική. όταν έστειλα φωτογραφίες στον πωλητή έγινε έξαλλος.
Μου έκανε refund μόνος του 500$. Δεν είναι όλοι οι αγοραστές κακοί κατά κανόνα , απλά μερικοί αξιώνουν αυτό που δικαιούνται και καλά κάνουν.

Reaction score
446
Αρα οι πωλητες στο ebay τσιμπανε την τιμη ΚΑΙ γι αυτον τον λογο. Ο κακομοιρος σου εκανε refund 500 $ χωρις να φταιει.
Mods παρακαλω να κλεισει.
Τοσα θελω να δωσω..
Η κουβεντα για τις τιμες του ebay ανηκει σε αλλη κατηγορια.
John Markou ευχαριστω για τις συμβουλες !

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.082
Members
38.527