Αναζητώ Media Player 4K, hdr, dolby atmos

Reaction score
56
Καλησπερα.
Αναζητώ Media Player ή android box με απαραίτητα στοιχεία, την υποστηριξη 4K60hz, HDR 10, Passthrough hd audio (Dolby Atmos, DTD-X).
Απο αυτά που γνωριζω η σειρά προτίμησης ειναι

zidoo x10, himedia q10, zidoo x9s, nvidia shield tv

Απο εκεί και περα ακουω τις προτασεις σας.
Σας παρακαλω μονο απο Αθηνα για συναλλαγη χερι με χερι.

Νεκταριος
6983437424

Reaction score
56
τελικά το παράγγειλα σήμερα απο geekbuying μεσω αποθηκης απο Ιταλια.
Ευχαριστω για την φιλοξενια.
Παρακαλω να κλεισει

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Και το x9s να επαιρνες, τα ιδια θα εβλεπες. Για αυθεντικο Hd-4K-hdr ομως μονον το nvidia shield

Reaction score
56
Για το χ9 το ήξερα αλλά ήθελα τον εσωτερικό σκληρό. Τώρα όσο ανάφερα ότι Μόνο με το Nvidia θα έβλεπα 4κ hdr εξηγήσε το λίγο γιατί δεν το κατάλαβα. Με το χ9 που είχα έβλεπα με το χ10 για ποιο λόγο Όχι?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Αργησα να σου απαντησω γιατι εμπλεξα με το ...Μακεδονικο!
Λοιπον επειδη εχω ...εντρυφησει στο θεμα λογω Netflix, αλλαζοντας σε 4 μηνες ...5 μηχανακια, αν θελεις 4Κ μονο με Nvidia shield, λογω αδειοδοτησης. Και η Xiaomi εχει σχετικη αδεια, μα επειδη δεν μου αρεσε η hd εικονα του mi, το εδωσα. Αν ομως θελεις ΜΟΝΟ hd 1080p, τοτε ΟΛΑ παιζουν (αλλα καλα, σαν τα Zidoo, αλλα λιγοτερο καλα, σαν το xiaomi -beelink), μα καλυτερα θα παιξεις με υπολογιστη ή καλο nuc (δοκιμασμενα κι αυτα!). Μα και παλι το Nvidia ΕΧΕΙ την καλυτερη hd εικονα!
Τον εσωτερικο δισκο στο χ10 τι τον θελεις, δεν σου αρκουσαν οι εξωτερικοι;

Reaction score
1.438
Αργησα να σου απαντησω γιατι εμπλεξα με το ...Μακεδονικο!
Λοιπον επειδη εχω ...εντρυφησει στο θεμα λογω Netflix, αλλαζοντας σε 4 μηνες ...5 μηχανακια, αν θελεις 4Κ μονο με Nvidia shield, λογω αδειοδοτησης. Και η Xiaomi εχει σχετικη αδεια, μα επειδη δεν μου αρεσε η hd εικονα του mi, το εδωσα. Αν ομως θελεις ΜΟΝΟ hd 1080p, τοτε ΟΛΑ παιζουν (αλλα καλα, σαν τα Zidoo, αλλα λιγοτερο καλα, σαν το xiaomi -beelink), μα καλυτερα θα παιξεις με υπολογιστη ή καλο nuc (δοκιμασμενα κι αυτα!). Μα και παλι το Nvidia ΕΧΕΙ την καλυτερη hd εικονα!
Τον εσωτερικο δισκο στο χ10 τι τον θελεις, δεν σου αρκουσαν οι εξωτερικοι;
Θεωρείς ότι φτάνει την εικόνα ενός oppo?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Δεν κατεχω απο Oppo αλλα γενικα μιλωντας και κρινοντας απο το εξαιρετικο Boxee box, δε νομιζω πως αυτου του τυπου μηχανακια φθανουν σε αποδοση καθαροαιμα media players. Σε αμεση συγκριση εχασε κατα κρατος το nvidia.Αν θελεις να παιζεις απο αρχεια, μονον, υπαρχουν καλυτερα απο τα αντροειδη. Κανουν ομως κι αλλες δουλειες...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
Εγώ δεν το φθάνουν το οππο στην εικόνα..θα το φτάνουν Στον ήχο που είναι και το δυνατό του σημείο;;
To ξέρω απλά το ρώτησα για να το λάβουν υπόψη κάποιοι.:D

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος