- Reaction score
- 1
Καλησπέρα σε όλους!Θέλω να προχωρήσω στην αγορά ενος dac και είμαι ανάμεσα σε 2.Το πρώτο είναι το musical fidelity v-90 και το δευτερο το cambridge audio dacmagic 100.Ακούω γνώμες..
Παρε οποιο σ αρεσει στο ματι.. 99% τα ιδια θα παιξουν.Καλησπέρα σε όλους!Θέλω να προχωρήσω στην αγορά ενος dac και είμαι ανάμεσα σε 2.Το πρώτο είναι το musical fidelity v-90 και το δευτερο το cambridge audio dacmagic 100.Ακούω γνώμες..
Δεν εχει ομως οπτικη για να συνδεσει την tv που θελει.
Βεβαίως έχει και οπτική και coaxial και USB και BT.Δεν εχει ομως οπτικη για να συνδεσει την tv που θελει.
Προσπαθησε να ακουσεις εαν γινεται ενα Βenchmarc dac1-usb εχει αυτα που ζητας (καθαροτητα,στερεοφωνικη εικονα,δεν "ξυριζει" δεν "κουρευει") ειναι usb 24/96 & 24/192 coaxial,optical,πολυ τιμια μηχανηματα,καλοφτιαγμενα και με πληθωρα ρυθμισεων στις εξοδους για να ταιριαξουν με οποιονδηποτε ενισχυτη.Νομιζω οτι πωλουνται κατι παραπανω απο το budget σου,αλλα κοιτας και κανενα μεταχειρισμενο.Καλησπερα,
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα και επειδη φανταζομαι οτι ενδιαφερει και τον OP, θα ηθελα την αποψη σας για τη αγορα DAC. Εχω εδω και αρκετα χρονια εχω στο σαλονι το MF VDAC II το οποιο παιζει μεσω USB (εναλλαξ με το SRC2496/DEQ2496 συνδεδεμενα με μια αρχαια M-Audio Firewire Solo). Επειδη σκεφτομαι να μεταφερω το VDAC II στο γραφειο ειμαι σε αναζητηση νεου DAC με τις παρακατω ιδιαιτερες απαιτησεις !!!
Μου αρκει αναλυση απο USB μεχρι 24/96. Τα υπαρχοντα αρχεια μου ειναι μεχρι εκει αλλα και απο streaming ειναι για εμενα ικανοποιητικη η αναλυση. Με γνωμονα οτι δεν ζηταω super αναλυσεις θα ηθελα να εστιασω στην ηχητικη ποιοτητα !
Θα ηθελα το DAC να εχει μεγαλη στερεοφωνικη εικονα και καθαροτητα χωρις να ξυριζει !
Επισης, θα παιζει απο USB.
Επειδη money is object nowadays (!) θελω να κινηθω σε λογικα ορια τιμης (ας πουμε περιπου 500-700 ευρω).
Το MF VDAC II ειναι πλεον προφανες οτι δεν αρκει για τα HARBETH SHL5. Τα ακουσματα που παιζω ειναι Soul/Jazz/Blues σε παρα πολυ πολυ χαμηλες εντασεις. Κυριως πλεον το βραδυ μετα την επιστροφη απο το γραφειο, με ενα Tullamore με 2 παγους και την οικογενεια να κοιμαται! Γι'αυτο ακριβως με ενδιαφερει πρωτιστως η καθαροτητα και η στερεοφωνικη εικονα χωρις να ειναι μελό αλλα και χωρις ξυρισματα !
Ευχαριστω προκαταβολικα για τις αποψεις !
(Ας μεταφερθει το post εαν οι mods θεωρουν οτι πρεπει να ανοιχτει αλλο thread
Τωρα ανοιγουμε μεγαλη συζητηση.....Δεν το εχω ακουσει και ειναι και δυσκολο να το ακουσω (η Θεσσαλονικη ειναι επαρχια γαρ !), αλλα διαβαζοντας reviews αναφερουν οτι ειναι κουραστικο στις υψηλες. Ξερω οτι ειναι λαθος να σχηματιζεις γνωμη απο reviews αλλων αλλα δεν υπαρχει αλλη λυση. Γυρνωντας πισω λιπον στο Benchmark DAC1, η γενικη αποψη ειναι οτι συνδιαζει 2 απο τα 3 ανωθεν ζητουμενα: (μεγαλη στερεοφωνικη εικονα και καθαροτητα χωρις να ξυριζει, χωρις να εχει σκληρες υψηλες).
Καλησπέρα σε όλους!Θέλω να προχωρήσω στην αγορά ενος dac και είμαι ανάμεσα σε 2.Το πρώτο είναι το musical fidelity v-90 και το δευτερο το cambridge audio dacmagic 100.Ακούω γνώμες..
Teac ud 503Καλησπερα,
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα και επειδη φανταζομαι οτι ενδιαφερει και τον OP, θα ηθελα την αποψη σας για τη αγορα DAC. Εχω εδω και αρκετα χρονια εχω στο σαλονι το MF VDAC II το οποιο παιζει μεσω USB (εναλλαξ με το SRC2496/DEQ2496 συνδεδεμενα με μια αρχαια M-Audio Firewire Solo). Επειδη σκεφτομαι να μεταφερω το VDAC II στο γραφειο ειμαι σε αναζητηση νεου DAC με τις παρακατω ιδιαιτερες απαιτησεις !!!
Μου αρκει αναλυση απο USB μεχρι 24/96. Τα υπαρχοντα αρχεια μου ειναι μεχρι εκει αλλα και απο streaming ειναι για εμενα ικανοποιητικη η αναλυση. Με γνωμονα οτι δεν ζηταω super αναλυσεις θα ηθελα να εστιασω στην ηχητικη ποιοτητα !
Θα ηθελα το DAC να εχει μεγαλη στερεοφωνικη εικονα και καθαροτητα χωρις να ξυριζει !
Επισης, θα παιζει απο USB.
Επειδη money is object nowadays (!) θελω να κινηθω σε λογικα ορια τιμης (ας πουμε περιπου 500-700 ευρω).
Το MF VDAC II ειναι πλεον προφανες οτι δεν αρκει για τα HARBETH SHL5. Τα ακουσματα που παιζω ειναι Soul/Jazz/Blues σε παρα πολυ πολυ χαμηλες εντασεις. Κυριως πλεον το βραδυ μετα την επιστροφη απο το γραφειο, με ενα Tullamore με 2 παγους και την οικογενεια να κοιμαται! Γι'αυτο ακριβως με ενδιαφερει πρωτιστως η καθαροτητα και η στερεοφωνικη εικονα χωρις να ειναι μελό αλλα και χωρις ξυρισματα !
Ευχαριστω προκαταβολικα για τις αποψεις !
(Ας μεταφερθει το post εαν οι mods θεωρουν οτι πρεπει να ανοιχτει αλλο thread