- Reaction score
- 1.560
+1
Ο ιδρυτής, αν έρθει, θα είναι για κάνα μισάωρο γιατί μετά θα έχει να φτιάξει κακάο για την κόρη του.Οι παλαιές κραταιές δυνάμεις π.χ. Ακρατόπουλος, Ιδρυτής κτλ, απέχουν;
Και τι θα κάνεις με την κανονιοφόρο; Θα πας για πόλεμο;........ υπάρχουν ανυπέρβλητες υποχρεώσεις (που να το ήξερα! πχ. απόπλους της Κ/Φ Αήττητος), οι οποίες πιθανών να μας εμποδίσουν τελευταία στιγμή!!!
Είναι και οι δύο γαμπροί μου στην Κανονιοφόρο! όταν φεύγουν, οι γυναίκες τους δουλεύουν, όπως και η δική μου, και μαντέψτε ποιος κάνει μπείμπι σίττινγκ σε 4 αγόρια!!!!Κ/Φ Αήττητος? Τι δουλειά έχεις εκεί?
Ο ένας είναι μηχανοστάσιο (Συμεωνίδης), ο άλλος ήταν πηδάλιο αλλά πήρε βαθμό (Τσιλαλής), και άλλαξε πόστο!Σε ρωτάω γιατί και εγώ εκεί δίπλα είμαι, σε συνεργείο. Πολύ πιθανό να τους γνωρίζω κιόλας, αν είναι μηχανικοί ακόμα πιθανότερο!
Εγώ θα έφερνα και την πεθερά...που δεν έχωΥ.Γ. Βέβαια, αν το φαγητό ήταν τζάμπα και είχαμε κλήρωση για ένα προβόλι 4Κ θα έρχονταν όλα τα μέλη οικογενειακώς.![]()
Δεν προλαβαίνεις να βρεις μια πεθερά μέχρι το Σάββατο?Εγώ θα έφερνα και την πεθερά...που δεν έχω![]()
Το άλλο Σάββατο βρε και κανόνισε να έρθεις .Δεν προλαβαίνεις να βρεις μια πεθερά μέχρι το Σάββατο?![]()
Καλά ,πρώην έχω και εγώ...άμα τη θέλει κανείς του την δανείζω!Άσε που ο gonis , μπορεί να μην έχει νυν πεθερά, αλλά μπορεί να έχει πρώην.
Άντε και εσύ..σαν τον αβουγουδου...δουλεύω το κέρ@τό μου τα Σάββατα.Το άλλο Σάββατο βρε και κανόνισε να έρθεις .
στείλε τον Ρουβίκωνα βρεΆντε και εσύ..σαν τον αβουγουδου...δουλεύω το κέρ@τό μου τα Σάββατα.
Πάρε ρε carioli μια άδεια ή έστω έλα αργότερα!Άντε και εσύ..σαν τον αβουγουδου...δουλεύω το κέρ@τό μου τα Σάββατα.