Fidelizer

Reaction score
113
Πως λειτουργει,τι ακριβως κανει?
http://www.hiendnews.gr/fidelizer-pro-software-pc-sourced-sound-quality-improvement/

Παιδιά καλησπέρα! Αγόρασα την Pro έκδοση και δεν εχω καταλάβει πως ακριβώς θα γίνει η αναβάθμιση..εχουν περάσει ήδη 24 ώρες από την αγορά. Θα μου στείλουν email ή download link ?

Reaction score
113
Παιδιά καλησπέρα! Αγόρασα την Pro έκδοση και δεν εχω καταλάβει πως ακριβώς θα γίνει η αναβάθμιση..εχουν περάσει ήδη 24 ώρες από την αγορά. Θα μου στείλουν email ή download link ?
Το βρήκα ! Ευχαριστώ !

Reaction score
4.327
Κόβει διάφορα services από τα win έτσι ώστε οι περισσότεροι πόροι του συστήματος να είναι διαθέσιμοι για την αναπαραγωγή μουσικής. Το δοκίμασα αλλά δεν κατάλαβα κάποια διαφορά. Προφανώς δουλεύει σε "αδύναμα pc"....

Reaction score
113
Λοιπόν, έκανα σήμερα την εγκατάσταση του Pro και προσωπικά σε σύγκριση με το free (evaluation) δεν κατάλαβα καμιά βελτίωση. Παντως στη δικιά μου περίπτωση το fideli@er κάνει αισθητή διαφορά και κάνει αυτό υπόσχεται (ακρόαση μεσω ακουστικών)

Reaction score
707
Εμένα μου φαίνεται να είναι σα να λέμε ότι αν ένας δρομέας βγάλει μια τριχα από τα @@ του θα κανει πιο γρήγορα το 400άρι.

Reaction score
113
Στην ουσία τα ΄΄extras΄΄ είναι η δυνατότητα εκκίνησης με τα windows και η παράλειψη παραπομπής στο site του δημιουργού κατά την εκκίνηση του προγράμματος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.579
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani