Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.712
Reaction score
83.413
Τα 'χουμε ξαναπεί. Είναι ζώα δίποδα και κανένα επιχείρημα δεν τα δικαιολογεί. Η οποιαδήποτε συζήτηση είναι χάσιμο χρόνου. Πρέπει να μην κυκλοφορούν ελεύθερα. Τελεία και παύλα.

Υ.Γ. Θα έχεις προσέξει τα νταλαβέρια που γίνονται ακριβώς δίπλα όλο το 24ωρο.
 







Μηνύματα
20.123
Reaction score
14.495
Το κλείσατε το νήμα μ αυτούς που τα φτιάχνουν με « εχθρούς « κι ήθελα να συνεισφέρω περαιτέρω πάνω Σ αυτή τη συλλογιστική...Εκτος κι αν τα βγάλαμε τα συμπεράσματα μας!
 

A

AKARL

Guest
Τη θέση του ΚΚΕ επανέλαβε ο Γιάννης Δελής, απαντώντας στην προσπάθεια διαστρέβλωσης που ξετυλίχτηκε και στις τρεις συνεδριάσεις της Επιτροπής, με «πρώτα βιολιά» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως το ΚΚΕ αναγνωρίζει το δικαίωμα της αλλαγής του φύλου στα νομικά έγγραφα ατόμων που βιώνουν έντονη σύγκρουση ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του φύλουτους και στο φύλο που νιώθουν ότι ανήκουν, για βιολογικούς, κοινωνικούς ή άλλους λόγους. Παράλληλα, επισήμανε πως η νομική αναγνώριση αυτού του ατομικού δικαιώματος χρειάζεται να βασίζεται σε ορισμένα αντικειμενικά επιστημονικά κριτήρια, χωρίς την προϋπόθεση της χειρουργικής επέμβασης.

Σε αντιδιαστολή με τα παραπάνω, σημείωσε πως το υπό συζήτηση νομοσχέδιο δεν προσεγγίζει στο ελάχιστο τις κοινωνικές προϋποθέσεις για να στηριχθεί το ατομικό δικαίωμα, αντίθετα αρνείται την αναγκαιότητά τους. Μάλιστα, επισήμανε την αντίφαση στην τοποθέτηση του υπουργού Δικαιοσύνης που εισάγει την προϋπόθεση της γνωμοδότησης από ιατρικό συμβούλιο δημόσιου νοσοκομείου για τις περιπτώσεις ανήλικων 15 και 16 ετών αλλά αρνείται τη χρησιμότητα μιας ανάλογης πρόβλεψης για άτομα, π.χ. 18, 19 και 20 ετών.

Οσο κακή είναι η απολυτοποίηση των βιολογικών κριτηρίων, άλλο τόσο κακή είναι και η πλήρης άρνησή τους, υπογράμμισε ο Γ. Δελής, δίνοντας μια απάντηση στις τοποθετήσεις που κατηγόρησαν το ΚΚΕ για «βιολογισμό». «Η επιστημονική προσέγγιση του θέματος γίνεται μόνο όταν συνδυάζονται και δεν διαχωρίζονται τα βιολογικά με τα κοινωνικά κριτήρια για το φυλετικό προσδιορισμό. Αυτό, ακριβώς, είναι που αρνείται το νομοσχέδιό σας. Μα και αυτό ακριβώς αποτελεί και τη βάση για τη θέση του ΚΚΕ», ξεκαθάρισε. Σχολίασε ακόμα πως οι θεωρίες του λεγόμενου «κοινωνικού φύλου », που παρουσιάζουν το φύλο αποκλειστικά και μόνο ως ένα «καλούπι» που προσδίδει η κοινωνία στο άτομο, συνιστούν ανορθολογισμό και ιδεαλισμό που «δεν μπορούν να παρουσιάζονται ως προοδευτισμός».
 




A

AKARL

Guest
«Καφενείον η Ελλάς - περάστε κόσμε», έχουν γίνει τα δελτία ειδήσεων. «Δείτε το σκύλο στο βενζινάδικο να κάνει κόλπα», «Δείτε το γάιδαρο να κάνει θαλάσσιο σκι», «Δείτε πανέμορφα άλογα να κάνουν μπάνιο», «Δείτε τους Ελληνες στρατιώτες να αναχωρούν για την ΠΓΔΜ», «Δείτε τον έρωτα της σταρ με τον σταρ»!

Κάποτε χρειάζονταν 2 δραχμές για να «περάσει ο κόσμος» και να δει τα αξιοθέατα. Κι αν η σχετική θεατρική παράσταση χαρακτηριζόταν από ένα σαρκασμό για το «καφενείο», ο οποίος αντιμετωπίστηκε με βία από τη χούντα, σήμερα οι παρουσιαστές των θεαμάτων είναι πολύ σοβαροί. Και μάλιστα παραμένουν σοβαροί ακόμη και όταν η έκφρασή τους και ο τόνος της φωνής τους, καθώς το θέμα το απαιτεί, πλημμυρίζουν από ευθυμία.

Γιατί βεβαίως, η αποβλάκωση του λαού είναι μια σοβαρή υπόθεση. Τόσο σοβαρή, που φανερά τουλάχιστον, δεν έχει καν το τίμημα των 2 δραχμών, κάτι που θα μπορούσε να λειτουργήσει ανασταλτικά. Γι' αυτό και η αποβλάκωση προσφέρεται «δωρεάν».
 



Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.739
Συζήτηση δυο Αλβανών στο δρόμο, ξαναπήγα Αλβανία μετά απο χρόνια και με φώναζαν ''που'σαι Έλληνα''!:lol:
Πριν 50 χρόνια αποκαλούσαν τους μετανάστες στην Αμερική , μπρούκληδες.
 



xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.712
Reaction score
83.413
'Οταν δεν σε θέλει...

Την Κυριακή, σε μία απότομη κίνηση του χεριού μου, χτύπησα δυνατά το Panerai ρολόι μου σε ένα τραπέζι. Το κοιτάω, όλα καλά. Μετά από λίγο διαπιστώνω ότι είχε φύγει από τη θέση της η στεφάνη της ημερομηνίας και δεν "άκουγε" στο γύρισμα του κουρδιστηριού. Δεν θέλω να ρωτήσω τιμή επισκευής. 8-)

Χθες, Δευτέρα, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο πέφτει το iPhone X από 40cm ύψος και σπάει η οθόνη... Γνωρίζω ότι στην Ευρώπη το κόστος αντικατάστασης παίζει από 300 έως 350€. Πάω σήμερα στο iStorm και ρωτάω. Μου λένε 410€ και θα το παραλάβω σε 10-12 μέρες γιατί ακολουθεί τη γνωστή διαδικασία αποστολής στην Ιρλανδία που βρίσκεται το επίσημο service της Apple για όσες χώρες δεν έχει επίσημη παρουσία. Επειδή το είχα αγοράσει από τον Γερμανό, πάω για μία δεύτερη ψυχρολουσία. Ρωτάω την ευγενέστατη κοπέλα και μου λέει να περιμένω να δει τον επίσημο κατάλογο αλλά να είμαι προετοιμασμένος γιατί μπορεί να έχει πάνω από 150€. Της λέω ότι με 150€ δεν αλλάζεις ούτε την οθόνη του iPhone 7 και παραξενεύεται. Όταν βρίσκει την τιμή μου λέει να καθίσω στο σκαμπό πριν την ακούσω. Της λέω είμαι έτοιμος για όλα και μου δείχνει στην οθόνη το νούμερο γιατί δεν μπορούσε να το διαβάσει. 635€ χρεώνει ο Γερμανός την αλλαγή οθόνης στο iPhone X!!! :party:

Μια χαρά σου λέω... :D
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.592
Μηνύματα
2.865.178
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top