Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.561
Ήταν Δεκέμβριος του 2023 όταν ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με αυτό το μαραφέτι
1000014034.jpg

Από τότε έχουμε γίνει αχώριστοι φίλοι, δεν είναι ένα φωτάκι, είναι εργαλείο, κοιτάει για σένα πίσω χωρίς να χρειαστεί να κοιτάξεις εσύ.
Φέτο κλείσαμε δγιό χρόνια, μέσα σε αυτό το διάστημα το έχω λιώσει, άπειρες φορτίσεις και η μπαταρία δείχνει ότι έχει πολύ ζωή ακόμα, βγάζει άνετα 4-5 προπονήσεις του δίωρου. Σήμερα μου έκλεισε από μπαταρία για πρώτη φορά από τότε που το δουλεύω, ένιωσα εκτεθειμένος, ένιωσα τυφλός, αυτό τα λέει όλα!!

Reaction score
2.332
Ήταν Δεκέμβριος του 2023 όταν ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με αυτό το μαραφέτι View attachment 382427

Από τότε έχουμε γίνει αχώριστοι φίλοι, δεν είναι ένα φωτάκι, είναι εργαλείο, κοιτάει για σένα πίσω χωρίς να χρειαστεί να κοιτάξεις εσύ.
Φέτο κλείσαμε δγιό χρόνια, μέσα σε αυτό το διάστημα το έχω λιώσει, άπειρες φορτίσεις και η μπαταρία δείχνει ότι έχει πολύ ζωή ακόμα, βγάζει άνετα 4-5 προπονήσεις του δίωρου. Σήμερα μου έκλεισε από μπαταρία για πρώτη φορά από τότε που το δουλεύω, ένιωσα εκτεθειμένος, ένιωσα τυφλός, αυτό τα λέει όλα!!
Εννοείς πως σου δουλεύει με μία φόρτιση φως και ραντάρ 10 ώρες? Το γκάρμιν δεν βγάζει ούτε 5 ώρες...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.561
Ναι ρε Σάκη, έχει περισσότερη αυτονομία από το garmin, ωστόσο για να τα λέμε και όλα, του έχω βγάλει off το brake litgh, τη ειδοποίηση alert όταν πλησιάζει αμάξι και του έχω περιορίσει το φωτισμό στο 95%, έχει μέχρι 200%.
Το garmin έχει καλύτερο φωτάκι, ακόμα και όταν έχεις το magene στο 200%
Με κλειστό το radar, μόνο ως φωτάκι, βγάζει 1 βδομάδα αυτονομία με τους παραπάνω χρόνους

Last edited:

Reaction score
1.310
Ήταν Δεκέμβριος του 2023 όταν ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με αυτό το μαραφέτι View attachment 382427

Το ίδιο και εγώ. Δεν καβαλάω χωρίς αυτό. Είναι πραγματικά εργαλείο πολύτιμο για τον ποδηλάτη. Αυξάνει το επίπεδο ασφάλειας σημαντικά. Κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να λείπει απο κανένα μας.

Reaction score
1.310
Αν δεν βρεθεί λύσει για το χαλάρωμα του ελεύθερου θα μπορούσε να μπει ελάχιστη, πραγματικά όμως ελάχιστη, ποσότητα μέτριας ή ήπιας κόλλας σπειρωμάτων. Θα πρέπει όμως όταν το φρεσκάρεις με γράσο να καθαρίζεις τα υπολείμματατης κόλλας πολύ πολύ καλα. Εάν μου ξεβιδώνει συνεχώς λέω να το εφαρμόσω.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.561
Όταν πατήσουν καλά τα ρουλεμάν μέσα στο ελεύθερο, παύει να χαλαρώνει η βίδα.
Ο λόγος που δίνει αρκετούτσικα μπόσικα είναι επειδή το σώμα του ελεύθερου είναι από αλουμίνιο, έχει αυτή τη μαλακή άσπρη επίστρωση και επειδή ο αποστάτης ανάμεσα στα δγιό ρουλεμάν είναι και αυτός από αλουμίνιο.
Συνήθως θέλει από καινούριο 2-3 φορές μάζεμα τα μπόσικα, μετά γίνεται μπετό.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.666