Yamaha NS 5000

I

iason

Guest
20180331_121531.jpg
20180331_123049.jpg

[DOUBLEPOST=1522507854][/DOUBLEPOST]Καλησπερίζω την παρέα του ευγενές Φόρουμ ,Βρέθηκα σήμερα σε μια ακρόαση του Yamaha ns 5000 ενα καινούργιο μοντέλο με ενισχυτικά της Sugden 2 μονομπλόκ και πρό της ιδιας εταιρείας .
Με πηγές πικ απ και CD player ,καλώδια χρυσοκεντημένα γουστα κτλπ.............
Ενα ηχοσύστημα της τάξεως 65000 ευρώ πάνω κάτω.
Πολύ ομορφο στο μάτι . Από ηχο προσωπική αποψη πάντα ( επειδή οσο ποιο ακριβό ειναι το σύστημα τοσο ποιο αυστηρός γινομαι και εγώ σε αυτά που θέλω η περιμένω να ακούσω.)
Δεν δικαιλογεί τα χρήματα που ζητάει ,τόσο απλά.

Attachments

I

iason

Guest
τι ακουσατε ?
κανα αλμπινονι ? κανα βιβαλντι ?
:D
Οι γνωστές μουσικές με ενα η δυο οργανα Τσέλο Σαξόφωνο και ενα φωνητικό . Η ιδια ανιαρή ιστορία.Αντε και λιγο Mile Davis.:p

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Με 75 βατ στο κανάλι τα ταρακούνησε.... τα τουιτερ.
Η ακρόαση οργανώθηκε από κάποιον διανομέα

Reaction score
8.905
από περιέργεια και μόνο.... τι παραπάνω θα ήθελες να ακούσεις...?

I

iason

Guest
Με 75 βατ στο κανάλι τα ταρακούνησε.... τα τουιτερ.
Η ακρόαση οργανώθηκε από κάποιον διανομέα
Επίσημος Αντιπρόσωπος Yamaha Ολλανδία ς και επίσης επίσημος Αντιπρόσωπος Sugden Ολλανδιας.
[DOUBLEPOST=1522511843][/DOUBLEPOST]
από περιέργεια και μόνο.... τι παραπάνω θα ήθελες να ακούσεις...?
Οταν εχεις απέναντι σού ένα ζευγάρι ηχεία που ζητάνε 15000 ευρώ και ενα ζεύγος μονομπλοκ 30000 ευρώ περιμένω να ακοσω κάτι περισσότερο σε τονικη ισοροπια εντάσεις χαμηλό και ταχύτητα νευρο. Συγκρινοντας το με ενα σύστημα της τάξεως 15000 ευρώ.

Reaction score
15.469
Δηλαδη με τι επρεπε να ακουσουν ρε παιδια? Ο Βιβάλντι κι ο Αλμπινόνι σας πεφτουν λίγοι?

350 χρονια ακουγονται οι μουσικες τους δεν φτανει?
εμενα προσωπικως μ' αρεσουνε , απλα επειδη ειδα τη διακοσμηση μου 'ρθανε στο μιαλο :)D)
:D

ισως να 'πρεπε ν' ακουσουν και καμμια ροκια ή κανα μομπυ που λεει κι ο γιατρος ... αλλα μ' αυτη τη πολυθρονιτσα που καραδοκει στο βαθος τολμας να το ζητησεις του αντιπροσωπα ? δε τολμας ...
:drinks:

Reaction score
8.905
Οταν εχεις απέναντι σού ένα ζευγάρι ηχεία που ζητάνε 15000 ευρώ και ενα ζεύγος μονομπλοκ 30000 ευρώ περιμένω να ακοσω κάτι περισσότερο σε τονικη ισοροπια εντάσεις χαμηλό και ταχύτητα νευρο. Συγκρινοντας το με ενα σύστημα της τάξεως 15000 ευρώ.
όλα αυτά που αναφέρεις οφείλονται στην έλλειψη φροντίδας χώρου.....

Reaction score
1.738
Οι γνωστές μουσικές με ενα η δυο οργανα Τσέλο Σαξόφωνο και ενα φωνητικό . Η ιδια ανιαρή ιστορία.Αντε και λιγο Mile Davis.:p
Συμφωνώ και τα γραψα ξανά προχθές.

Όλοι, ένα-δυο όργανα βάζουν να παίξουν ή κανά soft vocal jazz, καμια νταϊάνα κραλ ή κανα τσικ κορέα ή κανα ξενέρωτο άμπιεντ, λες και κάνεις γιόγκα ή σπα.

Ας βάλουν κανά free jazz, κανά Andrew Cyrille, που βαράνε όλοι μαζί καμιά δεκαριά πνευστά, τότε να δούμε πόσα απίδια πιάνει το σύστημα των 65k.

Φιλούνια, έχω ακρόαση μ’έναν - δανεικό - τελικό αμερικάνικο class d, με τον 851a σαν προενισχυτή, και δε μου φαίνεται ότι αξίζει, πολύ πλαδαρός/θολός ειναι... (ο class d).

Reaction score
15.469
όλα αυτά που αναφέρεις οφείλονται στην έλλειψη φροντίδας χώρου.....
αυτο θ' αρχισει να χρησιμοποιειται σαν φαρμακο δια πασα νοσο ... ξερεις ... ο χωρος μου δεν ειναι φροντισμενος - το ιδιο και ο δικος σου και οπου και να παει το συστημα δε θα παιξει αυτα που μπορει ... τι φταιει το συστημα ?
μηπως οι αντιπροσωποι θα 'πρεπε να βγαλουνε την αντιαισθητικια πολυθρονα λουδοβικου 14ου και να βαλουνε κανα διαχυτη (πως τα λεν' αυτα ?) ... να δημιουργησουνε τσι ιδανικες συνθηκες στα μαγαζια τωνε και μετα ας παει ο καθεις να κοβει το λαιμο του ? ...
:drinks:

A

AKARL

Guest
View attachment 93403 View attachment 93404
[DOUBLEPOST=1522507854][/DOUBLEPOST]Καλησπερίζω την παρέα του ευγενές Φόρουμ ,Βρέθηκα σήμερα σε μια ακρόαση του Yamaha ns 5000 ενα καινούργιο μοντέλο με ενισχυτικά της Sugden 2 μονομπλόκ και πρό της ιδιας εταιρείας .
Με πηγές πικ απ και CD player ,καλώδια χρυσοκεντημένα γουστα κτλπ.............
Πολύ ομορφο στο μάτι . Από ηχο προσωπική αποψη πάντα ( επειδή οσο ποιο ακριβό ειναι το σύστημα τοσο ποιο αυστηρός γινομαι και εγώ σε αυτά που θέλω η περιμένω να ακούσω.)
Χωρίς να τα έχω "ακούσει", μεταξύ μας ούτε και πρόκειται, συμφωνώ με τη γενική σου εντύπωση - η οποία είναι και η αναμενόμενη, αλλά, δγιαφωνώ με τον "φταίχτη".

Δεν φταίνε τα ταλαίπωρα τα γιαπωνεζάκια... Πχοιοί φταίνε;

1) Ο πανδαμάτωρ χώρος. Δεν είναι μόνο καρακιτσαργιό αλλά, μάλλον, εντελώς ακατάλληλος σύμφωνα με τα γνωστά ευαγγέλια.

2) Οι ακριβοί ενισχυτές με τα λίγα-αλλά-καλά βατάκια. Τελικά αυτό πρέπει να είναι η μεγαλύτερη μ@λ@κί@ στον ταλαίπωρο χώρο του ώντιο. Ήντα να κλ@σουν 165 βατάκια σε ηχείο που μπορεί να αντέξει 600;

3) Ο χαλιεντοαντιπρόσωπος που φροντίζει περισσότερο για την τέρψη λάθους οργάνων (μαντέψτε πχοιών).

Λοιπόν θα το πω και ας ακουστεί ως λαϊκιζμός:

Τα γιαπωνεζάκια αντέχουν 600 Βατ μάξιμουμ.

Βάλτα σε έναν πσιλοσωστό χώρο, κώτσαρέ τους δγυό γεφυρωμένους Κραουνάκηδες ΧΛΣ 2502 (με κόστος πέριξ των δγυό αβουγουδού) και βάλε και καμνιά βαρβάτη δυναμική μουσική και τότε τα ματαλέμε.

Τελικά, οι BEDZ έχουν απόλυτο δίκιο στο θέμα της επαρκούς οδήγησης (η οποία δεν είναι ανάγκη να είναι ακριβή) ...

Αφιερωμένο για πάρτη τώνε:

BEDZ R BURNIN'

D

deleted user 10898

Guest
Μην γράφετε ότι νάνε...
Μια χαρά τρίγωνο.
Χώρος μεν με αντανακλάσεις αλλά όχι για να "τσακίσουν" τόσο την τονική ισορροπία.
Κάτι άλλο έχετε να πείτε;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.950
Και μετά; Ξυπνήσατε μόνοι σας, ή σας ξύπνησε η καθαρίστρια;

Reaction score
571
Η μουσική ευχαρίστηση δεν είναι συνδεδεμένη με το κόστος,θυμάμαι το 1989 στο ΟΑΚΑ όταν ήρθαν οι Floyd μας έπεσαν τα σαγόνια ε λοιπόν τέτοια 'απόδοση' μην περιμένετε απο κανένα ηχοσύστημα και πρακτικά κάτι τέτοιο η σχεδόν κοντά στο live περιμένεις από τέτοιου κόστους σύστημα εξ ου και η απογοήτευση απο τα πανάκριβα συστήματα.
Και μία άλλη διάσταση,κάποτε πήρα στα χέρια μου μια Ducati Panigale 1199 και την έβγαλα οδηγικά επικίνδυνη.Ο λόγος , οδηγική-αγωνιστική παιδεία,αυτά.

Reaction score
571
Συμφωνώ και τα γραψα ξανά προχθές.

Όλοι, ένα-δυο όργανα βάζουν να παίξουν ή κανά soft vocal jazz, καμια νταϊάνα κραλ ή κανα τσικ κορέα ή κανα ξενέρωτο άμπιεντ, λες και κάνεις γιόγκα ή σπα.

Ας βάλουν κανά free jazz, κανά Andrew Cyrille, που βαράνε όλοι μαζί καμιά δεκαριά πνευστά, τότε να δούμε πόσα απίδια πιάνει το σύστημα των 65k.

Φιλούνια, έχω ακρόαση μ’έναν - δανεικό - τελικό αμερικάνικο class d, με τον 851a σαν προενισχυτή, και δε μου φαίνεται ότι αξίζει, πολύ πλαδαρός/θολός ειναι... (ο class d).
Δεν ακούν όλοι free jazz όπως καi fussion και ούτε είναι κριτήριο για το αν είναι καλό ενα ηχοσύστημα η όχι

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo