- Reaction score
- 603
Ακομα καλυτερα....Χεχε Ωραία τα λες αλλά όχι στην Ολλανδία αλλά σε νησάκι αγναντεύοντας το Αιγαίο

Ακομα καλυτερα....Χεχε Ωραία τα λες αλλά όχι στην Ολλανδία αλλά σε νησάκι αγναντεύοντας το Αιγαίο
Καλημέρα και καλό μήνα.Δεν ακούν όλοι free jazz όπως καi fussion και ούτε είναι κριτήριο για το αν είναι καλό ενα ηχοσύστημα η όχι
Συγγνώμη...Κογια είναι καλά αφτα;
Καλό Μήνα και σε εσέναΚαλημέρα και καλό μήνα.
Δεν κατάλαβες τι εννοούσα, αλλά “no hard feelings”.
View attachment 93403 View attachment 93404
[DOUBLEPOST=1522507854][/DOUBLEPOST]Καλησπερίζω την παρέα του ευγενές Φόρουμ ,Βρέθηκα σήμερα σε μια ακρόαση του Yamaha ns 5000 ενα καινούργιο μοντέλο με ενισχυτικά της Sugden 2 μονομπλόκ και πρό της ιδιας εταιρείας .
Με πηγές πικ απ και CD player ,καλώδια χρυσοκεντημένα γουστα κτλπ.............
Ενα ηχοσύστημα της τάξεως 65000 ευρώ πάνω κάτω.
Πολύ ομορφο στο μάτι . Από ηχο προσωπική αποψη πάντα ( επειδή οσο ποιο ακριβό ειναι το σύστημα τοσο ποιο αυστηρός γινομαι και εγώ σε αυτά που θέλω η περιμένω να ακούσω.)
Δεν δικαιλογεί τα χρήματα που ζητάει ,τόσο απλά.
Συμφωνώ , το άκουσα στον κ. Βασίλη το ηχείο έχει φοβερές δυνατότητεςΤο συγκεκριμένο ηχείο μπορεί να αποδώσει με χαρακτηριστική άνεση όλα τα είδη της μουσικής σε υψηλότατες στάθμες χωρίς ίχνος κόπωσης, με απαραίτητη προϋπόθεση την κατάλληλη ενίσχυση. Με βάση την προσωπική μου εμπειρία, 200 "στιβαρά" watt είναι μια καλή αρχή. Απορίας άξιον, γιατί η Yamaha ενώ γνωρίζει και μπορεί να κατασκευάσει ενισχυτικά αντίστοιχης ποιότητας και υψηλής ισχύος, δεν το κάνει. Εξαιρετικό ηχείο, αντάξιο του προγόνου του.