Yamaha NS 5000

Reaction score
80
Το συγκεκριμένο ηχείο μπορεί να αποδώσει με χαρακτηριστική άνεση όλα τα είδη της μουσικής σε υψηλότατες στάθμες χωρίς ίχνος κόπωσης, με απαραίτητη προϋπόθεση την κατάλληλη ενίσχυση. Με βάση την προσωπική μου εμπειρία, 200 "στιβαρά" watt είναι μια καλή αρχή. Απορίας άξιον, γιατί η Yamaha ενώ γνωρίζει και μπορεί να κατασκευάσει ενισχυτικά αντίστοιχης ποιότητας και υψηλής ισχύος, δεν το κάνει. Εξαιρετικό ηχείο, αντάξιο του προγόνου του.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
View attachment 93403 View attachment 93404
[DOUBLEPOST=1522507854][/DOUBLEPOST]Καλησπερίζω την παρέα του ευγενές Φόρουμ ,Βρέθηκα σήμερα σε μια ακρόαση του Yamaha ns 5000 ενα καινούργιο μοντέλο με ενισχυτικά της Sugden 2 μονομπλόκ και πρό της ιδιας εταιρείας .
Με πηγές πικ απ και CD player ,καλώδια χρυσοκεντημένα γουστα κτλπ.............
Ενα ηχοσύστημα της τάξεως 65000 ευρώ πάνω κάτω.
Πολύ ομορφο στο μάτι . Από ηχο προσωπική αποψη πάντα ( επειδή οσο ποιο ακριβό ειναι το σύστημα τοσο ποιο αυστηρός γινομαι και εγώ σε αυτά που θέλω η περιμένω να ακούσω.)
Δεν δικαιλογεί τα χρήματα που ζητάει ,τόσο απλά.

https://www.avsite.gr/forum/threads/yamaha-ns-5000.163630/

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
Το συγκεκριμένο ηχείο μπορεί να αποδώσει με χαρακτηριστική άνεση όλα τα είδη της μουσικής σε υψηλότατες στάθμες χωρίς ίχνος κόπωσης, με απαραίτητη προϋπόθεση την κατάλληλη ενίσχυση. Με βάση την προσωπική μου εμπειρία, 200 "στιβαρά" watt είναι μια καλή αρχή. Απορίας άξιον, γιατί η Yamaha ενώ γνωρίζει και μπορεί να κατασκευάσει ενισχυτικά αντίστοιχης ποιότητας και υψηλής ισχύος, δεν το κάνει. Εξαιρετικό ηχείο, αντάξιο του προγόνου του.
Συμφωνώ , το άκουσα στον κ. Βασίλη το ηχείο έχει φοβερές δυνατότητες
αλλά θέλει πολλά βατ (πάρα πολλά) για να τις αναδείξει.
Συνεπώς ο @AKARL έχει δίκιο.

T

Tadakis

Guest
Χρέπι. Στη χώρα που ανθίζει το class D πάνε να κάνουν demo με class A. Αίσχος. Περνάνε και τους Ολλανδούς για βλάκες αμερικανάκια....

Reaction score
5.614
Η απορία μου είναι γιατί δεν το έκανε εξαρχής η Yamaha ενεργό. Τόσα χρόνια το πάλευε, δεν μπορούσε να φτιάξει κάτι κορυφαίο σε ενεργό;

Για να μη φανεί σε κάποιους επαγγελματικό και χάσει πωλήσεις;

Reaction score
571
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα πωλήσεων,15000€ κάνουν και όχι 1500€,αλλά θέμα άποψης.Ασε που θα έκαναν 25000€.Τα ενεργά είναι άλλη ιστορία πολλή ποιό δύσκολη ειδικά όταν θέλεις να έχεις ενα κορυφαίο αναπαραγωγέα στην γκάμα σου,ακόμα και η ATC τα βγάζει και σε passive.Οπως εγώ που θα ήθελα κάτι KRK με 8'' τρίδρομα σε passive γιατί οι ενισχυτές που έχει είναι για τον π....ο.Καλημέρα.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.840
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo