Ζειτήτε προενησχύτεις

Status
Not open for further replies.

A

AKARL

Guest
καλα αγραματως ησε ?
ο τονις
γραφετε
ω τωνυσ......
ωλα αιγο θα στα λαιο
Ω Τόνις ίνε πσυλωεκαιντρυκώς τίπως κε ύθαιλαι πάντα να των φονάζουμαι Τόνι ... τραίχα γίραιβαι, καμαίνωσ απώ τα ντράγκσταιρ...
[DOUBLEPOST=1522592932][/DOUBLEPOST]
tea Λες οραι.....
αιχι θιρα γιουνηβαιρςαλ κε κουμπονυσ απω αιθαιναιτ...μαιχρι χαιντιμιαι (hdmi) ,3,3...
αλιοσ να κανο παιτρα τυν καρδηα μου κε να σου πλησω αφτον
Κε αφτω για των κραουνακι δαιν αιπραιπαι να το πης.....
νατανε σταματης λαλας...να πο νε
αλλα κραουνακισ.....ρηχνυς αιπιπαιδω
Ραι σι RG φωβαιρώ εργαλύω ο Ρότερ (στα γυαποναίζυκα) αλά αίχο βαρβάτω ταιλεικώ κε πσάχνο για πρω γειά να ακούο τους Δε Κάρτ ώποσ πραίπυ!

Last edited by a moderator:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
απω τι κεγετε κανις καλω ηνε αρκυ να τω φχαρηστυαιται
κε μυας κε λαις αιγωκαιντρυκως .....
παλυα μιπος ιταναι μπασκαιτμπολυστας....γιατυ αφτοι υνε αιγωκαιντρικοι
απωκαιντροι....κε ψυλωτραγοι.....
λαιμαι τορα
[DOUBLEPOST=1522593646][/DOUBLEPOST]νασε δοκο αινα ταιτω.....
να σου φηγι ι πιτηρυδα
90a9d930ca854ea1666f4d5092b890d8.jpg

A

AKARL

Guest
απω τι κεγετε κανις καλω ηνε αρκυ να τω φχαρηστυαιται
κε μυας κε λαις αιγωκαιντρυκως .....
παλυα μιπος ιταναι μπασκαιτμπολυστας....γιατυ αφτοι υνε αιγωκαιντρικοι
απωκαιντροι....κε ψυλωτραγοι.....
λαιμαι τορα
Αισί κουμπάραι να τηνε κώπσης τυν πωλύ τι γυώγκα γυατί σαι αίχυ πυράκσυ μιανολιά στιν καιφαλύ καυμαίνε.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
οι γιωγκα μωνω κωλιαιτε.....
.δαιν κωβαιτε τω δωκιμασα κε δαιν μου βγενυ
θαις αινα σουπαιρ πρωαινισχητυ
http://highfidelity.pl/@main-305&lang=en
θα μου δοκις 35 χαρτια κε αιχις κε αινα 3μυνω δοραιαν γιογκα
μιν υσε αχαρηστως........
αιλα τορα που γιρηζυ
.....κε κωπσε αφτα τα πη αιμ
αιχουν κλισυ τα καληταιρα τα σπητχια

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
163
εχο προενισχυτη akai-hifi made in santa barbara αιγαλεο σιτυ με χλρ κ μικροφωνο ισοσταθμισης του μακη.........μονο 10000$

A

AKARL

Guest
Πεδγιά κανας Σανσούης πρω μαίχρυ 35Κ πέζη να βραιθή στω αβουσάιτ;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
λαμπα ?
ί
τρανζυστωρ ?

θαις εινα κασαιτοφονο ....
δορο ωλος ο σαλαμπασης , τολης τσιμογιαννης.....
μαγκας θα γινεις
[DOUBLEPOST=1522596854][/DOUBLEPOST]
90158e40a7b49eff24b13d434c531311.jpg

A

AKARL

Guest
λαμπα ?
ί
τρανζυστωρ ?

θαις εινα κασαιτοφονο ....
δορο ωλος ο σαλαμπασης , τολης τσιμογιαννης.....
μαγκας θα γινεις
[DOUBLEPOST=1522596854][/DOUBLEPOST] View attachment 93516
:thumbsup: :D

Κασαιτώφονω ε; Καλεί υδαία ίνε! Αν δε βρο πρωαινυσχήτει μαίχρυ το βράδει θα τω πάρο!

Θαίλο, ώμος, και τα άπαντα του Γιάgννη Μπρουκλόγιαgννη σαι κασαίταις!

Ίμε μαιγάλως φαν του Μπρουκλόγιαgννη:

Γεgννήθηκε στην Αμυγδαgλιά Γορτυgνίας. Το πραγματικό του όνομα είναι Γιάgννης Ποgλύδωρας.
Άρχισε να παίζει κλαρίνο απο ποgλύ μικρός παίρνοντας τα πρώτα του μαθήματα κοντά σε εναν ντόπιο κλαριgνίστα, ονόματι Μπάρμπα-Γιάgννη Μαλαπέρδα, τον οποίο επειδή είχε ζήσει στην Αμερική των φώναζαν 'Μπρούκgλη". Απο κεί του έμεινε το ψευδώgνυμο 'Μπρουκλόγιαgννης". Αργότερα, πηγαίνοντας στην Αθήνα πήρε πολλά μαθήματα απο τον Βασίλη Μπατζή και έμελλε να γίgνει ποgλύ λαοφιgλής στην περιοχή της Αρκαδίας και των Καλαβρύτων.
Ενας απο τους καgλύτερους παραδοσιακούς κλαριντζήδες με πλόυσιο παραδοσιακό ρεπερτόριο και αριστοτέχgνης στην εκτέλεση ειδικά των "καμπίσιων", συνεργάστηκε πολλά χρόgνια με τη μεγάgλη τραγουδίστρια Φιgλιώ Πυργάκη που θεωρήθηκε "Βασίgλισα του καμπίσιου" και έγραψε γι αυτήν πολλά τραγούδια, όπως "Τα ελατόκλαρα" που γνώρισε μεγάgλη επιτυχία.
Κοντά στα 1968 έκανε τις πρώτες του ηχογραφήσεις με τραγουδιστή το GΝίκο Τράγκα.
Δεν εμφαgνίστηκε σε κέντρα της Αθήνας, όπως ποgλλοί άgλλοι μεγάλgοι κλαριgνίστες, προτιμώντας την περιοχή του όπου είναι αναντικατάστατος, παίζοντας σε παgνηγύρια σε συνεργασία με μεγάλους τραγουδιστές όπως τον Στάθη Κάβουρα, τη Φιgλιώ Πυργάκη, τη Μαρίνα Ποgλυχρονοπούλου, το GΝίκο Τράγκα, το Γιώργο Μπέκιο και το Γιάgννη Σιέττο.

Last edited by a moderator:

Reaction score
30.456
Πλάκα-πλάκα με την ορθογραφία,για να κατανοήσω ένα ποστ,πρέπει να το διαβάσω δυο φορές
τουλάχιστον.
Ναι γιατί ,αν αυτά που γράφονται ήταν ορθογραφημένα, θα έβγαζαν νόημα.....

Reaction score
1.155
Ναι γιατί ,αν αυτά που γράφονται ήταν ορθογραφημένα, θα έβγαζαν νόημα.....
Το χιούμορ πάντα έχει νόημα και σήμερα ειδικά η μέρα το καλούσε, εξάλλου νομίζω ο AKARL στις προσφορές που έλαβε βρήκε το μηχάνημα που έψαχνε οπότε οσονούπω η αγγελία μάλλον θα κλείσει.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
το κασετοφωνο μην ξεχασεις.....
αλλιως ο μαρκου καραδοκει.....

Reaction score
30.456
Το χιούμορ πάντα έχει νόημα και σήμερα ειδικά η μέρα το καλούσε, εξάλλου νομίζω ο AKARL στις προσφορές που έλαβε βρήκε το μηχάνημα που έψαχνε οπότε οσονούπω η αγγελία μάλλον θα κλείσει.
Εγώ δεν έχω χιούμορ αγαπητέ και δεν βγάζω νόημα. Εύχομαι η αγγελία να κλείσει το συντομότερο δυνατό, γιατί έχω κουραστεί να διαβάζω τις ασυναρτησίες του AKARL, την δια παντός μη ανακλητή διαγραφή του οποίου, έχω εισηγηθεί σε πρόσωπα ευρισκόμενα εις τα ανώτατα κλιμάκια του av site.

A

AKARL

Guest
Εγώ δεν έχω χιούμορ αγαπητέ και δεν βγάζω νόημα.
Μυ των παραικσυγήται κοπαίλεια σείμαιρα αίχυ τσι μάβραιςτου γυατί ρούφυκσαι ω βάζαιλως τρύα μπαλάκεια κρεία απώ τιν κσαδαίρφυ.

Ταιλυκά πσόνυσα αίνα φονωστέιντς μωντυφχιαζμαίνω απώ κειονά το παλυκάρει των Κώσπαι κε πσάχνο κασαίταις του Μπρουκλόγιαννη.

Θα βάλο Άλυ αγκελεία άβρυο.

Reaction score
1.155
Μυ των παραικσυγήται κοπαίλεια σείμαιρα αίχυ τσι μάβραιςτου γυατί ρούφυκσαι ω βάζαιλως τρύα μπαλάκεια κρεία απώ τιν κσαδαίρφυ.

Ταιλυκά πσόνυσα αίνα φονωστέιντς μωντυφχιαζμαίνω απώ κειονά το παλυκάρει των Κώσπαι κε πσάχνο κασαίταις του Μπρουκλόγιαννη.

Θα βάλο Άλυ αγκελεία άβρυο.
Άμα θες έχο κάτη κασαίτες του Σκωρδαλλού να σου δόκω να τση πέζης κι αφτές.

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος