argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.880
καλα αγραματως ησε ?
ο τονις
γραφετε
ω τωνυσ......
ωλα αιγο θα στα λαιο
ο τονις
γραφετε
ω τωνυσ......
ωλα αιγο θα στα λαιο
Ω Τόνις ίνε πσυλωεκαιντρυκώς τίπως κε ύθαιλαι πάντα να των φονάζουμαι Τόνι ... τραίχα γίραιβαι, καμαίνωσ απώ τα ντράγκσταιρ...καλα αγραματως ησε ?
ο τονις
γραφετε
ω τωνυσ......
ωλα αιγο θα στα λαιο
Ραι σι RG φωβαιρώ εργαλύω ο Ρότερ (στα γυαποναίζυκα) αλά αίχο βαρβάτω ταιλεικώ κε πσάχνο για πρω γειά να ακούο τους Δε Κάρτ ώποσ πραίπυ!tea Λες οραι.....
αιχι θιρα γιουνηβαιρςαλ κε κουμπονυσ απω αιθαιναιτ...μαιχρι χαιντιμιαι (hdmi) ,3,3...
αλιοσ να κανο παιτρα τυν καρδηα μου κε να σου πλησω αφτον
Κε αφτω για των κραουνακι δαιν αιπραιπαι να το πης.....
νατανε σταματης λαλας...να πο νε
αλλα κραουνακισ.....ρηχνυς αιπιπαιδω
Αισί κουμπάραι να τηνε κώπσης τυν πωλύ τι γυώγκα γυατί σαι αίχυ πυράκσυ μιανολιά στιν καιφαλύ καυμαίνε.απω τι κεγετε κανις καλω ηνε αρκυ να τω φχαρηστυαιται
κε μυας κε λαις αιγωκαιντρυκως .....
παλυα μιπος ιταναι μπασκαιτμπολυστας....γιατυ αφτοι υνε αιγωκαιντρικοι
απωκαιντροι....κε ψυλωτραγοι.....
λαιμαι τορα
εμενα μου βγηκανε τα ματια ... το παρατησα ...Πλάκα-πλάκα με την ορθογραφία,για να κατανοήσω ένα ποστ,πρέπει να το διαβάσω δυο φορές
τουλάχιστον.
λαμπα ?
ί
τρανζυστωρ ?
θαις εινα κασαιτοφονο ....
δορο ωλος ο σαλαμπασης , τολης τσιμογιαννης.....
μαγκας θα γινεις
[DOUBLEPOST=1522596854][/DOUBLEPOST] View attachment 93516
Ναι γιατί ,αν αυτά που γράφονται ήταν ορθογραφημένα, θα έβγαζαν νόημα.....Πλάκα-πλάκα με την ορθογραφία,για να κατανοήσω ένα ποστ,πρέπει να το διαβάσω δυο φορές
τουλάχιστον.
Το χιούμορ πάντα έχει νόημα και σήμερα ειδικά η μέρα το καλούσε, εξάλλου νομίζω ο AKARL στις προσφορές που έλαβε βρήκε το μηχάνημα που έψαχνε οπότε οσονούπω η αγγελία μάλλον θα κλείσει.Ναι γιατί ,αν αυτά που γράφονται ήταν ορθογραφημένα, θα έβγαζαν νόημα.....
Εγώ δεν έχω χιούμορ αγαπητέ και δεν βγάζω νόημα. Εύχομαι η αγγελία να κλείσει το συντομότερο δυνατό, γιατί έχω κουραστεί να διαβάζω τις ασυναρτησίες του AKARL, την δια παντός μη ανακλητή διαγραφή του οποίου, έχω εισηγηθεί σε πρόσωπα ευρισκόμενα εις τα ανώτατα κλιμάκια του av site.Το χιούμορ πάντα έχει νόημα και σήμερα ειδικά η μέρα το καλούσε, εξάλλου νομίζω ο AKARL στις προσφορές που έλαβε βρήκε το μηχάνημα που έψαχνε οπότε οσονούπω η αγγελία μάλλον θα κλείσει.
Μυ των παραικσυγήται κοπαίλεια σείμαιρα αίχυ τσι μάβραιςτου γυατί ρούφυκσαι ω βάζαιλως τρύα μπαλάκεια κρεία απώ τιν κσαδαίρφυ.Εγώ δεν έχω χιούμορ αγαπητέ και δεν βγάζω νόημα.
Άμα θες έχο κάτη κασαίτες του Σκωρδαλλού να σου δόκω να τση πέζης κι αφτές.Μυ των παραικσυγήται κοπαίλεια σείμαιρα αίχυ τσι μάβραιςτου γυατί ρούφυκσαι ω βάζαιλως τρύα μπαλάκεια κρεία απώ τιν κσαδαίρφυ.
Ταιλυκά πσόνυσα αίνα φονωστέιντς μωντυφχιαζμαίνω απώ κειονά το παλυκάρει των Κώσπαι κε πσάχνο κασαίταις του Μπρουκλόγιαννη.
Θα βάλο Άλυ αγκελεία άβρυο.