Καλώς ήρθαν τα Σανσουάκια

Reaction score
446
σου έστειλα μηνυμα - μια που ρώτησες
δεν θα γραψω εδώ την τιμη γιατί μου την σπάει που βλέπω σε ξενα groups-forums τα
" I scored !! - goodwill " κλπ
τον πηρα γιατι μου άρεσε και μπορυσα να δώσω αυτα που ζητούσαν

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
kαποτε ειχα ολη την σειρα 900 -909-1000 και τον σπανιο σαμπανιζε 1010
ηχιτικα δεν ελεγαν και πολλα σε σχεση με τα μηχανηματα που εχω, μονο ομορφια ηταν του πουλησα απο την τετραδα μετανιωσα μονο για τον μεγαλο της παρεας SE A 1010 λογο σπανιοτητας καθαρα...

961675_10206051385506703_1435099009_n.jpg

[DOUBLEPOST=1520326609][/DOUBLEPOST]Κανενας ομως απο την σειρα SE του 1994-96 δεν μπορουσε να φτασει ηχιτικα της σειρα 3000 που βγηκε το 2002
aTECHNICS SU-C3000 SE-A3000.JPG

Reaction score
446
Επειδή είχα και εγώ τον SE-A1000 MK2 θα συμφωνήσω ότι αυτή η σειρά δεν ηταν κατι το τρομερό ( πέρα απο την εμφάνιση ) γι αυτό και τον έδωσα ( 700 στο ebay ).
H σειρα όμως SE-A5 , SE-A4, SE-A3 ειναι κάτι τελείως διαφορετικό. Μάλλον ήταν το ενδιάμεσο βήμα πριν την σειρά 3000 που είπες ( και τα VU μετρα είναι ιδια σε αυτες τις δυο σειρές - διαφορετικά απο την se a1000 ).
Eνας ηλεκτρονικός θα μπορούσε να μας εξηγήσει ακριβώς τις διαφορές.
Εγω - έτσι για να γελάσουμε λιγο με αυτά που ακούγαμε κάποτε - θα πω ότι ο ένας ειναι 9 κιλα και ο άλλος 18 :)

Last edited:
  • Like
Reactions: PPG

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Ακουσα ωρες τον SE A 5 σε γνωστο δισκαδικο δεν με εντυπωσιασε, μην θεωρεις οτι θα βγαλεις τον se a1000 θα κουμπωσεις τον se a 5 και θα κανεις Ουαου...

Απορησα που τους πουλουσαν και 1εκατομ.δραχμες τοτε!

Reaction score
446
Ακουσα ωρες τον SE A 5 σε γνωστο δισκαδικο δεν με εντυπωσιασε, μην θεωρεις οτι θα βγαλεις τον se a1000 θα κουμπωσεις τον se a 5 και θα κανεις Ουαου...

Απορησα που τους πουλουσαν και 1εκατομ.δραχμες τοτε!
Μπορεί να έχεις και δίκιο . Μην ξαναλέμε όμως ότι παίζουν ρόλο και ο προενισχυτής και τα ηχεία.

Reaction score
29.669
Sσσσ μην το πάρει χαμπάρι ο ear.
Είναι .οντως μηχανάκια για χάζι.
Αλλά μέχρι εκεί.
[DOUBLEPOST=1520363816][/DOUBLEPOST]
Μπορεί να έχεις και δίκιο . Μην ξαναλέμε όμως ότι παίζουν ρόλο και ο προενισχυτής και τα ηχεία.
Να σου θμίσω ότι τον ήχο τον φιάχνει ο προενισχυτής .

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Ότι νά'ναι,να λέμε πως κάτι είπαμε,είναι μηχανηματάρες
Μολις συμπληρωσα την τετραδα technics SE A 900-909-1000-1010 ολοι με τους προενισχυτες τους νομιζα οτι ειχα μηχανηματαρες σαν να ειχα ρε παιδι μου pass labs!

Ειδικα καποτε που εκτελεσαν χρεοι home cinema ξερεις να βλεπεις 8 βελονες να πηγαινουν πανω κατω ηταν κατι.... πιο πολυ κοιτουσα τους technics παρα την ταινια απεναντι!
Αυτοι οι 4 μαζι με εναν ολοκληρομενο Suv 60 κΙ εναν μικροσκοπικο στ 30 περασαν απο ρακ μου.

Ο SE A 5 ευρεθει σε δισκαδικο φιλου και λεω ωπ ο γιγαντας για να ακουσω λιγο παραγγειλα καφε αραξα και παμε... Δεν με ανατριχιασε δεν με συγκινησε.

Οσο εγραφα χιλιομετρα ατο αθλημα και μπηκα στην διαδικασια αγοραζε-πουλα ενισχυτικα κατεληξα οτι ακομα και ενας κινεζος Cav a10 τους κατεβαζε τα αυτια για πλακα και στην ποιοτητα του ηχου αλλα και στο γκαζι!

Ακομα και ενα σετ προ/τελικου Advance ηταν πιο μπροστα απο τον σπανιο σαμπανιζε SE A 1010 τον 5000 ντολαρς τοτε!

Οταν κουμπωνα τα harman/kardon η διαφορα με την ματσουσιτα ηταν χαοτικη αυτο το σετ και με τα infinity sm 115 και τα Jbl Lx 9 τα εκανε να κατεδαφιζουν τοιχους, το ιδιο συνεχιζεται και σημερα με ενα ζευγος Jbl studio monitor 590.

Ναι ηταν ομορφα μηχανακια στην εποχη τους με μια technics στην ελλαδα να εχει κανει καριερα 7 στα 10 σπιτια ειχαν technics ( την ιδια τρελλα ειχαν και οι ρωσοι μου χε κανει εντυπωση που τους εψαχνα τοτε) οχι απαραιτητα την σειρα με τα vuμετρα.
Ειναι πανεμορφα μηχανακια ομως τα κατατασω στην κατηγορια hi fi ουτε καν uper hi fi για hi end παρολο το 1εκατομυριο δρχ που ειχαν το 1995-96 ουτε λογος!

Reaction score
446
S

Να σου θμίσω ότι τον ήχο τον φιάχνει ο προενισχυτής .
To ειχα ξαναπει . Οταν είχα τον SE-A1000MK2 όταν αλλαξα προενισχυτη και έβαλα εναν Hitachi που βρήκα ήταν μέρα με την νύχτα. Θεωρώ ότι οι προενισχυτές αυτής της σειράς της Technics ήταν πολυ χάλια.
[DOUBLEPOST=1520368783][/DOUBLEPOST]Και για να μην ξαναθιξω το θέμα , ηλεκτρονικός δεν είμαι, audiophile δεν είμαι ( με την pro έννοια του όρου ) , εμπειρία μεγάλη απο τέτοια μηχανήματα δεν έχω. Την μουσικούλα μου να ακούω ,
Και αυτο που ακούω τώρα ειναι , κρυστάλλινο, καθαρό, γεμάτο , με καθαρά και γεμάτα μπάσα ,ζεστά εκεί πού πρέπει και ξερά εκεί που πρέπει , που ακόμα και σε χαμηλές εντάσεις το αποτέλεσμα είναι διαυγές και πλούσιο , Θρόισμα φύλλου να έχει θα το ακούσω .
Δεν ξέρω τι άλλο να αναζητήσω πλέον, πέρα απο καλή μουσική

Last edited:

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Δεν βαζουμε διαγωνισμους μηχανηματων φιλε μου για να μην παρεξηγηθω. Εννοειται αφου σε κερδισε και σου αρεσει καλοακουστος να τον ευχαριστηθεις σου ευχομαι!!!!

Reaction score
446

Reaction score
28
-------πρέπει επειγόντως να απεξαρτηθώ !
Για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους,και στο κλίμα των ημερών,βοηθώντας στην απεξάρτηση του μέλους μας
δεχομαι ότι θέλετε να δώσετε.:p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas