Oppo vs. PC

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
αυτο πηγε να γινει πριν 8 χρονια επι κοντολετα.....και το δικο μου οπο...
ποτε δεν εγινε......
καποιοι επειδη θεωρουν το πισι ανυτονοητο...νομιζουβν οτι ολοι εχουν την διαθεση να φουσκωνουν το συκωτι τους ......
αμ δε.....
γεροντιστικα πραματα
παουερ δισκακι -η σκληρο..πλει......βλεπουν........

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.787
για να δουμε τελικα ποιο θα νικησει
Με τι κριτήρια; Ο καθένας μας έχει άλλες απαιτήσεις.

Εγώ απαιτώ (αστραπιαία) μετακίνηση των εσωτερικών υποτίτλων των remux και των BD και έχω 1400 BDs (χρησιμοποιώ Oppo, media player και πισί, ανάλογα με την περίπτωση και το υποσύστημα).
Κάποιοι παίρνουν μόνο απο δίκτυο με πισί ή NAS, άλλος μόνο νοικιάζ'.

Reaction score
1.988
Όποιο καλό παιδάκι θέλει και έχει κέφι, ας μου στείλει ένα πμ (για να μην χαλάμε και το θέμα) για το τι χρειάζεται για να στηθεί ένα σύστημα με NAS (εκτός απο το χρήμα...αυτό το ξέρω ήδη...:D:p ).

Σας μερσώ!!!

Reaction score
6.237
Τα bdp τεινουν να γινουν κατι σαν τα pickup.
Με τι κριτήρια; Ο καθένας μας έχει άλλες απαιτήσεις.

Εγώ απαιτώ (αστραπιαία) μετακίνηση των εσωτερικών υποτίτλων των remux και των BD και έχω 1400 BDs (χρησιμοποιώ Oppo, media player και πισί, ανάλογα με την περίπτωση και το υποσύστημα).
Κάποιοι παίρνουν μόνο απο δίκτυο με πισί ή NAS, άλλος μόνο νοικιάζ'.
Οταν παρουμε ολοι jvc, stewart και τον ηχο που εχεις εσυ το συζηταμε και για το oppo απλα για την ανεση μας. Αλλα οταν σε καποιους λοιπουν βασικα πραγματα απο το συστημα τους και σκανε ενα 800αρι για το oppo δεν υπαρχει λογικη οταν μιλαμε για ορθολογικο καταναλωτη.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.787
και σκανε ενα 800αρι για το oppo δεν υπαρχει λογικη οταν μιλαμε για ορθολογικο καταναλωτη
Αν διαβάσεις παλιότερα posts μου, ανέκαθεν αποθάρρυνα όποιον σκεφτόταν να αγοράσει Oppo μόνο για δίσκους ή μόνο για media player γιατί όλα τα BD players παίζουν μέσω HDMI σχεδόν το ίδιο και γιατί υπάρχουν άριστα media players με πολύ λιγότερα χρήματα.

Το 203 είναι εξαίρεση γιατί αν και μόνο του δεν μπορεί λόγω τζινάβιας, έχει άλλες δυνατότητες για τον απαιτητικό γιούετσντι χρήστη. Και μόνο.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
γιατί όλα τα BD players παίζουν μέσω HDMI σχεδόν το ίδιο
Έτσι , όλα τα BD players μαζί στο ίδιο τσουβάλι ή είναι reference όπως το oppo ή τυχαία επιλογή απ'τα media markt!

Reaction score
6.237
Οι οπτικές ίνες είναι ίδιες γιατί μεταφέρουν ψηφιακό σήμα.
Μολις εριξες ατομικη βομβα. Ελπιζω να μη το παρει το ματι κανενος χαιεντα αυτο το ποστ...

Reaction score
29.716
Μα αφού είναι ίδιες , και μεταφέρουν ψηφιακή πληροφορία σε μορφή φωτός.
Τι να κάνουμε τώρα ? να το αλλάξουμε?
Ασχολούμαι με οπτικές από το 89. Δεν άκουσα ποτέ μου διαφορά. είτε 100ε ε΄τε 500 ή 5.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.787
Ξέχασα τον σημαντικότερο λόγο που έχω 3 Oppo, το zone freeιλίκι. Το μεν 83 πουλιόταν με σπαστήρι στην Ευρώπη αφού ήταν US spec, στα δε 93 έβαλα bluraychip.dk.

Στα πισιά είχα lifetime σπαστήρι, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται απο τότε που έκλεισε το αλεπούδι.

Reaction score
1.213
Τα bdp τεινουν να γινουν κατι σαν τα pickup.
Καμμια σχεση, θα μοιαζουν οταν οι κατοχοι τους θα μιλανε για ζεστασια και κινηματογραφικοτητα :D

Τα bdp εχουν ψωμι ακομα .Εδω εχουν τα dvd δισκακια.:D
Αλλο το spotify αλλο το netflix και τα torrents.Τα δευτερα εχουν τζερτζελε,θεμα ταχυτητων, υποτιτλων , κολληματων.
Ευρωπη πολλων ταχυτητων , τι περιμενεις :p

Reaction score
6.237
Καμμια σχεση, θα μοιαζουν οταν οι κατοχοι τους θα μιλανε για ζεστασια και κινηματογραφικοτητα :D

Τα bdp εχουν ψωμι ακομα .Εδω εχουν τα dvd δισκακια.:D
Αλλο το spotify αλλο το netflix και τα torrents.Τα δευτερα εχουν τζερτζελε,θεμα ταχυτητων, υποτιτλων , κολληματων.
Ευρωπη πολλων ταχυτητων , τι περιμενεις :p
Εγω ξερω οτι την τελευταια δεκαετια ειδα ολα τα τοπικα video club να κλεινουν δυστυχως. Ανεκαθεν τα στηριζα μιας και μου αρεσε η ολη φαση και η κουβεντα με τα παιδια που εργαζονταν εκει για ταινιες και για νεες κυκλοφοριες. Δυστυχως ομως κανενα δεν αντεξε την αυξηση των τιμων απο τις εταιριες σε συνδυασμο με την broadband εποχη. Ο μεσος χρηστης αδιαφορει βεβαια εντελως για αυτο και την προβολη ταινιων την εχει μονο για να σκοτωνει την ωρα του, πραγμα το οποιο ειλικρινα δεν καταλαβαινω μιας και ζωη ειναι πολυ μικρη για να ψαχνεις πραγματα να σκοτωσεις το χρονο σου. Τελως παντων εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι τα δισκακια εχουν ξεμεινει για κατι χομπιστες οπως εμεις. Υπο προυποθεσεις μπορει να ειχα και εγω δισκακια συλλεκτικα οπως πιθανοτατα να ειχα και δισκους βινυλιου. Ο μεσος χρηστης ομως δε θα ειχε ποτε γιατι δε θα ασχολουταν ποτε να δαπανησει χρημα για αυτο το σκοπο. Στη σημερινη εποχη ο μεσος χρηστης κατεβαζει ταινιες σε χαλια ποιοτητα, πραγμα που δε τον νοιαζει και καθολου μιας και τις βλεπει απο το laptop η τη σαρανταρα τηλεοραση που πηρε απο τον Κωτσοβολο στις εκπτωσεις. Αν του αναφερεις οτι υπαρχει ενα μερος που πληρωνεις για να ενοικιασεις ταινιες (για αγορα δε μιλαω καθολου ) μαλλον θα τρομαξει. Αρα τα bdp για κατι τυπους σαν εμας εχουν ξεμεινει.

Reaction score
1.213
Εγω ξερω οτι την τελευταια δεκαετια ειδα ολα τα τοπικα video club να κλεινουν δυστυχως. Ανεκαθεν τα στηριζα μιας και μου αρεσε η ολη φαση και η κουβεντα με τα παιδια που εργαζονταν εκει για ταινιες και για νεες κυκλοφοριες. Δυστυχως ομως κανενα δεν αντεξε την αυξηση των τιμων απο τις εταιριες σε συνδυασμο με την broadband εποχη. Ο μεσος χρηστης αδιαφορει βεβαια εντελως για αυτο και την προβολη ταινιων την εχει μονο για να σκοτωνει την ωρα του, πραγμα το οποιο ειλικρινα δεν καταλαβαινω μιας και ζωη ειναι πολυ μικρη για να ψαχνεις πραγματα να σκοτωσεις το χρονο σου. Τελως παντων εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι τα δισκακια εχουν ξεμεινει για κατι χομπιστες οπως εμεις. Υπο προυποθεσεις μπορει να ειχα και εγω δισκακια συλλεκτικα οπως πιθανοτατα να ειχα και δισκους βινυλιου. Ο μεσος χρηστης ομως δε θα ειχε ποτε γιατι δε θα ασχολουταν ποτε να δαπανησει χρημα για αυτο το σκοπο. Στη σημερινη εποχη ο μεσος χρηστης κατεβαζει ταινιες σε χαλια ποιοτητα, πραγμα που δε τον νοιαζει και καθολου μιας και τις βλεπει απο το laptop η τη σαρανταρα τηλεοραση που πηρε απο τον Κωτσοβολο στις εκπτωσεις. Αν του αναφερεις οτι υπαρχει ενα μερος που πληρωνεις για να ενοικιασεις ταινιες (για αγορα δε μιλαω καθολου ) μαλλον θα τρομαξει. Αρα τα bdp για κατι τυπους σαν εμας εχουν ξεμεινει.
Δεν θα θα ελεγα οτι συμφωνω , ουτε οτι διαφωνω τελειως.Τα μικρα videoclub εκλεισαν γιατι εκτος των αλλων εβρισκες ταινιες στις εφημεριδες και στον εμπορο με την πραγματεια στο σακιδιο .Ο ιδιος εμπορος πουλαγε και cd.Στα μεγαλα videoclub-αλυσιδες που μπορουν και απορροφουν καποιες απωλειες δεν βρισκεις καινουργια ταινια ξενοικιαστη,πρεπει να κανεις κρατηση κανα δυο τρεις μερες νωριτερα (Μονο με τις σειρες ζοριζεται καποιος που δεν μπορει να τις βρει).Και αυτος μεσος χρηστης ειναι.Μονο αν βαλουμε κατω τα νουμερα , ανα ηλικιακη κατηγορια , θα δουμε τι και πως.Σε καθε περιπτωση,ενα bdp των 50-100 ε θα το παρει μαζι με την καινουργια tv .Σιγα το ποσο,ειδικα αν το βαλει και δοσεις .Bεβαια αλλη συγκριση το bdp vs streaming και αλλη το bdp vs τζαμπα

melina

Cargo 200
Reaction score
45.583
Το 103 €650-700 δεν είχε καινούργιο;
Eγώ πάντως που το πήρα μτχ στα 400-450, αν θυμάμαι καλά, έλυσα άπαξ και διά παντός το θέμα bd player και media player (και από NAS) και netflix. Σε αυτά τα χρήματα δεν νομίζω ότι θα έβρισκα ποτέ λύση το ίδιο αξιόπιστη, ποιοτική, πολυεπίπεδη και ευκολόχρηστη όπως το 103.
Όταν μετά από (πολύ) καιρό θα μου χρειάζεται και το UHD ελπίζω να βρω μια αντίστοιχη λύση που να τα κάνει όλα και να μην μπλέξω με ντιούϊκες καταστάσεις.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.936
Όταν μετά από (πολύ) καιρό θα μου χρειάζεται και το UHD ελπίζω να βρω μια αντίστοιχη λύση που να τα κάνει όλα και να μην μπλέξω με ντιούϊκες καταστάσεις.
Θα σου πουλήσω το δικό μου συλλεκτικό 203, 1200€. :roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67