Επισκευή καλωδίου

Reaction score
323
Καλησπερα στα παιδιά.
Εχω μα παρα πολυ καιρό να γράψω
Λοιπον εχω ενα πρόβλημα να το πω έτσι. Έχω καλώδια της kimper το pbj ultraplate το εχω συνδέσει στο phono stage και ενισχυτής .
Οταν έκανα την μετακόμιση του σπιτιού αυτο καπου μου τσάκισε με αποτέλεσμα καμία φορά να μην παίζει το ενα ηχείο αμα τάχα κουνηθεί ξεσκονίζει η γυναικα ε το ξανα κουνάω στρώνει.
Βέβαια φοβαμαι μην καμια μέρα το πάρω στο χέρι και ειναι ακριβό καλώδιο.ξερει κάνεις κανένα καλο μάστορα; επισκευαζονται γενικώς αυτα; η θα χαλάσει αμα πάει να επισκευαστεί;
Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
323
Φυσικά. Mια κόλληση είναι, όχι εγχείρηση εγκεφάλου. :)
Ναι αλλα δεν πρέπει να το ξεγυμνωσει ολο το καλωδιο για να δει που; γιατι δεν ειναι εμφανές κάπου

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.709
Ναι αλλα δεν πρέπει να το ξεγυμνωσει ολο το καλωδιο για να δει που; γιατι δεν ειναι εμφανές κάπου
Στη μέση έχει κοπεί/τραυματιστεί; Αν ναι, δεν επισκευάζεται χωρίς κόψιμο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
pbj εχω ενα κομματακι στην υπογα....σουβενιρ απο ενα διακλαδωτη που ειχα φτιαξει late 90s
οταν επαιζα με 2 σαμπ.......τα κιμπερ μπορουν να ξεπλεχτουν και να επισκευαστουν ευκολα......
ακομα και αν εχει σπασει στην μεση

wnet

Nearfield
Reaction score
18.637
Απαγόρεψε στη γυναίκα σου να ξεσκονίζει εκεί!!

Πιστεύω πως επισκευάζεται αν κολληθεί στο τσακισμένο σημείο από κάποιον ηλεκτρονικό...
Θεωρητικά δεν είναι καλά αυτά τα ...κολλήματα στη διαδρομή του σήματος.... πρακτικά όμως θα είναι πολύ καλύτερα από τώρα που ακουμπάει/δεν ακουμπάει...

Reaction score
37
Καλησπερα στα παιδιά.
Εχω μα παρα πολυ καιρό να γράψω
Λοιπον εχω ενα πρόβλημα να το πω έτσι. Έχω καλώδια της kimper το pbj ultraplate το εχω συνδέσει στο phono stage και ενισχυτής .
Οταν έκανα την μετακόμιση του σπιτιού αυτο καπου μου τσάκισε με αποτέλεσμα καμία φορά να μην παίζει το ενα ηχείο αμα τάχα κουνηθεί ξεσκονίζει η γυναικα ε το ξανα κουνάω στρώνει.
Βέβαια φοβαμαι μην καμια μέρα το πάρω στο χέρι και ειναι ακριβό καλώδιο.ξερει κάνεις κανένα καλο μάστορα; επισκευαζονται γενικώς αυτα; η θα χαλάσει αμα πάει να επισκευαστεί;
Ευχαριστώ πολύ
Πιστευω οτι μια κολληση κατα μηκος του καλωδιου δεν ειναι και τοσο τραγικη.Το αποτελεσμα δεν θα ειναι ακουστο σε σχεση με ανεπαφο καλωδιο

Reaction score
323
Καισαριανή μένω. Το θεμα ειναι αυτο δεν φαίνεται πουθενά οτι εχει κοπεί το καλώδιο μάλλον κάπου έχει τραυματιστεί

Reaction score
37
Καισαριανή μένω. Το θεμα ειναι αυτο δεν φαίνεται πουθενά οτι εχει κοπεί το καλώδιο μάλλον κάπου έχει τραυματιστεί[/QUOTEοπως και να εχει
Καισαριανή μένω. Το θεμα ειναι αυτο δεν φαίνεται πουθενά οτι εχει κοπεί το καλώδιο μάλλον κάπου έχει τραυματιστεί
Οπως και να εχει πρεπει να μπει κολλητηρι

Reaction score
323
Εντάξει πηγα στον ορφεα τελικα εκει στο βύσμα ειχε ψιλοξεκωλησει και το έφτιαξε . Αλλα τι ήθελα και πήγα τον έπιασα στην κουβέντα για καλώδια και μου έδωσε για δοκιμή τα nordost baldur αυτη την στιγμή με αυτα ακούω πωω εχω πάθει την πλακα μου τι ηχο βγαζουν

ika

News
Reaction score
18.050
Εντάξει πηγα στον ορφεα τελικα εκει στο βύσμα ειχε ψιλοξεκωλησει και το έφτιαξε . Αλλα τι ήθελα και πήγα τον έπιασα στην κουβέντα για καλώδια και μου έδωσε για δοκιμή τα nordost baldur αυτη την στιγμή με αυτα ακούω πωω εχω πάθει την πλακα μου τι ηχο βγαζουν
Την τιμή τους την ξέρετε?

Reaction score
323
Την τιμή τους την ξέρετε?
ναι το εψαξα μετα στο google και ειδα τιμη και μου πεσανε τα μαλια αχαχα εεμμ γιαυτο βγαζει τον ηχο αυτο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
και που να ακουσεις και τιποτα αλλο......
θα ξαναβγαλεις μαλλια

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Δεν ειναι καλώδιο ηχειων αλλα για σύνδεση phono stage με ενισχυτή
..άρα μάλλον αρκετά πιο φθηνό, έτσι δεν είναι;
[DOUBLEPOST=1525555518][/DOUBLEPOST]..σωστα. Το αναφέρεις στην αρχή του post, δεν το πρόσεξα, έχεις δίκιο.

Reaction score
323
..άρα μάλλον αρκετά πιο φθηνό, έτσι δεν είναι;
[DOUBLEPOST=1525555518][/DOUBLEPOST]..σωστα. Το αναφέρεις στην αρχή του post, δεν το πρόσεξα, έχεις δίκιο.
e 395 ευρω κανουν που το εψαξα στο google,καλα δεν εχω σκοπο να αγορασω για δοκιμη τα πηρα.μια χαρα ειναι και τα kimpa

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.480
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO