- Reaction score
- 1.738

Κάνοντας «έρευνα αγοράς», χωρίς το Σκρουτζ και άλλες παρόμοιες ιντερνετικές αηδίες!
Ολντ φάσιον!
Μάλλον δεν πρόσεξες την ημερομηνία του...Για να περνάς την ώρα σου καλο είναι ....
Για να πάρεις μια ιδέα το ίδιο
Αλλά για να βασίζεσαι σε αυτό μέγα λάθος
Αφού μελέτησα/έμαθα απ’έξω τον συγκεκριμένο οδηγό/τεύχος (15 χρονών ήμουν), μάζεψα - δανείστηκα - βούτηξα, πηρα το τεύχος παραμάσχαλα και βουρ (με τα πόδια, για να φτάσουν τα λεφτά για το ταξί επιστροφής) στο Studio 82, στην Καλλιθέα, για το πρώτο μου στέρεο: πικάπ Dual, ενισχυτής Nikko, ηχεία Condore.Α ρε τι νιάτο ήμουνα τότε ! τον 'ήχο ' τον διάβαζα περισσότερες φορές από τα αρχαία, ιστορία κ.τ.λ![]()
Να σου πω ότι εγώ δεν κρατηθηκα καθόλου γιατί όλους αυτούς τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση και θεωρώ ότι έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο ελληνικό τραγούδι.εχω 45αρια της μητέρας μου με αυτή τη μουσική και την έχω σε μεγάλη εκτίμηση.Αχ Εγώ είχα πάρει Rising τα πάντα Όλα,ραδιοενισχυτής κασετόφωνο και πικάπ μαζί ,κουτιά με Phillips μεγάφωνα τρίδρομα ,εγγραφές από το ράδιο και δίσκους από τον ξάδελφο δανεικούς και κρατηθείτε με Πάνο Γαβαλά Ρία Κούρτη-Καζαντζίδη Μαρινέλλα αρε Μαντουβάλα και Ζιγκουάλα που άκουσα
Εξαρταται το πως εννοεις το "ερμηνευτρια" - η πρωτη το ζουσε και η δευτερη ...εκτελουσε εν πίστα ξελαρυγγιαζομενη μετα ανθεων κλπ! Ανομοια συγκριση, και αδικη, και για τις δυο.................
Δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω έχει η nina simone από την Μαρινέλλα για παράδειγμα.
Ως ερμηνεύτρια την δεύτερη θεωρώ πολυ ανωτερη........