Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.007
Χαμός έγινε με τις φακές μού.....:drinks:
Επειδή λοιπόν το λατρεύω αυτό το φαΐ και όλα τα όσπρια όπως έχετε δει, τα αγοράζω όλα χύμα από ένα πολυμανάβικο στη γειτονιά μου.
Αυτά τα καταστήματα κάνουν θραύση στη Αθήνα και όλες οι περιοχές έχουν από 2-3 ενημερωμένα με προϊόντα από όλη τη χώρα.
Είναι πολύ πιο νόστιμα και βράζουν σχεδόν στο μισό χρόνο από αυτά του σούπερ μάρκετ.
Κρέας συνήθως μια φορά τη βδομάδα και ποτέ χοιρινό και ψάρια, ξέρω πώς χάνω αλλά μαζί με τα σαλιγκάρια σιχαίνονται οτι βγαζει η θάλασσα.

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Χαμός έγινε με τις φακές μού.....:drinks:
Επειδή λοιπόν το λατρεύω αυτό το φαΐ και όλα τα όσπρια όπως έχετε δει, τα αγοράζω όλα χύμα από ένα πολυμανάβικο στη γειτονιά μου.
Αυτά τα καταστήματα κάνουν θραύση στη Αθήνα και όλες οι περιοχές έχουν από 2-3 ενημερωμένα με προϊόντα από όλη τη χώρα.
Είναι πολύ πιο νόστιμα και βράζουν σχεδόν στο μισό χρόνο από αυτά του σούπερ μάρκετ.
Κρέας συνήθως μια φορά τη βδομάδα και ποτέ χοιρινό και ψάρια, ξέρω πώς χάνω αλλά μαζί με τα σαλιγκάρια σιχαίνονται οτι βγαζει η θάλασσα.
Μεγάλα ψάρια, όπως σολωμό, ξιφία, κλπ? Σαν μπριζόλα είναι :).

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.007
Μεγάλα ψάρια, όπως σολωμό, ξιφία, κλπ? Σαν μπριζόλα είναι :).
Μπα όχι...Μόνο σουπιά σπανάκι τρώγω πολύ ευχαρίστως και μάλιστα είναι μέσα στα 5 αγαπημένα φαγητά.
Αλλοπρόσαλλα τα γούστα μου....

Reaction score
30.455
σουπιά σπανάκι τρώγω πολύ ευχαρίστως και μάλιστα είναι μέσα στα 5 αγαπημένα φαγητά.
Σωστοοοοος!
(ελπίζω μόνο στις σουπιες με το σπανάκι, να μην βάζεις την ίδια ποσότητα ντομάτας που είχες βάλει στο σπανακοριζο που είχες ποστάρει προ ημερών.)

Αλλά τα ψαράκια τα αδικεις..

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.007
(ελπίζω μόνο στις σουπιες με το σπανάκι, να μην βάζεις την ίδια ποσότητα ντομάτας που είχες βάλει στο σπανακοριζο που είχες ποστάρει προ ημερών.)

Αλλά τα ψαράκια τα αδικεις..
Δεν θα το ξανά κάνω, έγινε λαλακία της προάλλες, ξέχασα ότι έβαλα και ξανά έβαλα, ευτυχώς ήταν φρέσκια αλλιώς θα το έτρωγε ο κουβάς.
Έχεις όμως σατανική παρατηρητικότητα...:thumbsup:

Reaction score
15.469
βραστά βλητα και κολοκυθάκια με μπόλικο λαδοξιδο
ηντα λαδοξιδο μρε οπλαρχηγε - λαδολεμονο θενε (και μια δυο ντοματες κομμενες στα 4 στο βρασιμο μαζι με τα βλητα- να τσι σπας μετα στο πιατο, να κανεις παπαρες)
δεν έχω ιδιαίτερα ευαίσθητο ουρανίσκο
:thumbsup: μετα το πρωτο ποτηρι ειν' ολα τα ιδια ...
8-9 ευρώ η φιάλη
ακριβα γουστα κουμπαρε,εγω για να συμληρωσω παιρνω τριποδακη αρετσινωτο 2,90 το 1,5αρι ...
σιχαίνονται οτι βγαζει η θάλασσα
ολα μα ολα ?
tumblr_od26gq910d1raba3so1_540.jpg

:D

Reaction score
30.455
ηντα λαδοξιδο μρε οπλαρχηγε - λαδολεμονο θενε (και μια δυο ντοματες κομμενες στα 4 στο βρασιμο μαζι με τα βλητα- να τσι σπας μετα στο πιατο, να κανεις παπαρες)
Και όμως...τα βλητα και τα κολοκυθάκια που είχα βράσει, είναι πολύ νόστιμα και με λαδοξιδο. Το ίδιο και τα σέσκουλα.
Σε όλα τα αλλα χόρτα βάζω λεμόνι.
ακριβα γουστα κουμπαρε,εγω για να συμληρωσω παιρνω τριποδακη αρετσινωτο 2,90 το 1,5αρι ...
8-9 ευρώ είναι το ταβάνι μου βρε..και αυτό όταν νοιώθω large!
Στις δυσκολίες προς το τέλος του μήνα, παίζει χύμα...

Reaction score
2.316
Για οικονομικο μοσχοφιλερο δοκιμαστε το παλιο κελαρι του Λαφαζανη.Σε πλαστικο εναμισολιτρο νομιζω οτι ειναι αξιοπρεπεστατο για τα λεφτα του.

Reaction score
15.469
Για οικονομικο μοσχοφιλερο δοκιμαστε το παλιο κελαρι του Λαφαζανη.Σε πλαστικο εναμισολιτρο νομιζω οτι ειναι αξιοπρεπεστατο για τα λεφτα του.
χαθηκε κι ο λεφντιγκ, να καμει προσφορα καμμια δεξαμενη ... :(

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.007
Για τους δυτικούς και ειδικά Κορυδαλλό, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Κερατσίνι προτείνω μια κάβα που πιστεψτε με είναι σχεδόν πλήρης.
Μεγάλη ποικιλία σε μπίρες και κρασιά.
Δεν είναι θείος ούτε διαφήμιση προσπαθώ να κάνω, δεν μου είναι τίποτα απλά μαγαζιά σαν αυτό καλό είναι πιστεύω να τα γνωρίζουμε.
Και που ξέρεις, μπορεί να συναντηθούμε κιόλας και να πιούμε και ένα ποτηράκι, μια φορά το μήνα είμαι εκεί για να κάνω τι δική μου κάβα!!

https://www.google.gr/search?client...85s=#istate=lrl:iv&rlimm=15841723788376886358

Reaction score
2.316
Εντελως φιλικα νομιζω οτι κανεις μεγαλη βολτα για το συγκεκριμενο μαγαζι.Οχι οτι ειναι κακο.Αν εμενα απεναντι θα ψωνιζα καποια πραγματα.:drinks:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members