ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ SHOW 15-16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2025

Reaction score
3.193
Τελικά δε μπορώ, θα πω κάτι.
Μόνο λίγες μεγάλες αίθουσες.. οι υπόλοιπες τόσο μικρές που ούτε για τουαλέτα δεν θα τις συνιστούσα σε μέγεθος. Πράγματι στον 3ο βρωμουσε...
Ρωτούσα εκθέτη αν βγάλει νέο streamer η εταιρεία από αυτό που έχει 5 χρόνια και δεν ήξερε καν αυτόν που έχουν 5 χρόνια, άρα μην έχω απαιτήσεις για το αν θα βγάλουν ( δε θα πω ποια εταιρεία, δεν έχει νόημα).
Η advance acoustic που έχω προϊόντα της ,πήγα με μια χαρά να τη δω και απογοητεύτηκα... δεν παίζανε τίποτα καν... απλά είχαν 3,4 εκθέματα, ρωτάω ποσο; μου λέει θα έχουν το 2026 αρχές και το άλλο καλοκαίρι 2026, γύρω στα 4000 με 5000 ευρώ.....
Ο ηχος σχεδόν σε όλες τις ποντικοτρυπες ήταν τραγικός. Αφού σε κάποια δωμάτια ήταν κλειστές οι πόρτες και νόμιζα ότι ήταν δωμάτιο πελάτη...
Στην είσοδο ήταν 2 κοπέλες, μια σκάναρε την πρόσκληση και μια σου έδινε το βραχιόλι ( εκεί ξόδεψα λίγη ώρα )..
Τα ασανσέρ μια ώρα,νομίζω μόνο το ένα λειτουργούσε,όχι όλα ταυτόχρονα, κατέβηκα με τις σκάλες, βαρέθηκα να περιμένω, όπως και ανέβαινα το ίδιο από σκάλες.
2,3 ηχεία μου άρεσαν, απαγορευτικά μεν στη τιμή. Focal yes. Chameleon yes. Αυτά με τις τεράστιες κόρνες της Ideon καλά ήταν, είχαν μεγάλη ευτυχώς αίθουσα,καλά για ακουόλουτρο ..
Τα kii δεν ακουγοντουσαν.. και ήθελα πολύ να τα ακούσω αλλά αυτά δεν ήθελαν να τα ακούσω. Τουλάχιστον έτσι όπως ήταν ο χώρος.
Ήταν που ήταν ποντικοτρυπες, καθοντουσαν μες στη μέση στην πόρτα άτομα που ούτε που έμπαιναν ή έφευγαν και ζοριζόμουν να μπω αν και αδύνατος.
Αφού ένα ποντικοδωματιο αν θυμάμαι είχε έναν καναπέ για 2 άτομα για ακρόαση. Αυτό χώρεσαν.
Είχε τηλεοράσεις Sony,tcl,Samsung,LG,hisense. Λες και ήταν στον Κωτσοβολο να δεις την εικόνα αλλά όχι τον ήχο. Ούτε μια αίθουσα στημένη ( λάθος μια έπαιζε top gun νομίζω αλλά χάλια ήχο, για πολυκαναλο θα είχαν σε καμία τουαλέτα γιατί εγώ δεν είδα) .
Εύχομαι την επόμενη φορά ή να έχουν περισσότερες μεγαλες αίθουσες ή να γίνει σε άλλο ξενοδοχείο. Και περισσότερους εκθέτες.
Αφού προτιμώ να γίνεται ανά 2 χρόνια αν είναι να την κάνουν σε πιο αξιοπρεπή χωρο-αιθουσες..
Εγώ δεν είμαι της ξεπέτας, ούτε στο σεξ ούτε στο hifi...
Έχω την εντύπωση κάθισα λιγότερο από μια ώρα, δεν άντεξα παραπάνω.
Είχε κι άλλα κουλά αλλά ήδη είπα πολλά...

Last edited:

Reaction score
772
Είναι τραγικό σε σημείο να σε πιάνουν τα γέλια , που πως άνθρωποι τόσο καταξιωμένοι επαγγελματικά με τέτοια ονόματα στο χώρο , καταδέχονται να νοικιάζουν τέτοιες τρύπες για χώρο.
Σε μια τρύπα δωμάτιο ρωτώ ποσό κοστίζουν τα ηχεια σας παρακαλώ;
12000 ευρώ η απάντηση .
Τόσα χρήματα , τόσα μηχανήματα , τέτοια κόστη για να ακούσεις τι εκεί μέσα;
Και μετά ανεβάζουμε και σχολιάζουμε τους χώρους μας και τους βρίσκουμε προβληματικούς;
Μια χαρά είναι ο χώρος μου τελικά …..και δεν πειράζω τίποτα.
Συγχαρητήρια σε όσους άντεξαν οικονομικά , σε μεγάλους χώρους να αναδείξουν τα προϊόντα τους.
Για λόγους λεπτότητας δεν θα αναφέρω ονόματα.

Reaction score
1.375
Στον -1 και στον 1 οι χώροι ήταν μια χαρά. Στον τρίτο όντως ήταν ποντικότρυπες με ανύπαρκτο εξαερισμό.
Πολύ γκρίνια και αρνητική ενέργεια παιδιά. Όσοι δεν πήγατε να ξέρετε ότι δεν ήταν τόσο χάλια όσο περιγράφεται εδώ από κάποιους. Μόνο ότι σας βασάνισαν οι εκθέτες δεν έχουμε ακούσει ακόμα.
Ούτε έχω κάποια σχέση με την έκθεση, ούτε επαγγελματίας είναι ούτε γνωρίζω προσωπικά κανέναν από εκεί μέσα αλλά έλεος με τις υπερβολές.

Reaction score
3.193
Στον -1 και στον 1 οι χώροι ήταν μια χαρά. Στον τρίτο όντως ήταν ποντικότρυπες με ανύπαρκτο εξαερισμό.
Πολύ γκρίνια και αρνητική ενέργεια παιδιά. Όσοι δεν πήγατε να ξέρετε ότι δεν ήταν τόσο χάλια όσο περιγράφεται εδώ από κάποιους. Μόνο ότι σας βασάνισαν οι εκθέτες δεν έχουμε ακούσει ακόμα.
Ούτε έχω κάποια σχέση με την έκθεση, ούτε επαγγελματίας είναι ούτε γνωρίζω προσωπικά κανέναν από εκεί μέσα αλλά έλεος με τις υπερβολές.
Να συμπληρώσω ότι δε με βασάνισε κανένας εκθέτης.

Reaction score
1.330
συμφωνω μια χαρα ηταν η εκθεση σε γενικες γραμμες και ναι υπηρχαν και καποια πολυ μικρα δωματια. Απο την αλλη ομως οταν ενας εκθετης κατεβαινει να παρουσιασει ενα μονο συστημα δλδ ενα ηχειο εναν ενισχυτη και ενα στριμερ η cd player νομιζω οτι ειναι τουλαχιστον αστειο να νοικιασει δωματιο 30τμ,σωστα?
πχ
PXL_20251116_102934607_Original.JPG

Reaction score
1.330

Reaction score
2.696

Reaction score
1.856
Φέτος δεν ήρθα στην έκθεση. Λέω να το κάνω την επόμενη χρονιά.
Κι εγώ νομίζω ότι καλύτερο θα ήταν να γίνεται ανα 2 χρόνια.
Ο σκοπός της έκθεσης νομίζω ότι έχει αλλάξει. Όποιος ψάχνει κάτι έχει ήδη ενημερωθεί για τα περισσότερα που τον ενδιαφέρουν και αφορά το ηχείο ή τη συσκευή που τον ενδιαφέρει.
Οι περισσότεροι επιχειρηματίες του χώρου έχουν κατάλληλους χώρους για να μπορέσεις να πας να δεις και να ακούσεις αυτό που θέλεις να πάρεις, δε νομίζω ότι κάποιος θα πάρει αποφάσεις από ακρόαση στην έκθεση.
Η έκθεση μέσα στην τόση πληροφορία που υπάρχει είναι λίγο...."κονσομασιόν", να δούμε κανα φίλο-γνωστό, να πιούμε κανα καφεδάκι, κουτσομπολιό κλπ.
Σχετικά με τις τιμές έχουν πάρει όλα την ανιούσα αλλά πάντα θα υπάρχει αγοραστικό κοινό.
Το βρίσκω υπέροχο σε μια έκθεση ήχου να υπάρχει τέτοια ποικιλία, από λάμπες και κόρνες μέχρι ενεργά ηχεία με dsp.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και "κρατάνε" ακόμα σε αυτό το δύσκολο χώρο.

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.728
Τι να πω, τα είπαν όλα οι προηγούμενοι και θα τα πουν οι επόμενοι...
Συμφωνώ. Από εμένα επιγραμματικά τα παρακάτω:
- Ο χώρος-ξενοδοχείο κατώτερο των περιστάσεων, ίσως μέχρι εκεί άντεχε η έκθεση το κόστος, πρέπει να δουν (αν υπάρχει) κάποιο εναλλακτικό
- Υπόγειο και 1ος ευρύχωρα, ο 3ος απαράδεκτος, κάθε χρονιά τά ίδια...
- Λίγες συμμετοχές, περιορισμένη κατ' εμέ η παρουσίαση, θα ήθελα περισότερα σετ να παίζουν
- Ήχος σε γενικές γραμμές, καλός. Υπήρχαν τα "ουάου", υπήρχαν και τα δεν...Πάντως δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος περιμένει μια έκθεση αυτής της κατηγορίας για να αποφασίσει μια αγορά αρκετών χιλιάδων Ευρώ...
- Οι τιμές έχουν απογειωθεί. Δεν ξέρω αν σε λίγα χρόνια θα υπάρχει ικανό πελατολόγιο στην Ελλάδα να διατηρήσει μια αντιπροσωπεία. Επίσης και οι προσφορές λόγω έκθεσης, -10% που μου έδωσε μεγάλη αντιπροσωπεία δεν την λες προσφορά, κοροϊδία την λες
- Η εικόνα τυπική, περιορισμένη και επικεντρωμένη στον εντυπωσιασμό. Η εικόνα σε συνδυασμό με τον ήχο που την συνοδεύει θέλουν χώρο και ησυχία
- Δεν χαρακτηρίζω κάποιες παρουσίες σαν επαγγελματικές και κάποιες ερασιτεχνικές ή κακές, όλοι οι χριστιανοί την προσπάθειά τους κάνουν
Συμπέρασμα: ήταν ότι περίμενα. Θα ξαναπάω γιατί πηγαίνω από όταν ήμουν 16 χρονών!

Reaction score
11.906
Πώς καταφέρνουν να μην μπορούν να στήσουν τα kii? Και δεν είναι πρώτη φορά.
Το Σάββατο τα Kii 7 έπαιζαν άσχημα. Την Κυριακή, πολύ καλύτερα. Μάλλον κάτι άλλαξε στο μεταξύ. Τα ξαναρύθμισαν;

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.561
Και με τα Kiii υπήρξαν χρονιές που ήταν χάλια και άλλες που ήταν καλά. Και με διάφορα Focal επίσης. Μόνο η Chameleon έπαιζε πάντα καλά, αλλά τα προϊόντα της προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν.

Φέτος δεν πήγα, και δεν νομίζω να ξαναπάω στην συγκεκριμένη έκθεση και χώρο. Εκτός του ότι είναι αρκετά μακριά και πρέπει να παίρνω και metro, η "ταλαιπωρία" για αδιάφορα προϊόντα σε οτι να ναι για έκθεση χώρους, δεν αξίζει το χρόνο που θα διατεθεί. Και ας είναι δωρεάν. Χίλιες φορές με είσοδο για κάτι καλύτερο.

Για μένα οι εκθέσεις εδώ και χρόνια είναι δήλωση παρουσίας στην αγορά παρά έκθεση προϊόντων.

Reaction score
1.549
Πήγα την Κυριακή για μια χαλαρή βόλτα , ευτυχώς είχε πάρκινγκ εκεί δίπλα και βόλεψε πολύ.
Οσο για την έκθεση θα πω ένα πράγμα που το λέω συχνά . Οκ σε αυτές τις εκθέσεις συνήθως πάνε άνθρωποι που έχουν ένα μέτρο σύγκρισης για το τι είναι καλός ήχος. Πόσο εύκολο είναι να ξεγελάσεις όμως ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τι είναι καλός ήχος με ηχεία της τάξης των 50κ ευρώ που παίζουν πραγματικά απαράδεκτα! Δεν θα αναφέρω προφανώς ποια ήταν αυτά αλλά φαντάζομαι και άλλοι παρατήρησαν τέτοια «φαινόμενα» . Επίσης όποτε πάω σε τέτοιες έκθεσεις αναγνωρίζω τον εαυτό μου και το σύστημα μου που με τόσο κόπο και ώρες έχει στηθεί!
Ο βασικός λόγος που πήγα στην έκθεση ήταν οι κόρνες που έπαιζαν με ιντεον , και θα πω πως δεν μου έκαναν κάποια εντύπωση δυστυχώς . Ένιωσα πως τους έλειπε λίγο η σπιρτάδα και την λαιβ αίσθηση που θες να νιώσεις όταν βάλεις τέτοια ηχεία σπίτι σου. Η καμπίνα των χαμηλών ήταν εξαιρετική, δεν μπούμαρε ιδιαίτερα όπως μπουμαρει η δική μου 50 χρονων καμπίνα και είχε αρκετά καλό χαμηλό για εμπρόσθιας φόρτωσης κόρνα με μπας ρεφλεξ (παρά τα λίγα λίτρα). Η κόρνα των μεσαίων είναι γνωστή οκ, αλλά μου έκανε εντύπωση το τουιτερ που μπορούσες να το ακούσεις να βγαίνει μπροστά . Θεωρώ πως ένα άλλο τουιτερ με άλλη ρύθμιση θα έδενε πολύ καλύτερα όλο το ηχείο και θα έδινε τον αέρα που του λείπει. Πολλοί δεν έχουν ακούσει κόρνες και λογικό είναι να τους άρεσε αλλά αυτό το ηχείο έχει πολλές δυνατότητες ακόμα! Πολύ όμορφα τα ηχεία της χαμελεον με εντυπωσιακό χαμηλό. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν παλιά ηχεία της Diatone αλλα είδα τα μιντ και και τα τουιτερ και προσγειώθηκα . Πολύ καλά έπαιζαν και τα B&w με τον Χαρτ - δεν νομίζω να έχω ακούσει ξανά b&w να παίζει έτσι και δεν είναι και αγαπημένη μάρκα γενικά . Αυτά !

Reaction score
1.330
Και κατι αλλο, εννοειται προσωπικη παντα γνωμη...
Στον τριτο οροφο ειχε ενα μικρο δωματιο ο ορφεας με ενα συστημα cd ενισχυτης και ηχεια
Εκει λοπον ειχε 6 καρεκλες και τον εκπροσωπο της nordost ο οποιος παρουσιαζε τα κατωθι και παραλληλα εκανε και demo να παιζει ενα τραγουδι χωρις αυτα μετα με το ενα μετα με το αλλο και στο τελος και με τα 2 μαζι.
Τρελη παπατζα ,ολοι ακουγανε διαφορες και κανανε ουαου και ουυυ.....
Μονο εγω δεν ακουγα καμια διαφορα....βεβαια ποιος ξερει μπορει εγω να μην εχω golden ears.. :help:

ΥΓ....να κατι τετοιες στιγμες μου λειπει ο ΠΑΗ να με βαλει στον ισιο δρομο:dance2:

Reaction score
5.049
Η εκθεση πλέον δεν απευθυνεται στο κοινο της
γιατι το κοινο της δεν συχναζει σε εκθεσεις.
Φανταζομαι την αμηχανη σιωπη που ακολουθει την ανακοινωση τιμης
σε οποιον εχει την απρονοησια να ρωτησει..

Reaction score
1.375
Πώς καταφέρνουν να μην μπορούν να στήσουν τα kii? Και δεν είναι πρώτη φορά.
Το Σάββατο πήγα , ήταν τα χειρότερα ηχεία που άκουσα. Έπαιζαν χάλια σε σημείο να νομίζεις πως είχαν κάποιο πρόβλημα.
Τα είχαν βέβαια σε ένα άδειο σχετικά μικρό δωμάτιο , όταν λέμε άδειο το εννοώ εντελώς άδειο χώρο με τρεις σειρές καρέκλες και έναν πάγκο με νερά και φυλλάδια. Τα είχαν κολλήσει πίσω στον τοίχο και τα είχαν πολύ ανοιχτά εάν θυμάμαι καλά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.675
Members
38.590
Νεότερο μέλος
DJCHRISTIANO13