i30 N, Polo GTI, Fiesta ST ή κάτι άλλο;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.770
Τώρα θέλει MBMWδάκι αλλά ελπίζω οτι θα καταφέρουμε να τον κάνουμε να επιλέξει τη λογική και οικονομικότερη λύση. :)

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Τώρα θέλει MBMWδάκι αλλά ελπίζω οτι θα καταφέρουμε να τον κάνουμε να επιλέξει τη λογική και οικονομικότερη λύση. :)
Πες του φίλου σου να βρει κάτι άλλο γιατί M BMW από του χρόνου διαθέσιμη παραγωγή και αυτό με μεγάλο βυσμα:D

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.770
Πες του φίλου σου να βρει κάτι άλλο γιατί M BMW από του χρόνου διαθέσιμη παραγωγή και αυτό με μεγάλο βυσμα:D
Δε βιάζεται ο φίλος χωρίς πρόσβαση, το έγραψα και στο πρώτο post. :p

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.770
Άλλος φίλος του forum χωρίς πρόσβαση μου έθεσε χθες νέο δίλημμα μεταχειρισμένων 1-2 χρόνων:

BMW M2 ή Ford Focus RS;

Κόλλησα. Απο τη μια ένα εξαιρετικό πισωκίνητο κι απ' την άλλη ένα τετρακίνητο εργαλείο ακριβείας για κάθε ποιότητα οδοστρώματος.
Και τα δυο αλλάζουν, οπότε δεν ασχοληθήκαμε με την εμπορική πλευρά ούτε με τη διαφορά των 20.000€.
Το ένα είναι φουσκωτό κουκλάκι και το άλλο μέτριο αισθητικά, ιδίως μέσα.

Τι λέτε; :)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.419
Άλλος φίλος του forum χωρίς πρόσβαση μου έθεσε χθες νέο δίλημμα μεταχειρισμένων 1-2 χρόνων:

BMW M2 ή Ford Focus RS;

Κόλλησα. Απο τη μια ένα εξαιρετικό πισωκίνητο κι απ' την άλλη ένα τετρακίνητο εργαλείο ακριβείας για κάθε ποιότητα οδοστρώματος.
Και τα δυο αλλάζουν, οπότε δεν ασχοληθήκαμε με την εμπορική πλευρά ούτε με τη διαφορά των 20.000€.

:rolleyes:

Reaction score
131

BMW M2 ή Ford Focus RS;....
Αφού ο φίλος σου χωρίς πρόσβαση θα πάρει το φιέστα διαλεξε το φοκους εσύ ...

Στο νεο δίλημμα μεταξύ μ2 και ρς μόνο με την καρδιά μπορείς να επιλέξεις . Ειναι μηχανές απόλαυσης και τα 2. Ενδεχομένως το φοκους να γίνει κλασσικό γιατί η επόμενη έκδοση θα είναι υβριδική από ότι ακούγεται

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.770

BMW M2 ή Ford Focus RS;

Σήμερα μου έστειλε και τρίτη επιλογή.
BMW M140i καινούρια και full extra σε τιμή μεταχειρισμένου Focus RS; :)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp