i30 N, Polo GTI, Fiesta ST ή κάτι άλλο;

D

Deleted member 23222

Guest
Ο φίλος χωρίς πρόσβαση.....δεν έχω καταλάβει αν θέλει την απόλυτη πολεμική μηχανή ή κάτι πιο καθημερινο γρήγορο απροβληματιστο αλλά όχι απόλυτο....
Ο φίλος χωρίς πρόσβαση, προσπαθεί μάλλον να ισορροπήσει μεταξύ θυμικού και...παντόφλας :D

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.768
Ο φίλος χωρίς πρόσβαση δεν είχε πισωκινητο δυνατο BMW και είχε βαρεθεί να αλλάζει λάστιχα;
Την συχνή αλλαγή ελαστικών τη θεωρούσε και τη θεωρεί δεδομένη όταν απαιτείται σωστή καθημερινή συμπεριφορά κοντά στα όρια του κάθε οχήματος. :)

Αν μετράνε τόσο πολύ οι επιδόσεις βάλε και ένα Evo X στα υποψήφια και θα έχεις γλυτώσει αρκετά σε χρήματα. Δεν έχω καταλάβει αν θέλει την απόλυτη πολεμική μηχανή ή κάτι πιο καθημερινο γρήγορο απροβληματιστο αλλά όχι απόλυτο....
Πιστεύω πως ήμουν σαφής σε προηγούμενα posts, θέλει επιδόσεις και όλες τις ανέσεις σε σύγχρονο όχημα*. Αν αυτό θα αποδίδει 200 ή 400 ίππους δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αρκεί να τον διασκεδάζει.
Αν έχει και λογική ή λογικότερη τιμή, τόσο το καλύτερο. :)

Ο φίλος χωρίς πρόσβαση, προσπαθεί μάλλον να ισορροπήσει μεταξύ θυμικού και...παντόφλας :D
:rolleyes:

*που να επισκέπτεται τα συνεργεία για συντήρηση, όχι λόγω ζημιών. :p

D

Deleted member 23222

Guest
Νομίζω ότι ο φίλος θα βρεθεί προ αδιεξόδου και θα πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του.
Εσωτερικό προδιαγραφών που θέλει, θα βρει σε Γερμανικά, αξιοπιστία σε Ιαπωνικά.
Συνδυασμός των δύο, είναι ένας και λέγεται Πόρσε.
Άλλα τα μάτια του λαγού, άλλα της κουκουβάγιας, αλλά το ταμείο πάει αλλού για αλλού...

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.554
Προφανώς κάποιο λάθος υπάρχει στους online τιμοκαταλόγους της BMW:

M140i 3θυρη: 40,098€

M140i 5θυρη: 54,590€

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.768
Επιβεβαιώθηκε μόλις, είναι λάθος η τιμή. :(
+5-6.000€.

Last edited:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Ωραία, να βγαίνει απο τη μέση ο Κουασιμόδος.

Δεν φαντάζομαι ο φίλος χωρίς πρόσβαση να έχει ΤΟΣΟ άσκημο γούστο και να το πληρώσει και τόσο! :p

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Απο τη στιγμή που σκέφτηκε εξ' αρχής το 1 καταλαβαμε το ασΚημο του γούστου του... αλλά θα το πλήρωνε και ακριβα?
Στο συνδυασμό βάσιζα τις ελπίδες... :D

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.768
Εμενα και του φιλου μου δεν μας αρεσει το σουλουπι της 1.
Απο τη στιγμή που σκέφτηκε εξ' αρχής το 1 καταλαβαμε το ασΚημο του γούστου του
Προτιμάτε το Φχιέστα, το Leon, το Hyundai απο την τρίπορτη 1; :)

Εδώ να σημειώσω οτι και κατά τη δική μου γνώμη η προ facelift 1 ήταν απο τα ασχημότερα αυτοκίνητα που έχω δει. Την LCI τη βρίσκω αξιοπρεπή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.061
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp