- Reaction score
- 370
Ε νά... και για κάτι τέτοιες φάσεις είναι που αξίζει να ζει κανείς.... γέλιο μέχρι δακρύων λέμεεε... !!!!!
Πάει κάπου ο νους σου;ρε συ Jim να σε ρωτήσω...είχες και παλιά λογαριασμό στο φόρουμ?
ενας ειν' ο προεδρος ...Πάει κάπου ο νους σου;![]()
Πάει κάπου ο νους σου;![]()
ενας ειν' ο προεδρος ...
θυμάμαι έναν αντίστοιχο αγχωμένο jim2033 με κάτι cerwin vega-5.1 + κάτι Yamaha που ήθελε-έψαχνεden thimame alla oxi apo oti gnorizo
[DOUBLEPOST=1531849696][/DOUBLEPOST]τελος παντον
θα παω να τα αγορασω
μιας και δεν μου ειπατε αν εινε καλα η οχι
όχι καλέ...δεν σε κατηγορώ για κάτι....έτσι για την ιστορία και τα μασάλιαfile moy den thimame pragmatika
sou milao eilikrina
1ον: Απαγορεύονται τα greeklishfile moy den thimame pragmatika
sou milao eilikrina
Σουρεαλιζμός....file moy den thimame pragmatika
sou milao eilikrina
Όχι λέμε... Τι δεν καταλαβαίνεις πχιά;3ον: Όποια βάση ακουστικών και να πάρεις, την ίδια δουλειά θα κάνει.
δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια...δεν τα χάρηκα πολύ τα ακουστικά αυτά...ρε συ daharis666 εσυ δεν μου ειχες πει πως αλλαζοντας το καλωδιο στα εν΄λογο ακουστικα που πηρε ο Μητσάρας αναβαθμιζεται καργα ο ηχος?????
Για μια στιγμη μου κοπηκε η ανασα απο το γελιο....ήπια ενα ζαναξ και τωρα ειμαι καλα!!
Τρέχουν τα δάκρυα, με κοιτάζει η Αναστασία και λέει μέσα της: Πού το βρήκα το γκαουλίνι;![]()
Μεταξύ μας κάνουμε πλάκα καλέ μου, δεν μας έχεις καταλάβει ακόμα;τελος παντον βρε παιδια επειδη με ειρωνευεστε δεν τρεχει κατι
και συγνωμη αν σας κουρασα