Off Topic

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.195
όταν πας στον ειδικό, πες μου τι σου είπε;;;;
έχω ρωτήσει
και μου έχει πει
ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για την επιστήμη να θεραπεύσει εαμοβουλγαρικές γκλάβες...αλλά και ότι δεν αξίζει και η ερευνητική επένδυση λόγω απειροελάχιστου αριθμού ασθενών:roflmao:

ελπίζουν στην φυσική επιλογή
ότι άχρηστο...η φύση το αποβάλλει :party:

Reaction score
370
Αυτες οι διαμάχες μεταξύ ορισμένων συμφορουμιτών διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων είναι παντελώς ανούσιες διότι στο τέλος οδηγούν σε προσωπικές προσβολές και δημιουργούν διχαστικό κλίμα εδώ μέσα. Ποτέ κανείς δεξιός δεν πρόκειται να πείσει έναν αριστερό, ούτε ένας αριστερός μπορεί να πείσει τον δεξιό. Απο την άλλη, γιατί δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι που είναι μακράν περισσότεροι να διαβάζουν συνεχώς εκτός θέματος πράγματα;

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.358
οι χρυσαυγιτες στα Εξάρχεια αγαπητέ δεν μπορούν ουτε από έξω να περάσουν.......

- και όμως έγινε πρίν 3-4 χρόνια ( χωρίς παρατράγουδα περιέργως ) . . . δεν θα το ξεχάσω γιατί φόραγα ένα μπλουζάκι των Novalis και τότε συνειδητοποίησα πως το σήμα τους ( ο τεκτονικός σταυρός ) είναι και το σήμα της ΧΑ . . . την έβγαλα και την έβαλα ανάποδα , αφού με κοίταζαν περίεργα οι γείτονες

Reaction score
1.754
Αυτες οι διαμάχες μεταξύ ορισμένων συμφορουμιτών διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων είναι παντελώς ανούσιες διότι στο τέλος οδηγούν σε προσωπικές προσβολές και δημιουργούν διχαστικό κλίμα εδώ μέσα. Ποτέ κανείς δεξιός δεν πρόκειται να πείσει έναν αριστερό, ούτε ένας αριστερός μπορεί να πείσει τον δεξιό. Απο την άλλη, γιατί δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι που είναι μακράν περισσότεροι να διαβάζουν συνεχώς εκτός θέματος πράγματα;
Βρε Χρἠστο, συγνὠμη (δηλαδἠ - και λοιπἀ) αν εἰναι ἐτσι, να γρἀφουν μὀνο ὀσοι συμφωνοὐν,
με πλἠρη σὐμπνοια, φἐρνει και λἰγο σε αγἐλη.
Χωρἰς τον αντἰλογο του περιθωριακοὐ, πὠς θα πἐσει και το απαραἰτητο κρἀξιμο ?
Ὁπως και στη "θρησκεἰα" ἐτσι και σε κἀθε νἠμα, το bulling πἀει σὐννεφο.
Ἑτσι εἰναι. Σε ὀποιον δεν αρἐσει, ας μη γρἀφει, ας μη διαβἀζει τα ὀποια νἠματα.
Και τἐλος πἀντων, νομἰζω πως ἐχουν εκπαιδευτεἰ οι λἰγοι, να μην ενοχλοὐνται επἰ προσωπικοὐ.

Αγαπἀμε ε-βι σἀιτ :)

Last edited:

Reaction score
370
Βρε Χρἠστο, συγνὠμη (δηλαδἠ - και λοιπἀ) αν εἰναι ἐτσι, να γρἀφουν μὀνο ὀσοι συμφωνοὐν,
με πλἠρη σὐμπνοια, φἐρνει και λἰγο σε αγἐλη.
Χωρἰς τον αντἰλογο του περιθωριακοὐ, πὠς θα πἐσει και το απαραἰτητο κρἀξιμο ?
Ὁπως και στη "θρησκεἰα" ἐτσι και σε κἀθε νἠμα, το bulling πἀει σὐννεφο.
Ἑτσι εἰναι. Σε ὀποιον δεν αρἐσει, ας μη γρἀφει, ας μη διαβἀζει τα ὀποια νἠματα.
Και τἐλος πἀντων, νομἰζω πως ἐχουν εκπαιδευτεἰ οι λἰγοι, να μην ενοχλοὐνται επἰ προσωπικοὐ.
Αλλο διαφωνώ και άλλο προσβάλω, προπυλακίζω, βρίζω κλπ. Τι θα πεί αν δεν μου αρέσει κάτι να μην το διαβάζω; Μπορώ να γνωρίζω το περιεχόμενο ενός κειμένου αν δεν το διαβάσω πρώτα ; Η μήπως αν κάτι με ενοχλεί να το δέχομαι γιατί όπως λες " έτσι είναι " και " σε όποιον ερέσει..." 'Οχι, δεν είναι καθόλου έτσι. Εδώ δεν είναι το τσιφλίκι κανενός να το οργώνει όπως γουστάρει.

Reaction score
1.754
Χρἠστο μου συγνὠμη, ... αλλἀ αυτἐς τις οδηγἰες πἠρα κι εγὠ.
Εξ᾽ἀλλου πρἀγματι, εδὠ εἰναι το τσιφλἰκι των διαχειριστὠν
οπὀτε, εἀν δεν ανἠκεις στο περιθὠριο του αντι-νεοεποχἰτη-φιλελἐ, ψεκασμἐνου, αντιεμβολιαστἠ, ορθὀδοξου Χριστιανοὐ, καιδεγκζερωγὠ τἰ ...
... εσὐ τουλἀχιστον δεν θα ζοριστεἰς με το bulling
Αλλἀ μη φτἀνουμε στο ἀλλο ἀκρο, δηλ. να ζητἀμε τη μη συμμετοχἠ κἀποιων ...
... ειδικἀ ὀταν βλἐπουμε πως εἰναι ἀνετοι με το κρἀξιμο.

Last edited:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.358
- το μυστικό για καλή συμβίωση στα forum , είναι να μην επιτρέπουμε στους εαυτούς , να επηρεάζονται από τις όποιες διαφωνίες σε κάποια νήματα , και αυτές να μας κάνουν προκατειλημμένους με τα ίδια άτομα σε άλλα θέματα . . . ''τσακωνόμαστε'' δηλ στο Α θέμα αλλά στο Β ξεκινάμε από την αρχή

- αυτό δεν είναι εύκολο , απαιτεί δημοκρατική σκέψη - συμπεριφορά - συνείδηση γενικότερα

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.519
Το μυστικό για καλή συμβίωση στο φόρουμ, είναι να εκθέτει ο καθένας την άποψή του, να γίνεται συζήτηση και να δέχεται τις αναπόφευκτες διαφωνίες και ενστάσεις, να τις εξετάζει και αυτές τελικά να συζητώνται με επιχειρήματα.

Το κακό είναι να βρίσκονται άτομα που θέλουν ντε και καλά να επιβάλουν την δική τους άποψη στους άλλους.
Δεν γίνεται αυτό.
Άλλο κακό επίσης, είναι να εκφέρουν ισχυρή γνώμη για θέματα για τα οποία δεν έχουν ιδέα, αλλά με βάση τι νομίζουν σωστό οι ίδιοι.
Ή τι έμαθαν στο σχολείο, ή τι άκουσαν από κάπου ή κάποιον.

Να εκφέρει γνώμη ένας δημόσιος υπάλληλος γραφείου, για την εργασία στον ιδιωτικό τομέα.
Ή μια ανύπαντρη να δίνει συμβουλές τύπου "πως να κρατήσετε τον γάμο σας"
Και μια ανέραστη γεροντοκόρη να λέει "πως να ερωτοτροπείτε για να κρατήσετε τον άντρα σας πιστό μόνο σε σας"

Δεν θα μπορέσει κανένας να με πείσει για κάτι που δεν πιστεύω, ούτε θα μπορέσω να πείσω κάποιον για κάτι αν δεν το πιστεύει.
Όμως με την συζήτηση υπάρχει ακόμη κι αυτή η πιθανότητα.

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.228
Ξέρω ντροπή μου αλλά...
ώρες ώρες σκέφτομαι γιατί να μην τους μαζέψουμε σε ένα γήπεδο και να τους αφήσουμε να λύσουν τις διαφορές τους;
Πλεύρης εναντίον μάγειρα :gotcha:
Το ίδιο και με τους τραμπούκους στα γήπεδα.
Βάλτους στην ίδια κερκίδα χωρίς διαχωριστικά, χωρίς έλεγχο στην είσοδο, χωρίς αστυνομία και άσε τα παιδιά να τα βρούνε μεταξύ τους.

Σχώρα με Πάτερ :angel:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.195
Αν κάποιος είναι μισάνθρωπος αυτός είναι ο σούπερ ιδεολόγος μάγειρας.
εγώ πάλι αδυνατώ να πιστέψω την ιστορία...

οι γνωστές αναρχοιστορίες που περιλαμβάνουν υποχρεωτικά αντίσταση σε κάτι για να ξεχωρίζουν τα φασιστοκομμουνιστικά είδη από τον υπόλοιπο κόσμο
[DOUBLEPOST=1533656414][/DOUBLEPOST]
Το μυστικό για την καλύτερη συμβίωση στο φόρουμ είναι να διαγράφονται οι τρολλιές και να μπανάρονται τα trolls. :wink:
στις εφημερίες φαντάζομαι...:p:roflmao:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.069
εγώ πάλι αδυνατώ να πιστέψω την ιστορία...

οι γνωστές αναρχοιστορίες που περιλαμβάνουν υποχρεωτικά αντίσταση σε κάτι για να ξεχωρίζουν τα φασιστοκομμουνιστικά είδη από τον υπόλοιπο κόσμο
Μπορώ να πάω και να ρωτήσω αλλά βαριέμαι. Κράξιμο χρειάζεται αυτός που έβαλε αυτόν τον άνθρωπο σε υπεύθυνη θέση.

Άσε που αν μαγειρεύει όπως σκέφτεται θα έχουμε ομαδικές νηστείες. :D

daharis666

Moderator
Reaction score
83.195
όχι καλέ...μια χαρά τρώγανε και του καπιταλιστή δεν δίνανε :p:lolsign:
ο Μεγάλος Σοβιετικός Τσελεμέντλιν :roflmao:
https://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_cuisine

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.069
όχι καλέ...μια χαρά τρώγανε και του καπιταλιστή δεν δίνανε :p:lolsign:
ο Μεγάλος Σοβιετικός Τσελεμέντλιν :roflmao:
https://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_cuisine

Η κουζίνα τους είναι για τα πανηγύρια. Ο,τι αξίζει το έχουν πάρει από τους Αρμένιους. Αντε, κι ένα πιροσκί...

D

Deleted member 23222

Guest
Μπορώ να πάω και να ρωτήσω αλλά βαριέμαι. Κράξιμο χρειάζεται αυτός που έβαλε αυτόν τον άνθρωπο σε υπεύθυνη θέση.

Δηλητηριάσεις καλύτερα...

Ψυχής και σώματος.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.195
Η κουζίνα τους είναι για τα πανηγύρια. Ο,τι αξίζει το έχουν πάρει από τους Αρμένιους. Αντε, κι ένα πιροσκί...
και οι Αρμένιοι έχουν κάτι νερόβραστα ανάλατα ώρες ώρες..:D
[DOUBLEPOST=1533671904][/DOUBLEPOST]
Είμαι εντελώς γκάου και έψαχνα τα σοβιετικά φαγητά...
Αλλά είδα το Kholodets και θέλω πηχτή. :geek:
Μα έλεος!:confused::o:smg:

Υ.Γ.Πες τον @bretsos να σου κάνει...βάζει και τυράκι:lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo