- Reaction score
- 6.237
+1 για τα kef
Φανταζομαι δεν θα υπαρχει καποιο αλλο προβλημα εκτος απο μια πιθανη υπεροδηγηση....ε?Είναι suboptimal
Μην το κάνεις.Φανταζομαι δεν θα υπαρχει καποιο αλλο προβλημα εκτος απο μια πιθανη υπεροδηγηση....ε?
γιατι?..Μην το κάνεις.
Δεν αλλαζει κατι στο κυριο στερεο συστημα... παιζουν οπως θελω και ειμαι 100% ικανοποιημενος...Τρεις επιλογές.
Αυτό που πας να κανεις θα έχει πολύ μέτριο αποτέλεσμα
- Στέρεο Προ με av bypass
- AV Prepro με μεγάλα κοχόνες για να καταργήσεις τον προ
- Ξεχωριστό σύστημα.
Σκέφτεσαι σωστά.ΑΝ... Λεω αν, παρω εναν 5καναλο av ενυσχητη ο οποιος εχει εξοδο pre out για τα L/R, και ριξω την εξοδο αυτη στην IN του προενυσχητη μου, και φυσικα χαλημωσω την σταθμη αρκετα, παιζει να υπαρξει καποιο προβλημα?
Και ετσι απλα θα προσθεσω ενα sub ενα κεντρικο και 2 πισινα ηχειακια τα οποια θα οδηγουνται απο τον av..
Σκεφτομαι σωστα η λεω μπουρδες?
Ωραια ..Σκέφτεσαι σωστά.
Στην Ελλαδα φερνει κανενας μεγαφωνα της Seas?Αυτο δεν ξερω αν θα το βρείς, δες αν σου κάνει κάποιο απ' αυτά:
https://www.rumoh.eu/en/coaxiaal
Update:. εαν πεσει η preout του AV στην Line In του προ μου.. εστω και μεσω ενος εξασθενητη., τι προβλημα να χω στην παρακολουθηση ταινιων?.. οπως ειπα και πριν δεν εχω μεγαλες απαιτησεις.. απλα να μην εχω νομβους-θορυβο κτλ..
Σήφη, πάρε μεγαλύτερη , θα μετανιώσεις σε λίγες μέρες.Έρχεται νεα 43" tv να αντικαταστήσει την γριά 32αρα samsung μου...
Έχω αλλά θεματα στο χώρο μου.. οριακά βάζω 43 άρα.. Δε χωράει μεγαλυτερη... Απο την εικόνα δεν έχω απαιτησεις σχεδόν καθόλου..φαντάσου η 32αρα και μου φτάνει , έστω και οριακά... Απόσταση θέασης 2 μέτρα..Σήφη, πάρε μεγαλύτερη , θα μετανιώσεις σε λίγες μέρες.
ΘενξΥ.Γ. Άλλαξε κι ο τίτλος...
Εφόσον έχεις τελικό για τα RL, βάλε και στο κεντρικό.εφοσον τα RL/FR θα τα παιζει ο τελικος μου, το κεντρικο και τα πισινα θα τα παιζει μια χαρα.