Γιατί έχεις αυτό το nick;

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
SPYros LABrou = SPYLAB

πριν 8 περιπου χρονια φιλος μου εκανε εναρξη για Internet στην Νetor σαν Spylab και απο τοτε εχει μεινει :wink:

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Πανε πολλα χρονια που μου το "κολλησαν" το exile.Ειναι καλυτερο ομως απο το "Νεκροθαφτης". :cool: :cool: :cool:

Reaction score
2
Sotris εκ του Σωτήρης και σε αλλα φορα ειμαι ο Irenar. Iren απο την γυναικα μου Ειρηνη και Ar απο το δευτερο ονομα που εχω Αριστοτελης. So simple

Reaction score
0
Πρέπει να εξηγήσω κάτι???
Ως γνωστόν,τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται και τα δυσκόλως αγνοούνται!!! :D

Reaction score
3
Παρασύρθηκα απο το Costas EAR,και έγραψα στην αρχή,Γιωργος MAC,και μετά το ολοκλήρωσα.

Το MAC όπως και το ΕΑR,είναι μάρκες ενισχυτών. :wink: :lol:
Τώρα λοιπόν καταλαβαίνετε γιατί κάποιοι με αποκαλούν απλώς MAC... :smile: ,λόγω συντομίας.Που να προφέρουν όλον αυτό τον σιδηρόδρομο... :mrgreen:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Κατάλοιπο από την πρώτη μου διεύθυνση email (πολλά χρόνια πίσω), έμεινε για να το χρησιμοποιώ πλέον σε όλα τα fora που είμαι μέλος (εκτός ενός όπου φαίνεται το πλήρες ονοματεπώνυμο).

n = 1ο γράμμα του Nick
olympios εκ του επωνύμου αγγλιστί
_ = διαχωριστικό διά να μη μπερδευόμαστε.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παρασύρθηκα απο το Costas EAR,και έγραψα στην αρχή,Γιωργος MAC,και μετά το ολοκλήρωσα.

Το MAC όπως και το ΕΑR,είναι μάρκες ενισχυτών. :wink: :lol:
Τώρα λοιπόν καταλαβαίνετε γιατί κάποιοι με αποκαλούν απλώς MAC... :smile: ,λόγω συντομίας.Που να προφέρουν όλον αυτό τον σιδηρόδρομο... :mrgreen:
Κι εγώ που νόμιζα πως είσαι Σκωτσέζος... :lol: :lol:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.525
- η persona : mr spock ήταν η αναφορά μου από τα παιδικά μου χρόνια , διότι αντιπροσωπεύοντας την λογική μου απάλυνε κάπως τίς συναισθηματικής βάσης στεναχώριες . . . επίσης εκπροσωπεί το άλλο , το ανένταχτο

- ενδιαφέρον θέμα , γιατί πάγωσε ;

ryk

Reaction score
925
- ενδιαφέρον θέμα , γιατί πάγωσε ;
Έλα ντε!
Ryk από το Κυριάκος.:o
Δεκαετία του 80 στα ουφάδικα δεν μπορούσες να γράψεις πάνω από 3 γράμματα στον πίνακα των high scores. Και αντί για Κυρ που φέρνει στο μυαλό τον γνωστό σκιτσογράφο, προτιμήθηκε το ανάποδο!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.673
Επειδή αυτό είναι το ονοματεπώνυμό μου.
Δεν κρύβομαι πίσω από ψευδώνυμα, αν και μου λένε ότι κινδυνεύω από τις μυστικές υπηρεσίες πολλών χωρών που με ψάχνουν.
CIA, KGB, NSA, Securitate, ΜSS, MI6, Mossad, κ.λ.π.

Reaction score
7.890
2000-2001 έπιασα να φτιάξω το πρώτο λογαριασμό μου, χρησιμοποίησα τα αρχικά από το όνομά μου an (Αναστασιος) kok (Κόκκαλης) αλλά χρειαζόταν 8 χαρακτήρες τουλάχιστον και έβαλα dog από το ερώτημα what is your (dog's) name? αν θυμάμαι καλά ήταν για το msn messenger.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut