Καποιο bluray player για projector!τα φώτα σας!

Reaction score
9
Έχω στην κατοχή μου λίγες μέρες τον viewsonic 7827.με τον προηγούμενο projectora που είχε native αναλυση 1280x800 είχα μονιμη πηγή το pc.με το ps4 απλά δεν βλέποταν γιατί δεν μπορούσε να παίξει στην εγγενής ανάλυση του projector.εχοντας full hd projector θα ήθελα να μου προτείνατε κάποια καλή πηγή μέχρι 150 ευρώ.με το ps4 δεν έχω πειραματιστεί ακόμα αν με καλύπτει λόγο δουλειάς.αλλα αν κρίνω από όσα έχω διαβάσει το έχουν κράξει όλοι.προτεινουν panasonic h sony h xbox one!βασικά το xbox one s toso kalo bluray exei?και εντύπωση μου εκανε να υποστηρίζει 4κ bluray ενώ το ps4 oχι.απο Τετάρτη θα κάνω δοκιμές με το ps4 αλλά θα ήθελα προκαταβολικά να ακούσω γνώμες και συμβουλές από κάποιους που έχουν δοκιμάσει!ευχαριστώ πολύ!

Reaction score
9
Σε καλύπτει.

Με HD προβολέα τι να κάνεις το 4Κ;
To 4k απλά το ανέφερα ότι στο xbox παίζει και στο ps4 το απλο όχι.απορια το είχα όχι ότι ψάχνω για 4κ player.εγω απλά θα ήθελα μια γνώμη αν θα είχα καλύτερο αποτέλεσμα με άλλον player.αν είναι δοκιμασμένο και αξίζει ακόμα και xbox μπορεί να πάρω.ολα αυτά τα λέω γιατί διάβασα ότι κάποιοι προτιμούν ακόμα το ps3 εναντι του ps4.

Reaction score
248
To 4k απλά το ανέφερα ότι στο xbox παίζει και στο ps4 το απλο όχι.απορια το είχα όχι ότι ψάχνω για 4κ player.εγω απλά θα ήθελα μια γνώμη αν θα είχα καλύτερο αποτέλεσμα με άλλον player.αν είναι δοκιμασμένο και αξίζει ακόμα και xbox μπορεί να πάρω.ολα αυτά τα λέω γιατί διάβασα ότι κάποιοι προτιμούν ακόμα το ps3 εναντι του ps4.
Για fullhd υλικό το PS3 είναι πιο πρακτικό και ίδιας ποιότητας εικόνας με PS4 & XBOX, λόγω του τηλεχειριστηρίου που μπορείς να πάρεις εξτρά και είναι σαν τα κλασσικά των bluray-dvd players.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.186
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907