Τρίξιμο ηχείου TV (Samsung)

Reaction score
1.269
Ο πατέρας μου έχει μία 55άρα Samsung (η πρώτη smart hub) και εδώ και λίγο καιρό τρίζει το ηχείο της τηλεόρασης όταν βλέπει ταινίες αλλά όχι πάντα.Επίσης,γενικά,βλέπει σε φυσιολογική ένταση,δεν το τσίτωνε να πεις οτι το χάλασε αυτός...
Εχει πάθει κάποιος κατι αναλογο???
Δεν ξέρω κιόλας μήπως έφυγε κάτι από τη θέση του και ακουμπάει στο ηχείο και συντονίζει.....πχ τίποτα πλαστικά που ίσως ακουμπάνε ή δεν ξέρω εγώ...
Η αντιπροσωπεία πόσο θα χρέωνε για αλλαγή ηχείου?

*Οχι τιποτα άλλο,δε με αφήνει να την ανοίξω να δω μπας και είναι τίποτα απλό και εμφανές...

Reaction score
201
Είναι πολύ πιθανό αυτό που είπες. Σε εμένα είχε σπάσει το πλαστικό κλιπς που κράταγε το ηχείο στη βάση του από την πολυκαιρία.
Μόνο άμα την ανοίξεις θα δεις!

Reaction score
7.089
Ο πατέρας μου έχει μία 55άρα Samsung (η πρώτη smart hub) και εδώ και λίγο καιρό τρίζει το ηχείο της τηλεόρασης όταν βλέπει ταινίες αλλά όχι πάντα.Επίσης,γενικά,βλέπει σε φυσιολογική ένταση,δεν το τσίτωνε να πεις οτι το χάλασε αυτός...
Εχει πάθει κάποιος κατι αναλογο???
Δεν ξέρω κιόλας μήπως έφυγε κάτι από τη θέση του και ακουμπάει στο ηχείο και συντονίζει.....πχ τίποτα πλαστικά που ίσως ακουμπάνε ή δεν ξέρω εγώ...
Η αντιπροσωπεία πόσο θα χρέωνε για αλλαγή ηχείου?

*Οχι τιποτα άλλο,δε με αφήνει να την ανοίξω να δω μπας και είναι τίποτα απλό και εμφανές...
τριζει το ηχειο ή κατι αλλο που ειναι κοντα στο μεγαφωνο (αλλα εξω απο την τηλεοραση) και συντονιζει? Αλλαξε θεση στην τηλεοραση σαν δοκιμη και δες αν τριζει παλι.Αν ναι τοτε ειναι το ηχειο ή κατι μεσα στην τηλεοραση.

Reaction score
2.207
Εγώ πήρα μια ηχόμπαρα στους γονείς μου που είχαν το ίδιο πρόβλημα.
Αν δεν είναι κάτι απλό θα σου κοστίσει λιγότερο από επισκευή και ο ήχος δεν θα έχει σχέση.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis