Τι είδαμε, τι θα δούμε



xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.758
Reaction score
83.593
Mission: Impossible - Fallout (2018)

A07A5FE5-B2C6-4E4F-AE26-AA79A18B7D3F.jpeg


Ταινία που απαιτεί κινηματογραφική εμπειρία. 6η ενσάρκωση του Ιθαν Χαντ από τον Τομ Κρουζ που στα 56 του συνεχίζει να δείχνει νέος και ανίκητος.

Σκηνοθεσία που καταφέρνει να περάσει τις ατελείωτες υπερβολές ως βαρετή ρουτίνα ενός μυστικού πράκτορα. 2,5 ώρες άψογα χορογραφημενης δράσης, σε όποιο περιβάλλον μπορεί κανείς να φανταστεί, με μουσική και ηχητική συνοδεία υποδειγματικής εκτέλεσης.

Οι κριτικοί βρήκαν και σινεφίλ στοιχεία, αφού όπως διάβασα ο χαρακτήρας του Ιθαν Χαντ είναι πιο ώριμος από ποτέ και οι σχέσεις του με τους ανθρώπους έδειξαν την ευαίσθητη πλευρά του... Κάτι έπρεπε να γράψουν κι αυτοί γιατι ντρεπόντουσαν να πουν ότι τους άρεσε η ταινία. :D

8/10
 










Μηνύματα
5.283
Reaction score
6.429
Σήμερα, Jurassic World: Fallen Kingdom, μπούρδα με DTS:X*. 5,5-6/10 απο τώρα γιατί παίζει η ηλίθια αντιπαθητικιά.









*Πού το θυμήθηκαν; :roflmao:
Μεχρι την εκρηξη του υφαιστειου τα "σπαει" μετα η "κατηφορα" δεν εχει τελος >:( το ανοιχτο παραθυρο για το επομενο υποσχεται τα χειροτερα ,σεναριακες κοπιες ...
 


Μηνύματα
5.283
Reaction score
6.429
Destination Wedding 2018 5.0/10 φιλοσοφικη συζητηση για το γαμο και τις σχεσεις κυριαρχει σε ολη την ταινια ,κρινετε εσεις εαν και ποτε μπορει να ειναι αμπελο :D κουραστικη για μενα , αυτο που μου εμεινε ειναι η πρωτη φορα που ειδα τη Winona τοσο sexy:)
 

Μηνύματα
2.260
Reaction score
1.205

Πολύ δυνατή ταινία...

Βαθμός: 8/10

με τη δράση να βαράει κατακόκκινο !

*Θα έλεγα η καλύτερη που έχω δει του Τζεφ...

Παίζουν:
  • Jeff Bridges
  • Tommy Lee Jones
  • Forest Whitetaker
 
Last edited:

Μηνύματα
5.283
Reaction score
6.429
Deadpool 2



Σε 1080 και Atmos :whistling: :D

9/10
Το πρώτο μου άρεσε πολύ. Είχε και το πλεονέκτημα της πρωτοτυπίας σε σχέση με το δεύτερο. Όμως το χιούμορ του -και στο δεύτερο περισσότερο- τα σπάει και είναι ένα καλογυρισμένο Marvel action movie.

Μου άρεσαν πολύ και τα δύο και νομίζω ότι είχα βάλει την ίδια βαθμολογία.
Θα συμφωνησω στα παντα και μονο οτι την ειδα δυο φορες μεσα σε 10μερες αυτο τα λεει ολα ....
 

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347


παρα πολύ βαρετό και ανόητο εργο.Το πρωτο το ειχα διασκεδάσει πολύ,συνεπώς κρινω με αυτά τα κριτήρια.Αυτο είναι από καθε αποψη βλακεια.Ειχε γινει καποια φασαρία επειδή δεν γυριστηκε στην ελλαδα,ενώ υποτίθεται ότι διαδραματιζεται στην Ελλαδα.Καλυτερα τελικα που δεν το γυρισανε εδώ κι εμεινε "ελληνικη" η καλη ταινια.

Το βασικο πρόβλημα του εργου είναι ότι μαλλον οι γνωστοι ηθοποιοί που επαιζαν στο πρώτο θεωρήθηκαν υπεβολικα γέροι πλέον και ετσι τους βαλανε σε μικρα δευτερεύοντα ρολακια.Ετσι ανελαβαν την ταινια,αγνωστοι νεοι ηθοποιοί που υποδύονται τους ιδιους χαρακτήρες όταν ηταν νέοι.
Η Μερυλ Στρηπ μετα βιας εμφανιζεται και λεει ένα τραγουδακι στο τελος της ταινιας.

Το πρόβλημα είναι ότι οι ΑΒΒΑ είναι ενα παλιό συγκροτημα ,αλλης εποχης,στην πρωτη ταινια ηταν χαριτωμενο διοτι οι χαρακτήρες ταιριαζαν με την μουσικη ,ηταν ολοι μεσήλικες.Ηταν μουσικη της εποχης τους.Τωρα οι ΑΒΒΑ πηγανε να μεταφέρουνε την μουσικη τους στη νεα γενια.Δεν υφίσταται κατι τετοιο και δεν εχει νόημα.Ολα τα γνωστα τραγουδια τους τα βαλανε στην πρωτη ταινια,και τωρα βαλανε το περίσευμα από πιο αγνωστα κομματια.

Σαν να μην εφταναν όλα αυτά,επειδη δεν παιζει η Στρηπ ,αλλα η νεα ηθοποιος Λιλυ Τζεημς,που υποδύεται τον χαρακτηρα της Στρηπ ,όταν ηταν νεα,,αναγκαστηκανε να "σκοτωσουν" την Ντοννα,τον χαρακτήρα της Στρηπ που δινει και μια καταθλιπτικη νοτα στην ταινια.Τι αλλο λαθος να κανει κανεις?
ισως μονο να βαλει τον Μουζουράκη στο Μαμμα Μια.Ναι τον βαλανε και αυτον.
 
Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.758
Reaction score
83.593
The Equalizer 2


4DBF1975-EB14-493B-A812-ED0ABF25365D.jpeg


Βλέποντας το trailer και όντας ικανοποιημένος από το πρώτο, ανέβασα ψηλά τις προσδοκίες μου. Και τι κατάλαβα;

Δύο ώρες ταινία με ψυχολογικά και ηθικά διλήμματα, συζητήσεις για το νόημα της ζωής και συνεχή προσπάθεια για εμβάθυνση του χαρακτήρα του Washington.
Και ανάμεσα σκορπισμένες οι σκηνές δράσης του trailer.

Σε αυτές τις ταινίες δεν ενδιαφέρει το γιατί, μόνο το αποτέλεσμα. Αντιθέτως, το EQ2 προσπαθεί συνεχώς να δικαιολογήσει τον λόγο που "αναγκάστηκε" ο πρωταγωνιστής να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Λες και το ζητήσαμε...

5/10
 

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.458
Reaction score
50.623
'' Top Gun - 1986 ''





- βγήκε για να πετύχει και το έκανε , αλλάζοντας αρκετά από τα μέχρι τότε στάνταρ και μας έβαλε το μικρόβιο για τον οικιακό κινηματόγραφο . . . αμέσως δηλ. υποβάθμισε την tv από πλευράς μεγέθους & ποιότητας εικόνας και αναπαραγωγής ήχου , σε κάτι πολύ λίγο για τέτοια έργα . . . κάτι σαν να οδηγείς Mustang σε πίστα cart

- έγινε θέμα συζήτησης . . . έδωσε μία καλή γροθιά στο υπογάστριο των σινεφίλ ( εμού συγκαταλεγομένου ) , το κοινό στο rotten tomatoes δίνει υψηλότερη βαθμολογία ( από περισσότερους users ) από το imdb ! . . . γέμισε με αφίσες παιδικά , εφηβικά & φοιτητικά δωμάτια , αλλά και bar καφετέριες κλπ

- ανέδειξε ηθοποιούς , την σημασία των soundtracks ( πόσοι είχαμε προσέξει μέχρι τότε τους Berlin ? ) , την σημασία της παρεΐστικης θέασης , τα εφέ κλπ

- δεν θα πώ τίποτε άλλο . . . τα είπε πλέον η ιστορία που το δικαίωσε και το ανέδειξε σε κλασικό
















- καλή θέαση . . . 9,0/10






Top Gun • Take My Breath Away • Berlin

 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.622
Μηνύματα
2.868.422
Members
37.941
Νεότερο μέλος
mdim051
Top