Ζητούνται υλικά για σχολείο

Reaction score
80
Όσοι φίλοι διαθέτετε λειτουργικό υλικό το οποίο δεν σας χρειάζεται και θα θέλατε να το δωρίσετε στο σχολείο μας θα ήμουν υπόχρεος αν μου στέλνατε ένα ενημερωτικό μήνυμα για να κανονίσουμε κάποια συνάντηση ή αποστολή με δικά μου έξοδα αν είμαστε μακριά.

Με ενδιαφέρουν:

Sata Δίσκοι, Μνήμες ddr2, ddr3, cpu (όχι Pentium 4), μητρικές, κάρτες γραφικών AGP, PCI-Express, κάρτες ήχου, δικτύου, παλιές οθόνες tft, ψύκτρες, κουτιά, ή οτιδήποτε διαθέτετε,
μήπως μπορέσω και αναβαθμίσω ή στήσω κανένα μηχάνημα από την αρχή για το εργαστήριο γιατί για να βρεθούν διαθέσιμα χρήματα για τέτοιες δουλειές είναι πολύ δύσκολο.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και για κάθε προσφορά. Επίσης αν κάποιος διαθέτει ενεργούς αυθεντικούς κωδικoύς από Windows 7 pro ή 10, θα με ενδιέφεραν γιατί στους υπολογιστές έχουμε Win XP τα οποία έχουν αρχίσει να δυσλειτουργούν λόγω μη υποστήριξης.

Όλες οι προσφορές σας θα ανέβουν στο blog του γυμνασίου μας.

Ευχαριστώ πολύ.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.506
Όσοι φίλοι διαθέτετε λειτουργικό υλικό το οποίο δεν σας χρειάζεται και θα θέλατε να το δωρίσετε στο σχολείο μας θα ήμουν υπόχρεος αν μου στέλνατε ένα ενημερωτικό μήνυμα για να κανονίσουμε κάποια συνάντηση ή αποστολή με δικά μου έξοδα αν είμαστε μακριά.

Με ενδιαφέρουν:

Sata Δίσκοι, Μνήμες ddr2, ddr3, cpu (όχι Pentium 4), μητρικές, κάρτες γραφικών AGP, PCI-Express, κάρτες ήχου, δικτύου, παλιές οθόνες tft, ψύκτρες, κουτιά, ή οτιδήποτε διαθέτετε,
μήπως μπορέσω και αναβαθμίσω ή στήσω κανένα μηχάνημα από την αρχή για το εργαστήριο γιατί για να βρεθούν διαθέσιμα χρήματα για τέτοιες δουλειές είναι πολύ δύσκολο.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και για κάθε προσφορά. Επίσης αν κάποιος διαθέτει ενεργούς αυθεντικούς κωδικoύς από Windows 7 pro ή 10, θα με ενδιέφεραν γιατί στους υπολογιστές έχουμε Win XP τα οποία έχουν αρχίσει να δυσλειτουργούν λόγω μη υποστήριξης.

Ευχαριστώ πολύ.
Ζητώ συγνώμη για την παρέμβαση και χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι
λόγω επαγγέλματος ρωτάω

αυτή την περίοδο στα σχολεία του νομού (Έβρος) έχουν στείλει από το υπουργείο πάρα πολλά νέα μηχανήματα(pc μέχρι και servers:o) και ανανεώνουμε εργαστήρια και αίθουσες διδασκαλίας

τα παλιά ανήκουν στην κατηγορία μηχανημάτων που ζητάτε(πλην αδειών win7 που δεν είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του υπολογιστή;))
δεν μπορείτε με κάποιον τρόπο να έρθετε σε συνεννόηση με κάποια σχολεία εδώ πάνω για να σας τα στείλουν?(δεν γνωρίζω διαδικασίες)
σε αποθήκες θα καταλήξουν έτσι κ αλλιώς

Reaction score
6

Με ενδιαφέρουν:

Ευχαριστώ πολύ.
Διαθετω τρια κουτια μεγαλα με μητρικες κλπ Χωρις σκληρους δισκους ,κατα τα αλλα λειτουργικα !!
Πληκτρολογια κλπ Σας ενδιαφερουν??

Reaction score
80
Ζητώ συγνώμη για την παρέμβαση και χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι
λόγω επαγγέλματος ρωτάω

αυτή την περίοδο στα σχολεία του νομού (Έβρος) έχουν στείλει από το υπουργείο πάρα πολλά νέα μηχανήματα(pc μέχρι και servers:o) και ανανεώνουμε εργαστήρια και αίθουσες διδασκαλίας

τα παλιά ανήκουν στην κατηγορία μηχανημάτων που ζητάτε(πλην αδειών win7 που δεν είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του υπολογιστή;))
δεν μπορείτε με κάποιον τρόπο να έρθετε σε συνεννόηση με κάποια σχολεία εδώ πάνω για να σας τα στείλουν?(δεν γνωρίζω διαδικασίες)
σε αποθήκες θα καταλήξουν έτσι κ αλλιώς
Πιθανόν ναι να μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο αλλά το θέμα είναι με ποιόν να μιλήσω? Είμαστε και αρκετά μακρυά (Έβρος - Εύβοια) και δε ξέρω το θέμα των μεταφορικών πως θα καλυφτεί. Ίσως με τον Πληνετ του Έβρου. Μήπως έχετε κάποο τηλέφωνο?
[DOUBLEPOST=1539976272][/DOUBLEPOST]
Την βρήκα στο ντουλάπι. Μέχρι την απόσυρσή της πριν κάποια χρόνια δούλευε άψογα.

View attachment 107794
ναι με ενδιαφέρει φίλε μου. Από ποια περιοχή είσαι?
[DOUBLEPOST=1539976363][/DOUBLEPOST]
Σου κάνουν αυτές;

View attachment 107776
Και βέβαια με ενδιαφέρουν. Είναι μια χαρά για τοποθέτηση σε μηχάνημα με Core2 Duo. Περιοχή?
[DOUBLEPOST=1539976413][/DOUBLEPOST]
Διαθετω τρια κουτια μεγαλα με μητρικες κλπ Χωρις σκληρους δισκους ,κατα τα αλλα λειτουργικα !!
Πληκτρολογια κλπ Σας ενδιαφερουν??
Οι μητρικές και οι cpu τί είναι?
Ευχαριστώ πολύ

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.506
Πιθανόν ναι να μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο αλλά το θέμα είναι με ποιόν να μιλήσω? Είμαστε και αρκετά μακρυά (Έβρος - Εύβοια) και δε ξέρω το θέμα των μεταφορικών πως θα καλυφτεί. Ίσως με τον Πληνετ του Έβρου. Μήπως έχετε κάποο τηλέφωνο?
Tι είναι αυτό το πληνέτ? απορρυπαντικό ?:p:D

Αν πάρετε τηλέφωνο πχ την 1ο βάθμια
δεν θα μπορούσατε να βγάλετε κάποια άκρη?

Reaction score
1.285
Συνάδελφε σε καταλαβαίνω απόλυτα ...
Και εγώ με ένα κατσαβίδι είμαι κάθε μέρα. Πάρε τηλέφωνο τα γειτονικά σχολεία για τα επείγον υλικά. Εγώ βρήκα πράγματα προς χρήση και στην ανακύκλωση των Σούπερ μάρκετ.

Reaction score
80
Tι είναι αυτό το πληνέτ? απορρυπαντικό ?:p:D

Αν πάρετε τηλέφωνο πχ την 1ο βάθμια
δεν θα μπορούσατε να βγάλετε κάποια άκρη?
όχι δεν είναι απορρυπαντικό είναι ο υπεύθυνος ΠΛΗροφορικής και ΝΕων Τεχνολογιών του νομού. Αν υπάρχει κάποιο τηλ του συγκεκριμένου που είναι στην Α βάθμια θα βοηθούσε πολύ γιατί με την διεύθυνση δεν θα βρω άκρη ενώ ο ίδιος θα γνωρίζει αν μπορούν να διατεθούν κάποια μηχανήματα σε άλλο νομό και άλλη βαθμίδα ή είναι αποκλειστικά για το νομό Έβρου
[DOUBLEPOST=1540110641][/DOUBLEPOST]
Συνάδελφε σε καταλαβαίνω απόλυτα ...
Και εγώ με ένα κατσαβίδι είμαι κάθε μέρα. Πάρε τηλέφωνο τα γειτονικά σχολεία για τα επείγον υλικά. Εγώ βρήκα πράγματα προς χρήση και στην ανακύκλωση των Σούπερ μάρκετ.
χαχαχα ναι έτσι. Και τα κατσαβίδια δικά μας είναι όχι του σχολείου, όπως και πάρα πολλά από τα υλικά που τα βάζουμε από την τσέπη μας προκειμένου να λειτουργήσει το εργαστήριο σωστά.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714
Από το διαδίκτυο http://dide.evr.sch.gr/index.php/component/content/

Το Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών στεγάζεται στο κτίριο της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο παλαιό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, Δήμητρας 19, 68100 Αλεξανδρούπολη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. :2551355355. Fax: 2551088987. Δ/νση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου plinet στο dide.evr.sch.gr.

Στελέχωση Γραφείου ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Νομού Έβρου

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΕΠΛΗΝΕΤ

Παπαλεωνίδας Αντώνιος, ΠΕ20

Δ/νση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου plinet στο dide.evr.sch.gr, τηλέφωνο 2551355355

Reaction score
80
Από το διαδίκτυο http://dide.evr.sch.gr/index.php/component/content/

Το Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών στεγάζεται στο κτίριο της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο παλαιό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, Δήμητρας 19, 68100 Αλεξανδρούπολη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. :2551355355. Fax: 2551088987. Δ/νση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου plinet στο dide.evr.sch.gr.

Στελέχωση Γραφείου ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Νομού Έβρου

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΕΠΛΗΝΕΤ

Παπαλεωνίδας Αντώνιος, ΠΕ20

Δ/νση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου plinet στο dide.evr.sch.gr, τηλέφωνο 2551355355

Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
1.285
Δεν γίνεται τίποτα σε αυτή τη χώρα σε οργανωμένο επίπεδο. Ο καθένας μόνος του προσπαθεί με βάση το φιλότιμο....
Λοιπόν, στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση υπάρχει θεσμοθετημένο εργαστήριο πληροφορικής με βιβλία εξοπλισμού, ΥΠΕΥΘΥΝΟ εργαστηρίου-υλικών κτλ.

Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση όχι μόνο θεσμοθετημένο εργαστήριο δεν υπάρχει αλλά ούτε καν ένα μικρό βιβλίο ! Υπάρχει ένα Guideline αλλά σε σχολεία που πάνε αναπληρωτές ( και είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ) τα παιδιά κάθε χρόνο κάνουν άλλα πράγματα.
Σε επίπεδο υλικού μερικά τυχερά σχολεία έχουν δωρεές από Σταύρο Νιάρχο , Ωνάση κτλ Άλλα σχολεία έχουν παλιά μηχανήματα από τράπεζες ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ κτλ . Τα πιό "άτυχα" έχουν Pentium 4 και Vista !
Ποντίκια σπασμένα, κουμπιά ξεχαρβαλωμένα που μπουτάρω βραχυκυκλώνοντας τα καλώδια πληκτρολόγια που δεν έχουν καθαριστεί ΠΟΤΕ.... και όταν λές στην διευθύντρια ότι θέλω μια ώρα να κάνω σε όλα τα μηχανήματα εκκαθάριση και defrag σου λέει "Δουλεύουν ? εάν ναι μην τα πειράζεις..."
Επιπλέον ο εκπαιδευτικός πληροφορικής είναι "Υπέυθυνος" για το φωτοτυπικό, για το wifi , τους προτζέκτορες, για την σύνδεση του σχολείου με το Internet, με τα ηχητικά μηχανήματα της αίθουσας εκδηλώσεων, τα cd player των δασκάλων της Αγγλικής γλώσσας.... κάποτε μου ζήτησαν να προγραμματίσω και το αυτόματο κουδούνι ! ! !

Reaction score
11.773
Καλά μη σκας, κι εμένα ο "αφεντικός" μου την Παρασευή με ρώτησε αν ξέρω από προγραμματισμό τηλεφωνικού κέντρου. Πήρε ένα ωραιότατο "όχι" για απάντηση και ίσιωσε.

Reaction score
6

Με ενδιαφέρουν:

Ευχαριστώ πολύ.
Καλησπερα,
σας εχω στειλει εμαιλ ..και περιμενω την απαντηση σας ,εαν σας ενδιαφερουν ,Τελικα τα Towers που εχω ....
Εαν οχι.....να τα προσφερω σε καποιον που ισως ενδιαφερεται??
ευχαριστω,
Γιαννης

Reaction score
1.285
Καλά μη σκας, κι εμένα ο "αφεντικός" μου την Παρασευή με ρώτησε αν ξέρω από προγραμματισμό τηλεφωνικού κέντρου. Πήρε ένα ωραιότατο "όχι" για απάντηση και ίσιωσε.
Σήμερα έκανα και τον Πυροσβέστη !
Καμία Δασκάλα δεν ήξερε να χρησιμοποιήσει ούτε τον πυροσβεστήρα ούτε το σύστημα εκκένωσης-συναγερμού του σχολείου.

Reaction score
1.285
Πρίν 2 εβδομάδες πέρασαν οι ηλεκτρολόλοι και άλλαξαν σε μερικές λάμπες ( διπλές φθορίου) τα starter αλλά και μερικές καμμένες λάμπες.
Σήμερα το πρωί με τα παιδιά ΜΕΣΑ στην τάξη έσκασε ένα ζευγάρι λάμπες πήρε φωτιά το ταβάνι, έπεφταν λιωμένα πλαστικά πάνω στα θρανία, πανικός στην τάξη. Το μόνο καλό είναι πως κανένα παιδί δεν έπαθε τίποτα.
Ελπίζω να βγει κάτι καλό από αυτό το πάθημα.....

Reaction score
34
Εχω μητρική asrock g41 με pciex και backplate. Cpu. 3 δισκους 1 tb, μνημες, τροφοδοτικό 450w

Ολα τα εστησα πριν μερικους μηνες και ετρεχαν Windows κανονικοτατα. Λειτουργικα 100% δηλαδη.

Ειμαι δυτική Αττική. Αν σε ενδιαφερουν δικά σου να τα πάρεις. Βρίσκουμε εναν τρόπο συνάντησης με τηλεφωνο και pm

Reaction score
1.285
Και οταν χαλάνε τα ηχειάκια... πρίν γίνει πρωτόκολο καταστροφής . Για ένα χαλασμένο καλώδιο θα πετάγονταν. Αυριο λοιπόν με το κολλητήρι μου.. 20181108_104151.jpg

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas