Βλάβη Λαμπάτου Ενισχυτή.

I

iason

Guest
Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα λαμπατο ενισχυτή, ο οποίος εχθές που τον άνοιξα εντελώς ξαφνικά δεν δίνει ήχο. Έχω ελέγξει όλες τις λάμπες της προενισχυσης και τις εξοδου, όλες δουλεύουν κανονικά. Όμως έχω παρατηρήσει ότι οι μετασχηματιστές εξόδου δεν ζεσταίνονται μένουν κρυοι. Μόνο ο της τροφοδοσίας είναι ζεστός. Θα κανονίσω ραντεβού με το τεχνικό να τον δει. Αυτοί που έχετε γνώσεις από τεχνικά θέματα τι νομίζετε ότι είναι? Ο ενισχυτης ειναι Cayin cs100a .Ευχαριστώ για το χρόνο και τον κοπω όσων μπορούν και θελουν να βοηθήσουν .Φιλικά Ιάσων.

ika

News
Reaction score
16.780
Η ασφάλεια κάτω από το καλώδιο τροφοδοσίας ή άλλη ασφάλεια?

I

iason

Guest
Παρακαλώ τους διαχειριστές να διορθώσουν τον τίτλο σε Λαμπατο.
[DOUBLEPOST=1540106585][/DOUBLEPOST]
Μήπως κάηκε καμιά ασφάλεια?
Ασφάλεια που μέσα στον ενισχυτή?

ika

News
Reaction score
16.780
Παρακαλώ τους διαχειριστές να διορθώσουν τον τίτλο σε Λαμπατο.
[DOUBLEPOST=1540106585][/DOUBLEPOST]
Ασφάλεια που μέσα στον ενισχυτή?
Το manual θα τις έχει.

I

iason

Guest
Εάν είχε καεί η Ασφάλεια στο καλώδιο τροφοδοσίας δε θα ήταν εντελώς νεκρός?Αυτός παίρνει ρεύμα κανονικά.
[DOUBLEPOST=1540107576][/DOUBLEPOST]Αυτό είναι το εσωτερικό του ενισχυτή φωτο από το ίντερνετ Όχι του δικού μου.
Cayin-CS-100A-KT88-Röhrenvollverstärker-3.jpg

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.213
Το πιθανοερο ειναι οτι εχει βλαβη Μια περιπτωση ειναι σε καποια απο τις τροφοδοσιες τους γιατι δεν εχει μια εχει πολλες , η μπορει η προστασια να ανιχνευει καποιο αλθος και να μην τον αφηνει να ξεκινησει

Σε ολες τις περιπτωσεις ειναι αξαιρετικα καλα κατασκευασμενο μηχανημα οποτε θεωρω οτι δεν θα εχει κατι το πολυ σοβαρο .

Σακης Πετροπουλος

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.431
Αρχικά να πούμε πως οι λαμπάτοι ενισχυτές δεν έχουν κύκλωμα προστασίας. Αυτό γιατί απλά δεν το χρειάζονται.

Ο τηλεχειρισμός του λειτουργεί κανονικά; Μετακινείται το ποτενσιόμετρο και αλλάζει τις εισόδους;

I

iason

Guest
Αρχικά να πούμε πως οι λαμπάτοι ενισχυτές δεν έχουν κύκλωμα προστασίας. Αυτό γιατί απλά δεν το χρειάζονται.

Ο τηλεχειρισμός του λειτουργεί κανονικά; Μετακινείται το ποτενσιόμετρο και αλλάζει τις εισόδους;
Καλησπέρα, Ναι λειτουργεί κανονικά ο τηλεχειρισμος και αλλάζει και τις εισόδους.
[DOUBLEPOST=1540234534][/DOUBLEPOST]Ο ενισχυτής είδη έχει σταλεί στην αντιπροσωπεία .Όταν τελειώσει η ιστορία θα ενημερώσω στο παρών νήμα για το αποτέλεσμα.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.431
Πάντως να ξέρεις πως εκτός της τάσης των νημάτων όλο το κύκλωμα στους λαμπάτους ενισχυτές παίρνει από την υψηλή των εξόδου και απλά την μειώνει για τα κυκλώματα οδήγησης και εισόδου.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas