Rois Acoustics Minoas MKII

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.781
Μπορεί να μη τα συμπαθείς,πλην όμως αρκετά αβανταδόρικα album από τη συλλογή σου δύνανται να έχουν παραχθεί με τη συνδρομή εκείνων,οπότε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δεν...απαλλάσσεσαι από την παρουσία τους.:p
Δυστυχώς αυτό είναι αληθές..
Έχω σχεδόν αποστηθίσει τη "μυρωδιά" που αφήνουν, αν και μερικές φορές είναι ηπιότερη από την μυρωδιά της μασχάλης του μαστερά.:D

C

chrispo

Guest
Απορώ γιατί τραβάτε το νήμα αυτό, χωρίς λόγο και ουσία. Οι άνθρωποι της Rois, σχεδίασαν ένα νέο concept ηχείου. Το δώσανε για review, σε έγκυρο εξειδικευμένο ιντερνετικό χώρο και το έχουν διαθέσει προς ακρόαση , σε επίσης εξειδικευμένο χώρο . Απλά τα πράγματα...πάτε μια βόλτα από κει , το ακούτε και βγάζετε μόνοι σας συμπεράσματα.Ακούστε το και αποφασίσετε αν αξίζει ή όχι και μετά πάρτε φόρα και γράψτε. Θα προτιμούσα εδώ , να διαβάζω προσωπικές εντυπώσεις ακρόασης του ηχείου, παρά γενικές απόψεις για το τι θα,αν, ίσως, μπορεί,...κ.ο.κ
Sorry, αλλά αυτή την εικόνα θα ήθελα να πάρω, διαβάζοντας αυτό το thread.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.781
Απορώ γιατί τραβάτε το νήμα αυτό, χωρίς λόγο και ουσία. Οι άνθρωποι της Rois, σχεδίασαν ένα νέο concept ηχείου. Το δώσανε για review, σε έγκυρο εξειδικευμένο ιντερνετικό χώρο και το έχουν διαθέσει προς ακρόαση , σε επίσης εξειδικευμένο χώρο . Απλά τα πράγματα...πάτε μια βόλτα από κει , το ακούτε και βγάζετε μόνοι σας συμπεράσματα.Ακούστε το και αποφασίσετε αν αξίζει ή όχι και μετά πάρτε φόρα και γράψτε. Θα προτιμούσα εδώ , να διαβάζω προσωπικές εντυπώσεις ακρόασης του ηχείου, παρά γενικές απόψεις για το τι θα,αν, ίσως, μπορεί,...κ.ο.κ
Sorry, αλλά αυτή την εικόνα θα ήθελα να πάρω, διαβάζοντας αυτό το thread.
Σόρρυ, αλλά για πολλούς από εμάς, αυτό που εσύ θα ήθελες, μας είναι εντελώς άχρηστο και περιττό. :p

Προσωπικά, μου είναι εντελώς αδιάφορες οι ακουστικές εκτιμήσεις οποιουδήποτε (συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου).:gotcha:

Αντιθέτως, η συζήτηση που γίνεται, έχει ενδιαφέρον.8-)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.988
Κατάλαβα, ακούτε με τα μάτια , παρά με τα αυτιά. :p
Αν υπάρχει κάτι που με διασκεδάζει αφάνταστα ως αναγνώστη,αυτό είναι το φαινόμενο ότι κάποιοι ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως όλοι κατά βάθος...με τα μάτια ακούμε.:sneaky:

Ο ίδιος πάντως ελέω παραμονής σε μετα-χαϊενδικό στάδιο χρησιμοποιώ συστηματικώς τις ακροάσεις συστημάτων που δεν κατέχω ως εργαλείο χρήσιμο,αφού με βοηθά να εμπεδώσω τους λόγους για τους οποίους θα μου ήταν...αχρείαστα,όσο σίγουρος και να ήμουν ότι θα μου έκαναν βάσει προδιαγραφών τους...:p
Ε, κυρίως αυτό:

Δεν θυμίζει "μόνιτορ", αυτό είναι βέβαιο.
Τα ΄΄(χαλ)άσματα΄΄ του...βουνού και του κάμπου όπως θα παρατηρούσε και ο PM.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Σόρρυ, αλλά για πολλούς από εμάς, αυτό που εσύ θα ήθελες, μας είναι εντελώς άχρηστο και περιττό. :p

Προσωπικά, μου είναι εντελώς αδιάφορες οι ακουστικές εκτιμήσεις οποιουδήποτε (συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου).:gotcha:

Αντιθέτως, η συζήτηση που γίνεται, έχει ενδιαφέρον.8-)
Είσαι καλά; Εκφράσου ελεύθερα όπως σου βγαίνει και μην καταπιέζεσαι...:p

Για ποιες ακουστικές εκτιμήσεις συζητάμε;
Αποδεδειγμένα το 95% όσων ασχολούμαστε με τον ήχο δεν έχουμε ιδέα τι ακούμε.
Το μόνο χειροπιαστό επάνω στο οποίο μπορεί να γίνει κουβέντα είναι οι μετρήσεις.
Συσκευή που στο εργαστήριο δεν συμπεριφέρθηκε καλά, Λεωφόρος Νάτο και δεξιά, χωματερή Άνω Λιοσίων!

Αν έχει μια αποδεκτή εργαστηριακή συμπεριφορά καθόμαστε και ακούμε.
Αν αποδεδειγμένα έχει σοβαρή εργαστηριακή συμπεριφορά καθόμαστε και μαθαίνουμε να ακούμε!

Πριν από χρόνια, γνωστό περιοδικό του χώρου, μάζεψε τους αντιπροσώπους και τους υπέβαλε σε τυφλές δοκιμές συσκευών και δικών τους.
Το τι είπαν είχε πολύ γέλιο. Μακάρι να μπορούσαν να ειπωθούν!
Κανένας δεν έπεσε μέσα στις εκτιμήσεις του. Ούτε ένας...
Ποιοι από το ακροατήριο τα πήγαν καλά; Κάποιες σύζυγοι που συνόδευαν τους άντρες τους.

Αυτά γιατί όλοι γνωρίζουμε πως το 95% είναι κουφοί και όλοι νομίζουμε πως ανήκουμε στο 5%!!!

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.781
Ο ίδιος πάντως ελέω παραμονής σε μετα-χαϊενδικό στάδιο χρησιμοποιώ συστηματικώς τις ακροάσεις συστημάτων που δεν κατέχω ως εργαλείο χρήσιμο, αφού με βοηθά να εμπεδώσω τους λόγους για τους οποίους απέκτησα το ηχοσύστημα που κατέχω
Φιξντ. :p

Αν αποδεδειγμένα έχει σοβαρή εργαστηριακή συμπεριφορά καθόμαστε και μαθαίνουμε να ακούμε!
Να αγιάσει το στόμα σου! :D

Reaction score
4.985
Θα προτιμούσα εδώ , να διαβάζω προσωπικές εντυπώσεις ακρόασης του ηχείου, παρά γενικές απόψεις για το τι θα,αν, ίσως, μπορεί,...κ.ο.κ
Και εγώ το ίδιο...
Εχω αρχισει και ασπαζομαι πλεον τη θεωρία των δυο χομπυ
που μαλιστα το ενα αποκλειει το αλλο και δεν συναντώνται πουθενα.
Και φυσικα υπάρχουν και καποιοι που δεν έχουν καταλάβει ούτε το ένα ουτε το άλλο.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.952
Τέλος πάντων, υποσχέθηκα να μην μιλήσω. Άλλωστε, το κοινό, προς το οποίον απευθύνεται αυτό το ηχείο, δεν θέλει να ξέρει τίποτε για τις μετρήσεις. Πάει με το αυτί. Οκ...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.988
Υπάρχει κάτι για να σχολιαστεί στα ± 6,5 db απόκρισης ;
Ο βαθμός ανισορροπίας που μπορεί να επέλθει από την ακουστική συμπεριφορά δεδομένου χώρου στο άπω πεδίο,εκεί δηλαδή όπου θα είναι υποχρεωμένος να βρεθεί ο ακροατής.
Τέλος πάντων, υποσχέθηκα να μην μιλήσω. Άλλωστε, το κοινό, προς το οποίον απευθύνεται αυτό το ηχείο, δεν θέλει να ξέρει τίποτε για τις μετρήσεις. Πάει με το αυτί. Οκ...
Και βεβαίως δεν ακροάται κομμάτια όπως το..."Last Night a dj Saved my Life" και άλλα συναφή,στα οποία η σφικτή ρυθμική αγωγή θα γινόταν...είδος υπό εξαφάνιση.Δυστυχώς κανένας dj δεν θα μπορέσει να επέμβει για τη σωτηρία...;)

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842