A
AKARL
Guest
Και ήντα γίνεται με τη σχιωπηρά πgλειοψηφία; E, κύριε Νικολακόπουλε;Ως τώρα, τα αποτελέσματα των συμμετεχόντων μας λένε τα εξής

Και ήντα γίνεται με τη σχιωπηρά πgλειοψηφία; E, κύριε Νικολακόπουλε;Ως τώρα, τα αποτελέσματα των συμμετεχόντων μας λένε τα εξής
Για πες, γιατί 4; Επειδή δεν έχω (ακόμα) sub;Δεν ισχύει. Η απώλεια με την ηλικία σχετίζεται κυριως με ψηλές συχνότητες, πολυ σπανιότερα με χαμηλές.
[DOUBLEPOST=1540290902][/DOUBLEPOST]
Λυπάμαι, όχι. 4.
Ουί!Γαλλικά;
Φικσντ!8 χιλιαρικα ηχεια με ενισχυτή 150 βατ και άνευ sub...Αισχος!
Δεν έφτιαξα εγώ τους κανόνες...:Για πες, γιατί 4; Επειδή δεν έχω (ακόμα) sub;
4 καρφωτό.
Ειδάλλως τρέξε να πάρεις σαμπ.
Οι πρώτες 3 κλάσεις, συμπεριλαμβάνουν απαραιτήτως σαμπ.
Αν δεν έχεις, ασχέτως του τι πιστεύεις, είσαι οφ.
Η διάμετρος του σαμπ πρέπει να ειναι μεγαλύτερη απο την διάμετρο του γούφερ του ηχείου σου για να δικαιούσαι να κάνεις αίτηση επανεκτίμησης κατηγορίας.Κάπου στο πατάρι πρέπει να έχω ένα 2.1 για desktop...μετράει το σαμπ του ,μπας και ανέβω κατηγορία?![]()
Ρε μ΄έναν push-tea που έμπλεξα...Η διάμετρος του σαμπ πρέπει να ειναι μεγαλύτερη απο την διάμετρο του γούφερ του ηχείου σου για να δικαιούσαι να κάνεις αίτηση επανεκτίμησης κατηγορίας.
Με δγυό ... με δγυό!Ρε μ΄έναν push-tea που έμπλεξα...![]()
Η μονη θεση που ο zizzy μπορει να βαλει sub ειναι σαν καρεκλα στη θεση ακροασης.Διαφορετικα πρεπει να ακουει ορθιος η με ενα ηχειο.Γιωργο μαζι σου κι αμα σου λειπουν μπασα να περνας απο εδω ..........
Ανάμεσα στα ηχεία; Γιατι όχι; Αν εχει ρακ εκεί, να το πάει αλλού.Η μονη θεση που ο zizzy μπορει να βαλει sub ειναι σαν καρεκλα στη θεση ακροασης.Διαφορετικα πρεπει να ακουει ορθιος η με ενα ηχειο.Γιωργο μαζι σου κι αμα σου λειπουν μπασα να περνας απο εδω ..........![]()
Ανάμεσα στα ηχεία; Γιατι όχι; Αν εχει ρακ εκεί, να το πάει αλλού.
Εγώ “πιστεύω” πως δεν χρειάζεται σαμπ ο γουιζι
Εγω θα περιμενω να ακουσω το αποτελεσμα στο νεο του χωρο.Ειναι απο τις περιπτωσεις που οντως ειμαι περιεργος αν θα λειτουργησουν ολα ενταξει,κατι που του το ευχομαι.Το μονο που με προβληματιζει πιο πολυ ειναι η υποψια οτι τα ηχεια δεν εχουν τον απαραιτητο χωρο να "αναπνεουν".Ανάμεσα στα ηχεία; Γιατι όχι; Αν εχει ρακ εκεί, να το πάει αλλού.
Εγω “πιστεύω” πως δεν χρειάζεται σαμπ ο γουιζι
Συμφωνώ.Εγω “πιστεύω” πως δεν χρειάζεται σαμπ ο γουιζι
Ναι αλλά δεν μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση, ούτε μαζί με τους λαμπάτους.Αφτή τη στιγμή λάϊβ:
Άρχοντες 13 - Χαϊεντάδες 14
Το κοινό παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα...
![]()
ΡουφιάνεEAR γροικάςςςςςςς;;;![]()
Παμε γερα για "διπλο" στην εδρα τους!Αφτή τη στιγμή λάϊβ:
Άρχοντες 13 - Χαϊεντάδες 14
Το κοινό παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα...
![]()
[DOUBLEPOST=1540292469][/DOUBLEPOST]
Fixed...
EAR γροικάςςςςςςς;;;![]()
Οι λαμπατοι ειναι σαν το βατικανο.......κυβερνηση απο μονοι τους.....χαχαχα.....με προεδρο αυτον με το καλυτερο πικαπ/phonoΝαι αλλά δεν μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση, ούτε μαζί με τους λαμπάτους.
Το θέμα ειναι ποιος θα βγει πρώτο κόμμα να πάρει εντολή.
Οι “για αρχή καλά είναι” προς τα που θα ψάξουν για συνεργασίες αν βγουν πρώτοι;
Οι “άρχοντες” με τους “θέλω κι άλλο” (προφανώς ιδεολογικοί συγγενείς) φτάνουν στο 40,6%.
[DOUBLEPOST=1540292822][/DOUBLEPOST]
Ρουφιάνε
Doable...Η μονη θεση που ο zizzy μπορει να βαλει sub ειναι σαν καρεκλα στη θεση ακροασης.
Με τη μουσική που του αρέσει .... also doable.Διαφορετικα πρεπει να ακουει ορθιος η με ενα ηχειο.