Στάθμες αναπαραγωγής μελών

Τι ενισχυτές έχουμε για το μπάσο και σε τι μαξ εσπιέλ φτάνουν τα ηχεία μας στις μεσαίες συχνότητες

• Κλάση "άρχοντα": >1 κιλοβάτ στο μπάσο και > 115 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 19 20,4%
  • Κλάση "θέλω κι άλλο": >1 κιλοβάτ στο μπάσο και > 110 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 15 16,1%
  • Κλάση "για αρχή καλά είναι": <1 κιλοβάτ στο μπάσο και <110 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 21 22,6%
  • Κλάση "χαϊεντά": το σαμπ κάνει κακό στον ήχο. Δε θέλω.

Votes: 22 23,7%
  • Κλάση "λαμπάτου": εμένα μου φτάνουν 5 καλά βατ.

Votes: 11 11,8%
  • Αgάπη μόνο.

Votes: 7 7,5%

• Total voters
    93

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Πλακα κανω. Με τον ενισχυτη στο παρα 10, το δωματιο σηκωνεται στον αερα. Ειμαι ''μικρη'' για τα ηχεια μου. Ασε που η παντοκατευθυνση δεν ξαναφευγει απ' το σπιτι. Ό,τι καλυτερο (για μενα) σε σχεδιαστικη συλληψη.
Ίσως να μη γίνεται άμεσα αντιληπτό κατά τη στερεοφωνική απεικόνιση,πλην όμως ακόμα και σε τέτοιας αρχιτεκτονικής ηχεία ισχύει διευθέτηση σε ίσες αποστάσεις εκ του ακροατή -ενώ ακόμα περισσότερο επιβάλλονται ίσες αποστάσεις εκ των τοιχωματικών ορίων - κι επίσης να μην ακουμπάνε τα πίσω πόδια του δεξιού σε διαφορετική επιφάνεια και οριζόντιο επίπεδο - διαφοροποιείται και η κλίση του ηχείου με την κατακόρυφη πολική απόκριση έτσι.
Ρε μ΄έναν push-tea που έμπλεξα...:p
Ευπροσηγορία υπεράνω όλων...Ο επίσημος copyright όρος θα είναι...΄΄αμφιπολικός΄΄.:lolsign:

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.182
Βρε αθεόφοβε, δεκαπεντάιντσα ομοαξονικά έχει.
Το poll δεν διερευνά το μέγεθος του τετχιου του καθενός, απλώς αν έχει σαμπ. ;)

Αναλόγως μεγέθους του τετχιου του καθενός, και αναλόγως σχεδίασης και απόκρισης του ηχείου, και αν ο χώρος (λόγω όγκου) βοηθάει, και με ιδανική τοποθέτηση του ηχείου και χωρίς σημαντικές ακυρώσεις, πιθανώς κάποια σετάπ να μη χρειάζονται Sony και καλά σαμπ, ή τουλάχιστον να μην ξεπερνά το κενό απόκρισης την δεύτερη οκτάβα, και αν αντέχει το ζευγάρι ηχείου κι ενισχυτή να βγάλει 120+ ντεσιμπέλ στους 25 κύκλους, τότε ίσως και με κάποιες επιφυλάξεις να πούμε ότι οκ μείνε χωρίς σαμπ.

Δε γ@μείς, πάρε σαμπ.:p

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Ίσως να μη γίνεται άμεσα αντιληπτό κατά τη στερεοφωνική απεικόνιση,πλην όμως ακόμα και σε τέτοιας αρχιτεκτονικής ηχεία ισχύει διευθέτηση σε ίσες αποστάσεις εκ του ακροατή -ενώ ακόμα περισσότερο επιβάλλονται ίσες αποστάσεις εκ των τοιχωματικών ορίων - κι επίσης να μην ακουμπάνε τα πίσω πόδια του δεξιού σε διαφορετική επιφάνεια και οριζόντιο επίπεδο - διαφοροποιείται και η κλίση του ηχείου με την κατακόρυφη πολική απόκριση έτσι.

Ευπροσηγορία υπεράνω όλων...Ο επίσημος copyright όρος θα είναι...΄΄αμφιπολικός΄΄.:lolsign:
Eσυ καλά τα λες και έτσι είναι. Απλώς η φωτό δεν είναι απ'το χώρο μου αλλά απ' το νετ.:D:p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.922
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv