Ακρόαση αρχείο από mp3 στικ ή cd audio. Ποιο είναι καλύτερο;

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Εχω 4 players ενα Audio ANALOGE maestro Se ενα Harman kardon990 ενα advance και marantz 63 kiis θεωρω τα δυο πρώτα ηχιτικα ανώτερα απο τα δυο τελευταια θα κανω δοκιμές ομως ακομα δεν μου απαντήσατε αν το αρχείο στην μορφή cd audio παιζει ασυμπιεστα!

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.831
- συμφωνώ γιά το Audio ANALOGE maestro Se , αλλά στην δεύτερη θέση θα έβαζα το marantz 63 kiis

Reaction score
11.842
ομως ακομα δεν μου απαντήσατε αν το αρχείο στην μορφή cd audio παιζει ασυμπιεστα!
Η ερώτησή σου είναι λάθος. Τα αρχεία αποθηκεύονται ασυμπίεστα ή συμπιεσμένα, παίζουν όλα όμως αφού μετατραπούν σε αναλογικά.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Θα σας στεναχωρήσω ναι μεν το Μαραντζ ηταν ενα φοβερό αξιόλογο πλευερ που άφησε εποχή το μακρινό 1992 και μπορει να κανει πλάκες ακομα και σημερα σε μεταγενέστερους αντιπάλους του το εχω και με τα βραβεία του καρτελες του μεταφρασμένα στα ελληνικα ομως ηχιτικα δεν ξεπερνάει το HARMAN hd 990 και πιστέψτε με εχω κανει άπειρα τεστ. Το Harman εχει πιο ζωντανό βαρύ σφιχτό μπασο και ειναι πιο αναλυτικό, ειδικα αν εχεις το ταίρι του HK 990 ενισχυτη με σύνδεση HRs link εχει ακομα πιο διαφορετικό χαρακτήρα. Μπορεις να παιξεισ και με τα XLR Ολα αυτα χωρις να ξεφύγουμε από το θεμα.

Reaction score
2.324
Φιλε μπομπι δυο διαφορετικα player λογικο ειναι να παιζουν διαφορετικα.Οταν μιλαμε για το ιδιο αρχειο ομως δεν ειναι θεμα αν θα το διαβασουμε απο usb η δισκακι.Αν το cd player που εχει ο ανθρωπος ειναι καλυτερο απο κει που θα μπριζωσει το usb θα παιξει καλυτερα ,αν οχι,το αναποδο.

Reaction score
14.362
Φιλε μπομπι δυο διαφορετικα player λογικο ειναι να παιζουν διαφορετικα.Οταν μιλαμε για το ιδιο αρχειο ομως δεν ειναι θεμα αν θα το διαβασουμε απο usb η δισκακι.Αν το cd player που εχει ο ανθρωπος ειναι καλυτερο απο κει που θα μπριζωσει το usb θα παιξει καλυτερα ,αν οχι,το αναποδο.
Συμφωνώ απολύτως.
Κ εγώ αυτό υποστηρίζω, ότι δηλαδή τον τελικό λόγο στο ηχητικό αποτέλεσμα τον έχει η συσκευή αναπαραγωγής, κ όχι τόσο το αρχείο αναπαραγωγής.
Σαφώς ενα φθηνό cd θα παίξει κατώτερα το cd του από μία ακριβότερη κ ανώτερη συσκευή cd που αναπαράγει το mp3, είτε σε δισκάκι είτε σε stick.

Reaction score
14.362
Αρα εγραφη και δοκιμή στο maestro!
Οπωσδήποτε..!
Δεν ξέρω αν το marantz είναι σε θέση να αναγνώσει επανεγγράψιμο CD Audio..
Το έχεις δοκιμάσει αν παίζει?
Λόγω παλαιότητας του σχεδιασμού ανάγνωσης του Laser.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Οπωσδήποτε..!
Οπωσδήποτε..!
To μαραντζ τα γραμμενα τα παιζει κανονικα δεν εχει κανει ποτε το παραμικρο κιχ mp3 δεν μπορει να διαβασει.
[DOUBLEPOST=1542389470][/DOUBLEPOST]Υπαρχει καποιο λινκ σελιδα να κατεβασμα μουσικης rock και jazz σε καλη ποιοτητα ηχου? στα πιο πολλα που εμπαινα για να κατεβασω αρχεια flag μου ζητουσαν paypal.

Reaction score
14.362
Είσαι τυχερός mate!
Εμένα το Pioneer PD-S703 που απέκτησα πρόσφατα κ είναι του 1994 τα παίζει μιά χαρά.
Το ONKYO DX-6870 που είναι του 1996 δεν τα παίζει!:(
Ενώ τα εταιρείας τα παίζει κ τα διαβάζει άψογα κ γρήγορα..
Τι να πώ, τυχαίνουν αυτά!

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Nομιζω το εκαναν και καποια sony αυτο.

Last edited:

Reaction score
2.324
Κ εγώ αυτό υποστηρίζω
Στην πρωτη σου απαντηση (ποστ 4) ο τροπος που το λες ειναι σαν να υποστηριζεις οτι κατα την εγγραφη σε cd θα γινει καποιο σενιαρισμα του αρχειου,που δεν νομιζω να ισχυει.Αν καταλαβα λαθος σορρυ.Το θεμα ειναι τι μηχανισμο μετατροπης σε αναλογικο ηχο εχει το 7004.Αν ειναι καλος δεν εχει λογο να καιει δισκακια.
[DOUBLEPOST=1542392293][/DOUBLEPOST]
Υπαρχει καποιο λινκ σελιδα να κατεβασμα μουσικης rock και jazz σε καλη ποιοτητα ηχου
Νομιμο η παρανομο?

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.820
Απαγορεύεται η ανάρτηση συνδέσμων που οδηγούν σε sites παράνομου downloading αρχείων. Διαβάστε τους κανονισμούς του forum - συμφωνήσατε να τους τηρείτε με την εγγραφή σας ως μέλη.

Reaction score
6.055
[DOUBLEPOST=1542375514][/DOUBLEPOST]

Οχι εξοπλισμό δεν έχω..
Απλώς εναλλάσω τις πηγές κ κρίνω ακουστικά πάντα.
Γιαυτό σε ρώτησα εάν έχεις ασχοληθεί περαιτέρω σε επίπεδο μετρήσεων κλπ..
Κάντε το παρακάτω τυφλό συγκριτικό τεστ μεταξύ WAV vs MR3 320 vs MP3 125 σε έξι διαφορετικά κομάτια (προσοχή: σε υψηλή ένταση). Στόχος να βρείτε πιο είναι το ασυμπίεστο αρχείο. Ειλικρινά θα αναθεωρήσετε πολλά!
https://www.npr.org/sections/therec...ll-can-you-hear-audio-quality?t=1542522905064

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.575
Members
38.575
Νεότερο μέλος
dimoslecce