Τι είδαμε, τι θα δούμε




melina

Cargo 200
Μηνύματα
24.893
Reaction score
44.972
Το equalizer είναι μια b trash movie και ως τέτοια αξιολογείται. Αν δεν έπαιζε ο ντενζελ ούτε που θα την έβλεπα και αν ναι δεν θα έπαιρνε πάνω από 3 (ειδικά το 2).
Ο Ντενζελ όμως την κρατάει σε ένα επίπεδο, για trash movie πάντα, και περνάει η ώρα ψιλό ευχάριστα. Όσο και αν προσπαθεί ο σκηνοθέτης με καποια πλάνα και σεκάνς να με κάνει να πατήσω το off.
:D
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
39.618
Reaction score
97.089
Το equalizer είναι μια b trash movie και ως τέτοια αξιολογείται. Αν δεν έπαιζε ο ντενζελ ούτε που θα την έβλεπα και αν ναι δεν θα έπαιρνε πάνω από 3 (ειδικά το 2).
Ο Ντενζελ όμως την κρατάει σε ένα επίπεδο, για trash movie πάντα, και περνάει η ώρα ψιλό ευχάριστα. Όσο και αν προσπαθεί ο σκηνοθέτης με καποια πλάνα και σεκάνς να με κάνει να πατήσω το off.
:D
Επειδή είναι b-movie, άρα του γούστου μου, άρα πρέπει να είναι ανάλαφρη, η προσπάθεια να αποδείξει ότι είναι κάτι παραπάνω κουράζει αφάνταστα.
Αυτό που ενοχλεί σε όλες αυτές τις ταινίες είναι η συνεχής υπενθύμιση των ενοχών των πρωταγωνιστών για τις πράξεις που "αναγκάζονται" να κάνουν. Γιατί να μας ενδιαφέρει; Μήπως και τους κακοχαρακτηρίσουμε; Ούτε ταυτιζόμαστε, ούτε μας αγγίζουν τα προβλήματά τους, ούτε καιγόμαστε να πάρουμε θέση καλού/κακού. Σαματάς να γίνεται.

Επιπροσθέτως, όταν ένας γνωστός ηθοποιός προσλαμβάνεται σε τέτοιες ταινίες ενισχύει όλα τα παραπάνω για να δείξει την "αξία" του στην υποκριτική. Οπότε μειώνεται το θέαμα για να δούμε solo επίδειξη υποκριτικής ικανότητας (my ass). :D
 




xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
39.618
Reaction score
97.089
Αν και αγγλούρα του κερατά το είδα όλο. Καλό για ευρωπαϊκό, γνωρίζοντας από πριν τα προβλήματα που έχει το είδος.
Γελούσα μόνος μου γιατί δεν μπορούσα να ξεχωρίσω ποιος από τους ηθοποιούς είναι πιο ξινός και αντιπαθητικός. :D

5/10
 

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
81.996
Reaction score
107.213


Μηνύματα
5.437
Reaction score
6.592
Tα Equalizer θεωρω οτι ειναι η ''συγχρονη''εκδοχη του death wish λογω της equalization προθεσης του πρωταγωνιστη ...
Η ταινια μεχρι τα 3/4 και οσο υπηρχε το μυστηριο μεχρι το θανατο της φιλης του πηγαινε καλα ,αλλα δεν ηταν η ταινια ουτε ο σκοπος της αυτος σεναριακα να σε κρατησει, καπου εκει με μπερδεψε και με επανεφερε στην πραγματικοτητα του αρχικου σκοπου της στο υπολοιπο 1/4 της... Η πρωτη ειχε ποιο ξεκαθαρο υφος, γιαυτο και καλυτερη της δευτερης.....6/10 .
 



MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Μηνύματα
8.629
Reaction score
11.650
The Intern (2015)



Απροσδόκητα εύστοχο και αστείο.
7,5/10
[DOUBLEPOST=1542533674][/DOUBLEPOST]Ne le dis à personne (2006)



Μίγμα γαλλικού με... αμερικανιά, αλλά το γλυκό δένει και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.
7+/10
 
Last edited:

Μηνύματα
1.876
Reaction score
3.486
Όταν παιζόταν σινεμά είχα κατασκηνώσει εκεί.
Είδα όλες τις προβολές
Και ξαναπήγα και άλλες τόσες σε βιντεοκασέτα.
Ταινίαρα,σκηνοθεταρα,ηθοποιαρες...
Τρελη ταινία για την εποχή τότε
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
48.566
Reaction score
102.100
Mile 22 (2018)


Super ταινία! Μπορεί να τη χαράμισα σε θερινό, έμεινα όμως πλήρως ικανοποιημένος. Αν και η υπόθεση παραπέμπει σε μπλα-μπλα το Mile 22 είναι γεμάτο δράση με καλογυρισμένα πλάνα.
Δίπλα στον Wahlberg παίζει ο Ινδονήσιος Iko Uwais, γνωστός από τις ικανότητές του στις πολεμικές τέχνες, δίνοντας μία διαφορετική οπτική από αυτήν που έχουμε συνηθίσει στις ανάλογες ταινίες μυστικών οργανώσεων.
Σε κάποιους δεν άρεσε το τέλος, π.χ. στον κριτικό του Αθηνοράματος.
Αυτά τα προσέχουν όσοι απορροφούνται από το στόρι. Ευτυχώς δεν με αγγίζουν αυτές οι λεπτομέρειες. Για να είμαι ειλικρινής, μόλις σταμάτησε η δράση στο τέλος, είχε αλλά 2-3 λεπτά που κάτι έλεγαν, αλλά εγώ μάζευα τα πράγματά μου από το τραπεζάκι και δεν πρόσεχα.

8/10
Αναπάντεχα καλή! Πολύ καλή! :thumbsup:

Και ο Iko Uwais (The Raid: Redemption, Raid 2) που έχει "χορογραφήσει" τις σκηνές πολεμικών τεχνών, διεκδικεί επάξια την αναφορά ως πρώτο όνομα της ταινίας.

8/10
 
Last edited:


Zizik

Safety Last
Super Moderator
Μηνύματα
43.474
Reaction score
78.384
Φιλαρακι πρεπει να αρχισεις να αναβαθμιζεσαι σε UHD δισκακια.....;)
Αποκλείεται να αλλάξω ή να αναβαθμίσω τα BDs που έχω. Απο εδώ και πέρα μόνο. :)
 

melina

Cargo 200
Μηνύματα
24.893
Reaction score
44.972
Mission: Impossible - Fallout (2018), 6

Πρώτη φορά που αναζήτησα τόσο έντονα τον @xfader .
Θα τον ήθελα δίπλα μου και να μπινελικώνει σεναριογράφο, σκηνοθέτη και ηθοποιούς όταν παίζουν σκηνές με διαλόγους.
Τι σκατά τους θέλετε τους διαλόγους και το στόρυ αφού δεν το 'χετε; Μου θύμισε βαρύ πορνό που έπρεπε να πουν κάτι οι "καλλιτέχνες" πριν αρχίσει η "δράση". Και δεν ήταν καν επιπέδου γκουσγκούνη που είχαν και ένα βάθος οι ατάκες του. Έλεος...
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Μηνύματα
3.025.912
Members
38.490
Νεότερο μέλος
Nikos88
Top