περα απο αυτο αυτα κανουνε για 8ΤΜ? εινε καλα για gaming, tainies , και μουσικη?
[DOUBLEPOST=1548531905][/DOUBLEPOST]τα συγκεκριμενα μπορουν να συνδεθουν σε υπολογιστη?
4 σελίδες νήμα,
σου'χουν γίνει τόσες προτάσεις και δε σου αρέσει καμία!
Σε κάθε ποστάρισμά σου,μας λες την ίδια καραμέλα.Δε γράφεις τίποτ'άλλο απ το να ρωτάς αν έχουμε να προτείνουμε ένα σετ 5.1 καλά ηχεία και καλό ενισχυτή και καλό sub να ταιριάζουν με τα έπιπλα του δωματίου που είναι 8τμ και να'ναι σαν τα edifier.
Δηλαδή,με τόσες προτάσεις που σου έχουν γίνει,δε σου'χει δημιουργηθεί καμία άλλη απορία να εκφράσεις?
Και λες ότι σε ειρωνευόμαστε και μας λες και βλάκες!!
Εσύ μας ειρωνεύεσαι που μπαίνουμε στον κόπο να ψάξουμε να σου κάνουμε προτάσεις και συ δεν τις συζητάς καθόλου!
Θέλεις να το πάμε απ'την αρχή,να βοηθηθείς και συ να αγοράσεις,να μας βοηθήσεις και μας να σου προτείνουμε σύστημα που θα σου αρέσει και δε θα το πληρώσεις τζάμπα?
τι καραμελα ρε φιλε?
ειπα ζητησα ενα 5.1 για τον υπολογιστη μου
δηλαδη τι αλλος θελεις να ρωτησω?>
[DOUBLEPOST=1548542927][/DOUBLEPOST]πιος μωρε ειρωνευετε?? εχεις σαλταρει φιλε/?
[DOUBLEPOST=1548542986][/DOUBLEPOST]απλα αυτες οι προτασεις φιλε δεν μου αρεσανε ρε φιλε
πρεπει δηλαδη τις προτασεις να τις δεχομαι και με απειλες δηλαδη?
[DOUBLEPOST=1548543047][/DOUBLEPOST]θελώ ολα τα κομματια να εινε ξεχωριστα και θελω να παρω παρα πολυ καλα κομματια
το τελικο μπάτζετ που μπορω να διαθεσω εινε μεχρι 800 ευρω.
θελω ενα ξεχωριστο sub. και εναν ενισχυτη και ενα σετ ηχείων 5.1 με δορυφόρους
Εγώ που έχω τον Denon AVRX2400H μπορώ να πάρω Heos ηχεία και να τα έχω για τον υπολογιστή?
'You can simultaneously play back the same source in both the MAIN ZONE and ZONE2. You can also play back separate sources in the MAIN ZONE and ZONE2.'
Δεν είμαι σίγουρος για τη συνδεσμολογία, θα πρέπει να συνδέσω τον υπολογιστή στο receiver απευθείας ή μπορώ μέσω powerline?
1) ακουω δυνατα ,, εννοω οτι οταν θα παιζω τα παιχνιδια και τις ταινιες θελω να τα παιζω σε μεγαλη ενταση οπως και τις ταινιες θελω να ειμε μεσα στην ταινια και στα παιχνιδια αυτο εννοω
επισης οταν ειπα κομματι κομματι
εννουσα διαφορετικη μαρκα σε sub,., διαφορετικη μαρκα σε enisxiti. kai diaforetiki marka se hxeia me 5 doruforous
auto ennoysa
[DOUBLEPOST=1548551719][/DOUBLEPOST]auto ennouysa san enisxiti na epairna ton Denon AVR-X250BT h ton AVR-X550BT.
[DOUBLEPOST=1548551862][/DOUBLEPOST]θελω να πω θελω ενισχυτή AV και ξεχωριστό σετ ηχείων , και ξεχωριστο sub
Αυτά σ'αρέσουν?Αν ναι,βάλε ότι θες 4 δηλαδή 336€
Θες και κεντρικό.98€
Για μια πεντάδα θες λοιπόν 434€
Βάλε και ένα sub με 176€ και πήγες στα 610€.
Ενισχυτή πάρε έναν yamaha ή έναν denon με τη διαφορά ότι ο denon μάλλον έχει bluetooth ενώ ο yamaha όχι και πήγες στα 860€ περίπου.