SME 20 με SME V ZHTOYNTAI

Reaction score
103
Οπως λεει ο τιτλος ψαχνω SME 20 ιδανικα με SME V βραχιονα,σε πολυ καλη κατασταση.Αν καποιος ξερει να πουλιεται καποιο ή δινει το δικο του,μπορει να στειλει πμ η΄να επικοινωνησει στο 6987111650

Reaction score
1
Ακομα ψαχνω σε φησιολογικη τιμη....
Διαθέτω το εν λογω πικαπ και μάλιστα στην έκδοση 20/3 (η πρόσφατη αναβάθμιση της εταιρείας) με τον βραχίονα V όπως θέλετε
Το δικό μου πικαπ (κωδικός 169) παρουσιάστηκε από το περιοδικό ήχος
Και είναι σε άριστη κατάσταση
Η μοναδική περίπτωση να το δώσω είναι για να προχωρίσω σε ανώτερη κατηγορία
για αυτό σας κάνω μια πρόταση στα 8000€
Διαφορετικά δεν έχω λόγο να το πουλήσω

Reaction score
103
Σας ευχαριστω πολυ αλλα μπορω να το βρω πολυ φθηνοτερα.Αν ψαξετε το forum εδω θα δειτε ποσο πουλιουνται.Σας ευχαριστω πολυ παντως οπως και να εχει

Reaction score
680
Σας ευχαριστω πολυ αλλα μπορω να το βρω πολυ φθηνοτερα.Αν ψαξετε το forum εδω θα δειτε ποσο πουλιουνται.Σας ευχαριστω πολυ παντως οπως και να εχει
To 20/3 και με τον SME V δηλαδη το 20/3Α δεν το νομίζω να μπορέσετε να το βρειτε πιο φθηνό. Και μάλιστα πολυ πιο φθηνό όπως αναφέρετε. Μόνο το πικαπ εχει καπου εκει. Καινούριο και μετρητα. Αν στο Hifishark δειτε καποιο κοντα στις 2000-2500 η τελος πάντων σε τιμές που φαίνονται πολυ καλές για να είναι αληθινές τότε έτσι ακριβώς είναι. Και αυτές οι προσφορές είναι σχεδόν όλες από γατόνια στηιν Ιταλία. Το εχω ψαξει όταν ενδιαφερόμουνα να το βρω μεταχειρισμενο. Και τελικα το πηρα και εγω καινούριο.
Καλη συνεχεια στην αναζητηση σας και ζητώ συγγνώμη για την επεμβαση μου

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members