Streamer/Network player ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Status
Not open for further replies.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ζητειται streamer - network player που:
- να παιζει spotify, tidal κλπ internet radio
- να συνδεονται σκληροι δισκοι διαμορφωμενοι κατα ntfs
- να εχει αναλογικη ΚΑΙ ψηφιακη εξοδο
- με καλη εφαρμογη σε android
- χωρις ενσωματωμενο ντακ (αν εχει καλως)
Τιμη οχι πανω απο 600€

Reaction score
1.550
To auralic aries mini το έχεις απορρίψει για κάποιο λόγο?
Nα υποθέσω λύσεις τύπου raspberry με κάποιο hat τις έχεις απορρίψει γιατί θέλεις κάτι Plug n play?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Κι ομως υπαρχει! Θα το δωρισεις; δεν ειναι πολυ ακριβο (2πλασια απο το οριο μου);)
[DOUBLEPOST=1550146870][/DOUBLEPOST]
To auralic aries mini το έχεις απορρίψει για κάποιο λόγο?
Nα υποθέσω λύσεις τύπου raspberry με κάποιο hat τις έχεις απορρίψει γιατί θέλεις κάτι Plug n play?
Δεν το απερριψα αφου δεν το εχω ακουσει. Κατι φημες ομως...
Ναι, ευκολια!
[DOUBLEPOST=1550146914][/DOUBLEPOST]
Δες το πρώτο από τα 3 σε πρόσφατη αγγελία του Βαγγέλη.
Βαγγελης;;;

Reaction score
7.089
να διαβαζει και δισκους με ntfs διαμορφωση......αν βαλεις νερο στο κρασι σου σε αυτο κατι μπορει να βρεθει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.981
Εδώ Λάκη, το πρώτο. Πάρτο. Ό,τι θες, ρωτάς τον Βαγγέλη που το δίνει, τα ξέρει όλα.

αν βρεις στο κανω δώρο!
Zidoo X20 PRO.

Να στείλω διεύθυνση να μου το κάνεις δώρο;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
να διαβαζει και δισκους με ntfs διαμορφωση......αν βαλεις νερο στο κρασι σου σε αυτο κατι μπορει να βρεθει.
Οπως ξαναμιλησαμε, ολοι μου οι σκληροι ειναι σε ntfs...
γιααααα ριχτο!
Innuos zen mini mkiii http://www.innuos.com/en/catalog/go/zenmini-mk3-1tb-hdd. Δωρακι;;;)
Εδώ Λάκη, το πρώτο. Πάρτο. Ό,τι θες, ρωτάς τον Βαγγέλη που το δίνει, τα ξέρει όλα.
Zidoo X20 PRO.
Να στείλω διεύθυνση να μου το κάνεις δώρο;
Ο Βαγγελης ειναι ...Χρηστος ! Το Χ20 ειναι κυριως media player, εγω το θελω αποκλειστικα για ηχο (δες το innuos παραπανω)

Χωρις ψηφιακες εξοδους υπαρχουν της Project (700€) και ντεμο Innuos zen mkii (650€) που παιζουν τα παντα απο ηχο

Last edited:

Reaction score
7.089
Οπως ξαναμιλησαμε, ολοι μου οι σκληροι ειναι σε ntfs...
τοτε το πιο προσιτο ειναι το cambride audio CXN (V2),αλλα λιγο δυσκολο να βρεθει καποιο που πουλιεται και στη μιση σχεδον τιμη.
Στο χρηματικο οριο που εχεις βαλει δεν θα βρεις κατι (μιλαω για καθαροαιμο audio streamer και οχι media player),εκτος και αν κανεις αυτη την υπαναχωρηση. Απλα γιατι παιδευεσαι τοσο με το ntfs,στην τελικη αγορασε και 2-3 δισκους και φορμαρισε τους σε fat32 (εκτος και αν εχεις μουσικα αρχεια πανω απο 4gb).

Reaction score
5.879

Reaction score
571
onkyo ns6170 νομίζω ότι σε καλύπτει συν ότι έχει και dab+-fm ,το έχει γνωστός μου και είναι ευχαριστημένος,μόλις εκανε αναβάθμιση και σε MQA .Βέβαια έχει dac αλλά και ψηφιακές εξόδους.Υπάρχει και το ns6130 πιό φθηνό αλλά χωρίς dab+-fm.Για δες το.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.981
Το Χ20 ειναι κυριως media player, εγω το θελω αποκλειστικα για ηχο
Δε σε εμποδίζει κανείς να το χρησιμοποιήσεις αποκλειστικά για ήχο, κι άσε να έχει κι άλλες δυνατότητες αχρησιμοποίητες.

αν δεν πληροί τις προδιαγραφές του θα μου το κάνεις εσύ δώρο;
Ποιες προδιαγραφές νομίζεις ότι μπορεί να μη τις πληρεί;
Έχω το 9s και δεν βρήκα κάτι να μη παίζει σωστά, εκτός από το νέτφλιξ, που κατά βάση δε το υποστηρίζει.

Τες πα, είπες ή δεν είπες οτι το κάνεις δώρο;
Αρχεία ήχου παίζει. Ντακ έχει, XLR έχει, τι άλλο θες;
[DOUBLEPOST=1550153116][/DOUBLEPOST]
Ο Βαγγελης ειναι ...Χρηστος !
Sorry, μπερδεύτηκα...

Επίσης δεν ξέρω αν έχει "καλή εφαρμογή σε Android" που λες.

Last edited:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Υπαρχει τροπος να τους γυρισεις σε fat32 χωρις να χασεις τα αρχεια σου. Το ειχα κανει παλαιοτερα.
Θα το βρω και θα στο στειλω το προγραμμα.

Tο βρηκα..
https://www.avsite.gr/forum/threads/aomei-partition-assistant-standard-edition-6-0.150266/
Το ειχα δοκιμασει μα ειναι πολυ αργο. Για 5χ2tb σκληρους θα χρειασθει μια εβδομαδα.
Αληθεια, δεν δοκιμασα αλλα, γινεται αντιγραφη αρχειων απο σκληρο ntfs σε σκληρο fat χωρις μετατροπες κλπ, δηλ copy/paste?

Το onkyo ns6170 δυστυχως αναγνωριζει κι αυτο μονον fat32

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.981
Ο Bower μάλλον εννοεί ότι είναι αδύνατον να έχει αναλογική έξοδο αλλά να μην έχει ενσωματωμένο dac.
Μιλαμε για ήχο.
Έχει:

ESS 9038 Professional DAC Audio processing Chip

Dual HDMI output Audio and Video separation, 4K and HD Audio too

Break the Android SRC limitation, and the audio adoption rate maximum supports 192K output;

* Soundtrack support SACD, DFF, DSF, APE, FLAC, WAV and etc Free lossless audio formats; Support
CUE track;

Support cell phone control without having to open the display device to listen to music

Τι λείπει;

Reaction score
1.155
Δίκιο έχεις ρε Κώστα δε λείπει τίποτα αλλά έχει dac ενώ ο Λάκης λανθασμένα εκφραζόμενος στο αρχικό του ποστ ζητάει να μην έχει αλλά θέλει οπωσδήποτε αναλογική έξοδο :) επισημαίνει βέβαια σε παρένθεση ότι αν έχει δεν πειράζει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.981
Έχει και καλό Ντακ μάλιστα, πιθανώς καλύτερο από αυτό που έχει ο Λάκης.
Το ίδιο πουλάει ο Βαγγέλης Χρήστος σε αγγελία, χωρίς το καλό Ντακ και χωρίς XLR.

Εγώ προτείνω να πάρει το καλό, με το καλό Ντακ, και να δώσει το Ντακ που έχει.
Μια χαρά είναι το ενσωματωμένο Ντακ του ζιντου, με τα XLR του, με τα ούλα του.

Ειδάλλως, το φτηνότερο που υπάρχει σε αγγελία, θα χρειαστεί εξωτερικό Ντακ για αξιοπρεπείς εξόδους (XLR).

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Οταν υπαρχουν εξοδοι αναλογικοι και ψηφιακοι, δεν πρεπει να υπαρχει ντακ; Ετουτο εδω http://www.innuos.com/en/catalog/go/zenmini-mk3-1tb-hdd εχει εξοδους μα για ντακ δεν αναφερει κατι στις προδιαγραφες!
Ως dac εχω το Cayin idac6 (D/A conversion by a pair of 32-bit AKM AK4490 "Verita" chips operating in dual-mono mode) παρα πολυ καλο, γι αυτο λεω πως δεν ειναι απαραιτητη η υπαρξη του στο player

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89