Γνώμες για επιλογή ηχείων

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.663
Μ'αυτά τα λεφτά, αντί για κίτρινα μεγάφωνα που θυμίζουν μπιενταμπλεγιου, παίρνεις Νιούμαν.

Τι λέμε τώρα...

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.269
Μ'αυτά τα λεφτά, αντί για κίτρινα μεγάφωνα που θυμίζουν μπιενταμπλεγιου, παίρνεις Νιούμαν.

Τι λέμε τώρα...
Οχι ρε , αυτά είναι πολύ φτηνότερα. Λίγο να παίζουν, μια χαρά θα είναι

Reaction score
45
να μην προβείς σε βεβιασμένες κινήσεις.Τα λεφτά πρέπει να τρώγονται όπως και η...εκδίκηση,εν ψυχρώ δηλαδή.

Α, δεν υπάρχει βιασύνη, απλά έλεγα να προλάβω τις εκπτώσεις :D

Σε τούτα τα μηχανάκια, υπάρχει καλή περίοδος να αγοράσεις, ή οι τιμές είναι όπως τους κατέβει;

Κατά τα άλλα δεν έχω κάτι να προσθέσω, περιμένω κάποιος να μου πει JBL ή Yamaha :wink:

Ρίχνω και καμιά ματιά στα μεταχειρισμένα μήπως προκύψει και τίποτα καλό.

Reaction score
35
Α, δεν υπάρχει βιασύνη, απλά έλεγα να προλάβω τις εκπτώσεις :D

Σε τούτα τα μηχανάκια, υπάρχει καλή περίοδος να αγοράσεις, ή οι τιμές είναι όπως τους κατέβει;

Κατά τα άλλα δεν έχω κάτι να προσθέσω, περιμένω κάποιος να μου πει JBL ή Yamaha :wink:

Ρίχνω και καμιά ματιά στα μεταχειρισμένα μήπως προκύψει και τίποτα καλό.
JBL για μένα....η πρόταση από τον φίλο ΔημήτρηςΑ είναι εξαιρετική σε αυτά τα χρήματα.

https://www.skroutz.gr/s/4125498/JBL-LSR308.html x2

https://www.skroutz.gr/s/4982611/JBL-LSR310S.html x1

Στα 700 ευρωπαϊκά έχεις κάνει super εκκίνηση. Στην πορεία βάζεις όσα sub θες ακόμα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.663
Τα 120.

Θέλουν όμως απόσταση ακρόασης το πολύ 1μ.
Αυτά πληρώνεις.
Την απόσταση ακρόασης.

Είναι το ακριβότερο πράγμα στο ηχείο...
Δύσκολο να γίνει αντιληπτό στον κόσμο.

I

iason

Guest
Μπορείς να παρεις και τα Dynaudio focus xd 60 θα κάθεσαι και κάνα μέτρο ποιό πισω να μη σου πιαστεί ο σβέρκος.Και αργότερα προσθέτεις και μερικά Σαμπ έτσι για το γαμωτο.Κωστα Ζασταβα ειναι αυτά η Πόρσε?

Last edited by a moderator:

Reaction score
3.486
Yamaha..... κάνει και σουζες.
[DOUBLEPOST=1551420058][/DOUBLEPOST]Πέρα την πλάκα παίζει εξαιρετικά για τα λεφτά του.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983
Μπορείς να παρεις και τα Dynaudio focus xd 60 θα κάθεσαι και κάνα μέτρο ποιό πισω να μη σου πιαστεί ο σβέρκος.Και αργότερα προσθέτεις και μερικά Σαμπ έτσι για το γαμωτο.Κωστα Ζασταβα ειναι αυτά η Πόρσε?
Η προσιτή Posche σε αυτήν την περίπτωση θα είναι η σειρά LYD.Και τα ομόσταυλα sub που της αρμόζουν επίσης προσιτά κι έχοντα καμπίνα ακουστικής ανάρτησης.
https://www.dynaudio.com/dynaudio-academy/2018/february/lyd-reviews

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.682
Η προσιτή Posche σε αυτήν την περίπτωση θα είναι η σειρά LYD.Και τα ομόσταυλα sub που της αρμόζουν επίσης προσιτά κι έχοντα καμπίνα ακουστικής ανάρτησης.
https://www.dynaudio.com/dynaudio-academy/2018/february/lyd-reviews
Έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στην εταιρία αυτή. Μήπως, λέω μήπως, θα μπορούσε και η σειρά αυτή να ταιριάξει με σαμπ, ακόμα και για πολυκάναλο? (καλά ένας ένας, μη βαράτε όλοι μαζί)

Reaction score
3.000
Άμα η υψηλή πιστότητα ήταν...θρησκεία,τότε θα ήταν καπαρωμένο ένα ειδικό επίπεδο στην κόλαση για όλους όσοι έχουν φτιάξει setup με παθητικά ηχεία και διάφορους τελικούς ενισχυτές.Και ακόμα βαθύτερο για όσους δεν θα είχαν λάβει υπόψιν τη συμπεριφορά του χώρου.

Στην ενασχόλησή μας βεβαίως τείνει ν'ανάγεται σε θρησκεία το ΄΄κάνω ό,τι μ'αρέσει και δε δίνω λογαριασμό αφού πληρώνω΄΄.

Έλα όμως που υπάρχουν ορισμένοι τόποι όπου θα δίνει κάποιος έστω και εικονικά λογαριασμό είτε του αρέσει είτε όχι.Διότι αυτό επιβάλλεται από την ανελαστικότητα σε θεμελιώδη δεδομένα.

Εσύ είσαι ένας πονηρός μύστης,αφού ξέρεις ότι δεν θα ήθελες με τίποτα παθητικά ηχεία φέροντα κινούμενα πηνία στα μεγάφωνα - όπως και στις φωνογραφικές κεφαλές ένα πράμα...;)

Με αφορμή το άνωθεν ... κείμενο,
και θεωρώντας ότι το προσδόκιμό σου είναι πολύ μακρύ, οπότε και να βρεθείς εγκλωβισμένος σε καμιά μίζερη κατάσταση ...
έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου να το διορθώσεις,
σε προκαλώ σ΄ ένα ταξίδι, εκεί όπου για τους αμαρτωλούς... η καταδίκη είναι τελική και αμετάκλητη .
002.jpg

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983
Έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στην εταιρία αυτή. Μήπως, λέω μήπως, θα μπορούσε και η σειρά αυτή να ταιριάξει με σαμπ, ακόμα και για πολυκάναλο? (καλά ένας ένας, μη βαράτε όλοι μαζί)
Και αξίζει γενικώς ιδιαίτερη συμπάθεια σε όσες εταιρείες εξελίσσουν υλοποιήσεις ηχείων κρατώντας την παραγωγή των μερών που τα απαρτίζουν εσωτερική τους υπόθεση.
(Και για περισσότερους λόγους απ'όσους συνήθως φανταζόμαστε)

Είναι όμως αδύνατον να συνδράμει ο υποφαινόμενος πάνω σε υλοποιήσεις lifestyle ,αφού ως τέτοια ο ίδιος χρησιμοποιεί είτε παλαιότερα διαθέσιμα setup είτε...ακουστικά.
Με αφορμή το άνωθεν ... κείμενο,
και θεωρώντας ότι το προσδόκιμό σου είναι πολύ μακρύ, οπότε και να βρεθείς εγκλωβισμένος σε καμιά μίζερη κατάσταση ...
έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου να το διορθώσεις,
σε προκαλώ σ΄ ένα ταξίδι, εκεί όπου για τους αμαρτωλούς... η καταδίκη είναι τελική και αμετάκλητη .
View attachment 119694
Με το βινύλιο της Norah Jones να φιγουράρει,είμαι...βέβαιος επ'αυτού υπό οιαδήποτε συνθήκη.:sneaky:

Last edited:

Reaction score
715
Καλημέρα!

Μια ερώτηση θέλω να κάνω με καθαρά ελληνικό ταμπεραμέντο...

Αν υποθέσουμε ότι διαλέξαμε τα ενεργά sub της αρεσκείας μας, μέσα από αυτά τα sub's θα μπορούσαμε να δώσουμε σήμα σε ενισχυτή με παθητικά ηχεία αντί για δορυφόρους;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983
Καλημέρα!

Μια ερώτηση θέλω να κάνω με καθαρά ελληνικό ταμπεραμέντο...

Αν υποθέσουμε ότι διαλέξαμε τα ενεργά sub της αρεσκείας μας, μέσα από αυτά τα sub's θα μπορούσαμε να δώσουμε σήμα σε ενισχυτή με παθητικά ηχεία αντί για δορυφόρους;
Άμα διαθέτεις setup με ξεχωριστό προενισχυτή και τελικό και το sub διαθέτει είσοδο κι έξοδο line σήματος,πολύ εύκολα,ακόμα και χωρίς εμπλοκή miniDSP.

Για setup με ολοκληρωμένο ενισχυτή υπό την αυτή συνθήκη,εδώ...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός