Τριάντα χρονώ κοριτσούδι....

Reaction score
1.738
Πρώτο χέρι, βέβαια, βγήκε σήμερα από την κούτα του και το βαλα στο fast forward για καμμιά ώρα και μετά θα το συνδέσω να δω πως παίζει (αν παίζει) μετά από τόσα χρόνια.

Για να τ’αγοράσω τότε απ’το Lyric, πούλησα μια μονοκατοικία και έβαλα και γραμμάτια!

:p :p

946CA1A4-D803-4F7B-B741-57F0A9FCF883.jpeg

Reaction score
27.190
ΝΑΚΑΜΙΤΣΙ ΚΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ....

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ 3 ΤΕΜΑΧΙΑ

999,000 ΔΡΧ ΕΝΑΝΤΙ 1,200,000 ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ.

ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ GOLF G60........:o:D:p

Reaction score
1.738
Τελικά, δε δουλεύει καλά.

Με το που πατάς play (με κασέτα μέσα) μετά από λίγο σταματάει να γυρνάει το δεξί ράουλο.

Οπότε, θέλει μπόλικο τρέξιμο, αρκετά «παρακαλετά» και κάμποσα λεφτά!

Κρίμας.

Reaction score
4.195
Το παράξενο θα ήταν να δουλεύει!
Αυτό είναι το λιγότερο.
Μη βασανίζεσαι. Αυτά γίνονται εύκολα.

Reaction score
27.190
Ναι, μωρέ, όλα καλά!

Revamp.gr και ξερό ψωμί!
ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΟΣ ΙΜΑΝΤΑΣ ΝΑΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟΥΣ....:p

ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.

ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ.

K

kimon

Guest
Τελικά, δε δουλεύει καλά.

Με το που πατάς play (με κασέτα μέσα) μετά από λίγο σταματάει να γυρνάει το δεξί ράουλο.

Οπότε, θέλει μπόλικο τρέξιμο, αρκετά «παρακαλετά» και κάμποσα λεφτά!

Κρίμας.
Μην απελπίζεσαι,δεν ισχύει τίποτε από όσα φαντάζεσαι!Φίλος από το φόρουμ μου έφτειαξε Akai GX95 II (ιμάντες) και Nec K-537 (κινητήρας) σε λογικές τιμές.

Reaction score
7.068
Πρώτο χέρι, βέβαια, βγήκε σήμερα από την κούτα του και το βαλα στο fast forward για καμμιά ώρα και μετά θα το συνδέσω να δω πως παίζει (αν παίζει) μετά από τόσα χρόνια.

Για να τ’αγοράσω τότε απ’το Lyric, πούλησα μια μονοκατοικία και έβαλα και γραμμάτια!

:p :p

View attachment 120506
έχω και εγώ ένα ίδιο στο ρακ το οποίο δεν το πολυχρησιμοποιώ για λόγους χρηστικότητας και μόνο.
Αλλά όποτε θα παίξει με χρωμίου μετάλλου πέφτουν σαγόνια.
Αν έχεις όρεξη να ακούς κασσέτες αξίζει να το φτιάξεις. Το κόστος είναι πολύ μικρό.

Reaction score
1.738
έχω και εγώ ένα ίδιο στο ρακ το οποίο δεν το πολυχρησιμοποιώ για λόγους χρηστικότητας και μόνο.
Αλλά όποτε θα παίξει με χρωμίου μετάλλου πέφτουν σαγόνια.
Αν έχεις όρεξη να ακούς κασσέτες αξίζει να το φτιάξεις. Το κόστος είναι πολύ μικρό.
Καλημέρα.

Νομίζω ότι το κόστος δεν θα'ναι και τόσο μικρό.

Η επισκευή/αποκατάσταση του, θα πρέπει να υπολογίζεται - το λιγότερο- σε κανά 200άρι ευρώ, επειδή το πρόβλημα σ'αυτά τα μοντέλα είναι το reel μοτέρ Sankyo (που θα χρειαστεί αντικατάσταση ή επισκευή), συν ιμάντες/λαστιχάκια και πιθανόν τίποτα πυκνωτές (αν και ακούγεται μια χαρά).

Και επειδή, δεν υπάρχει πιθανότητα να ακούω κασέτες (αν και έχω καμιά διακοσαριά από την δεκαετία του 80 που παίζουν μια χαρά και τις οποίες είχα βαρεθεί να ακούω), και σίγουρα αποκλείεται να γράψω καινούργιες, οπότε, αν το φτιάξω και πάλι σε κάμποσο καιρό, τα ίδια θα παρουσιάσει, οπότε λέω να το βάλω στην κούτα του και στην αποθήκη πάλι.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.097
...οπότε, αν το φτιάξω και πάλι σε κάμποσο καιρό, τα ίδια θα παρουσιάσει, οπότε λέω να το βάλω στην κούτα του και στην αποθήκη πάλι.
Φτιάξτο και πούλησέ το. Κρίμα δεν είναι;

Μην το βάλεις στην αποθήκη, πολέμησέ το (και μη νευριάσεις ε);

https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/hoarding-disorder/symptoms-causes/syc-20356056

Reaction score
7.068
Καλημέρα.

Η επισκευή/αποκατάσταση του, θα πρέπει να υπολογίζεται - το λιγότερο- σε κανά 200άρι ευρώ, επειδή το πρόβλημα σ'αυτά τα μοντέλα είναι το reel μοτέρ Sankyo (που θα χρειαστεί αντικατάσταση ή επισκευή), συν ιμάντες/λαστιχάκια και πιθανόν τίποτα πυκνωτές (αν και ακούγεται μια χαρά).

Και επειδή, δεν υπάρχει πιθανότητα να ακούω κασέτες (αν και έχω καμιά διακοσαριά από την δεκαετία του 80 που παίζουν μια χαρά και τις οποίες είχα βαρεθεί να ακούω), και σίγουρα αποκλείεται να γράψω καινούργιες, οπότε, αν το φτιάξω και πάλι σε κάμποσο καιρό, τα ίδια θα παρουσιάσει, οπότε λέω να το βάλω στην κούτα του και στην αποθήκη πάλι.
Καλημέρα.

Τι να σου πω ρε φίλε. Αν δεν το έχει κοιτάξει κάποιος και απλά κάνεις εικασίες καλό είναι να το πας να σου πουν με βεβαιότητα.
Εγώ το είχα αγοράσει πριν 7-8 χρόνια 200 ευρώ και μετά από παραταιταμένη ακινησία μου έκανε τέτοια σχέδια.
Το ανέλαβε ο Σάκης ο Πετρόπουλος , το έφτιαξε με πολύ μικρό κόστος και κελαηδάει έκτοτε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.977
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas