ποιον ατμοποιητή?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.347
πριν λίγα λεπτά και μετά από 3 χρόνια βαριάς χρήσης:hi:...άπειρων πτώσεων έως και ενός ορόφου:D...αμέτρητα κατρακυλίσματα από σκαλιά κλπ κλπ
έσπασε ο Limitless μου:(...
προς Θεού...όχι το τζαμάκι :o:p αλλά το άνω πλαστικό σκέλος που ρουφάς και βιδώνει στο υπόλοιπο σώμα

και επειδή έχω μείνει απίστευτα πίσω ενημερώστε με για νέα αντίστοιχα μοντέλα ή αν έχει κανένας κάτι που θέλει να σουτάρει είμαι ανοιχτός σε προτάσεις....

ξέρω ότι τα 6.3ml που έπαιρνε το θηρίο δεν παίζει να τα βρω στην αγορά πλέον>:(
οπότε βάζω sos αυτονομία και αντοχή

daharis666

Moderator
Reaction score
83.347
ευχαριστώ Γιάννη για το λινκ...:)
αν και δεν με ενδιαφέρει η επισκευή του ατμοποιητή.... έχει πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις:thumbsup:

μόνο που έχω μία ένσταση σχετικά με την καταλληλότητα των υλικών και το κατά πόσο είναι ασφαλή για χρήση σε ατμοποιητή...:idk:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.347
ανταλλακτικο δεν εχει?
για το πάνω καπάκι-το πλαστικό που βιδώνει όχι (βασικά δεν νομίζω...δεν έψαξα) είναι και 3 ετών το πράμα...τα βγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω...
ούτε ο Ζαμπίδης θα άντεχε τόσο ξύλο:p8-)

Reaction score
5.879
μόνο που έχω μία ένσταση σχετικά με την καταλληλότητα των υλικών και το κατά πόσο είναι ασφαλή για χρήση σε ατμοποιητή...
Kανε του ενα τηλ να σε ενημερωσει τι υλικο χρησιμοποιει. Ειχα διαβασει σε φορουμ σχετικα με αυτον,και πολλοι ψωνιζουν απο αυτον.Ειχε τεθει αυτη η ερωτηση για την καταλληλοτητα.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.347
θενκς absenti...αλλά μαζί με τα μεταφορικά θα βγει κανένα 30άρι+...δεν αξίζει για μοντέλο 3ετίας

άλλωστε θα μου στείλει τον δικό του Limitless plus o @Georgesod ...
απλά επειδή έχουν βγει ένα κάρο μοντέλα ,από την τελευταία φορά που ασχολήθηκα,θα ήθελα να έχω και μια άποψη για τις νέες κυκλοφορίες ατμοποιητών...γι'αυτό πιο πολύ άνοιξα το θέμα:)
[DOUBLEPOST=1554715162][/DOUBLEPOST]
Kανε του ενα τηλ να σε ενημερωσει τι υλικο χρησιμοποιει. Ειχα διαβασει σε φορουμ σχετικα με αυτον,και πολλοι ψωνιζουν απο αυτον.Ειχε τεθει αυτη η ερωτηση για την καταλληλοτητα.
για να το λες...θα κάτσω να διαβάσω μάλλον...

Υ.Γ. αποκλείεται να πάρω τηλ τον άνθρωπο για να τον απασχολήσω για 2-5 ευρώ...:)

Reaction score
14.729
θενκς absenti...αλλά μαζί με τα μεταφορικά θα βγει κανένα 30άρ
τα μεταφορικα δωρεαν ειναι εδω..ταχυδρομειο εχω κοντα μου...υπομονη εχεις? θα παρει καμια εβδομαδα

daharis666

Moderator
Reaction score
83.347
τα μεταφορικα δωρεαν ειναι εδω..ταχυδρομειο εχω κοντα μου...υπομονη εχεις? θα παρει καμια εβδομαδα
Να σαι καλά...αγορίνα...ευχαριστώ για το ενδιαφέρον:thumbsup:

θα έχω οσονούπω το ίδιο σαπάκι του georgesod...οπότε δεν θα μου χρειαστεί το καπάκι..

σε ευχαριστώ και πάλι για το ψάξιμο :):hi:

Reaction score
320
Αν και βλέπω πως βολεύτηκες, σε περίπτωση που αποφασίσεις να πάρεις (και) κάποιον δεύτερο, επειδή είσαι του "top airflow" εδώ και χρόνια (και καλά κάνεις - άποψή μου) θα πρότεινα να κοιτάξεις:

Dual Coil: Dead Rabbit RTA ή Zeus X RTA

Single Coil: Intake RTA ή Serpent Elevate RTA

Τους έχω δοκιμάσει όλους (για μέρες), τους θεωρώ καλούς όλους, αλλά στον Intake έχω μείνει (από τότε που βγήκε). Πολύ φοβάμαι όμως πως εσένα θα σου πέσει (πολύ) σφιχτός (ίσως και "φτωχός" λόγω μονής), αλλιώς θα ήταν η μοναδική μου πρόταση.

Και ο ολόφρεσκος Rebirth RTA φαίνεται ΠΟΛΥ ενδιαφέρον, αλλά 1. δεν είναι top-airflow (με ό,τι συνεπάγεται αυτό), και 2. δεν έχει πατήσει Ελλάδα ακόμη.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.347
Αν και βλέπω πως βολεύτηκες, σε περίπτωση που αποφασίσεις να πάρεις (και) κάποιον δεύτερο, επειδή είσαι του "top airflow" εδώ και χρόνια (και καλά κάνεις - άποψή μου) θα πρότεινα να κοιτάξεις:

Dual Coil: Dead Rabbit RTA ή Zeus X RTA

Single Coil: Intake RTA ή Serpent Elevate RTA

Τους έχω δοκιμάσει όλους (για μέρες), τους θεωρώ καλούς όλους, αλλά στον Intake έχω μείνει (από τότε που βγήκε). Πολύ φοβάμαι όμως πως εσένα θα σου πέσει (πολύ) σφιχτός (ίσως και "φτωχός" λόγω μονής), αλλιώς θα ήταν η μοναδική μου πρόταση.

Και ο ολόφρεσκος Rebirth RTA φαίνεται ΠΟΛΥ ενδιαφέρον, αλλά 1. δεν είναι top-airflow (με ό,τι συνεπάγεται αυτό), και 2. δεν έχει πατήσει Ελλάδα ακόμη.
Ευχαριστώ φίλε μου...
η αναζήτηση θα συνεχιστεί....:)
γιατί θυμήθηκε ένας κολλητός να ξεκινήσει το ηλεκτρονικό και πρέπει να τον βολέψω

τον zeus τον γλυκοκοίταζα δεν σου κρύβω 9και άλλους αντίστοιχους) αλλά τους φοβάμαι όπως είπα λόγω του τζαμιού
για single coil δεν έχω θέμα...πλέον το έχω περιορίσει αρκετά το ηλεκτρονικό
2 μπάταρο wismec στα 65watt με διπλή αντίσταση fused στα 0.4 ohm το φορτίζω το βράδυ της 3ης μέρας

αυτά τα mtl τι λένε?

Υ.Γ.Που ναι κ αυτό το αρκίδι ο @bretsos όταν τον χρειάζεσαι...:D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster