- Reaction score
- 36.964
Ε οχι και συνεχεια με την ιδια συνταγη !!! Λιγο φαντασια δεν εχει αυτο το παιδι !Γ@μ@ μας στην μπαμια.
Ε οχι και συνεχεια με την ιδια συνταγη !!! Λιγο φαντασια δεν εχει αυτο το παιδι !Γ@μ@ μας στην μπαμια.
αμαν ρε συ, πακετακι ταπερακι να εχω για μεσημερι στη δουλεια, δεν εχω την πολυτελεια και το χρονο να στρωσω τραπεζι, τρωω οπου ειμαι....Εχει πεσει καπως το γκουρμε εδα τελευταια ή ειναι ιδεα μου ?
Ο ενας σεβιρεται σε δισκο λες κ ειναι σε πλοιο τσι γραμμης και ο ετερος σε πλαστικα Μπολακια μιας χρησης ...
ντεκαντανσ
![]()
Πώς να τις μαγείρευα δλδς?Ε οχι και συνεχεια με την ιδια συνταγη !!! Λιγο φαντασια δεν εχει αυτο το παιδι !
Απιστευτο 27 !!! συνταγες !!!!Ελα να ξεκινάει το διάβασμα
[DOUBLEPOST=1564163560][/DOUBLEPOST]Είχα κάτσει και τα κοιτούσα στη βιτρίνα του κρεοπωλειου σαν μικρό παιδί έξω από τη βιτρίνα του jumpo...
View attachment 133393
Ε οχι και συνεχεια με την ιδια συνταγη !!! Λιγο φαντασια δεν εχει αυτο το παιδι !
θα σε στενοχωρήσω αλλά....τα jumbo δεν έχουν βιτρίνα φιλαράκοΕίχα κάτσει και τα κοιτούσα στη βιτρίνα του κρεοπωλειου σαν μικρό παιδί έξω από τη βιτρίνα του jumpo...
View attachment 133393
έγινες άνθρωπος επιτέλους
μπορείς να τις πετάξεις σε έναν κάδο σκουπιδιών και να τις φας μαζί με σκατωμένα μπειμπιλίνο....αποφάγια..μύγες...και λοιπά μπάζα...εκεί είναι όλη η νοστιμάδαΠώς να τις μαγείρευα δλδς?
α έτσ?!Όπως σιχαίνονται κάποιοι τις μπάμιες έτσι σιχαίνομαι ότι ζει στη θάλασσα.
Δεν έχω φάει ψάρια ποτέ και ούτε πρόκειται...
Άντε να σε δω, μας βλέπω να γίνουμε σαν τα Muppet showα έτσ?!
θα σε γ@μήσω στα λέπια ρε κιορατά!!
κάθε 3-4 μέρες τρώω ψάρι![]()
Για τους μη έχοντες, βάλε Βιτάμ κι έλα κοντάμ.
Δεν παίζεσαι βρε βαγγέλη με τίποτα λέμε..!Στενοχωριόμαστε που δεν απλώνετε το έθιμο και στα διαζύγια...![]()
Το τάπερ είναι σίγουρα πιο νόστιμο από το περιεχόμενο.
εγώ αύριο...σήμερα ούτε ξέρω τι σκ@τά θα φάωΡε σεις, φάτε και κάνα ψάρι...
Ντάχ, σειρά σου
[DOUBLEPOST=1564237458][/DOUBLEPOST]Άλλος ένας να ανεβάσει ψάρι και θα αποκαλύψω το περιεχόμενο![]()