- Reaction score
- 31.848
σπανακόπιτα απλή!

Ερώτηση: από τι υλικό είναι η "σχάρα" σου?View attachment 134145 Tα τρια ταφάκια ειχα ετοιμασει αλλα ηρθε φιλικό ζευγαρι και ξεπάγωσα λιγο κοτοπουλο και ενα χοιρινό φιλετάκι.
Ωραίος.....Μυρίζω σκόρδο μέχρι την Τουρκία, πιθανώς να προκαλέσω σκορδοκαφτο επεισόδιο:
Σκορδοψωμο
View attachment 134161
Χτυπητή με σκόρδο
....
Παντζάρια με σκορδαλιά
View attachment 134162
Τζατζίκι τίγκα στο σκόρδο
View attachment 134163
Και λίγος παστουρμάς για γεύση, φυσικά το βούτυρο με σκόρδο..
View attachment 134160
Τα υπόλοιπα φαγητά δεν είχαν σκόρδο, κρίμα...
Βουρλιώτες, στην πέρα βρύση, με πολύ νόστιμο δροσερό τρεχούμενο νερό πηγής!![]()
Όταν κάποτε τους ζήτησα νερό, μου έφεραν μια άδεια γυάλινη κανάτα και μου έδειξαν την πηγή.... Δεν υπάρχει !Μυρίζω σκόρδο μέχρι την Τουρκία, πιθανώς να προκαλέσω σκορδοκαφτο επεισόδιο:
Σκορδοψωμο
View attachment 134161
Χτυπητή με σκόρδο
....
Παντζάρια με σκορδαλιά
View attachment 134162
View attachment 134163
View attachment 134160
Βουρλιώτες, στην πέρα βρύση, με πολύ νόστιμο δροσερό τρεχούμενο νερό πηγής!![]()
Υποτασικος θα καταντησεις!!Μυρίζω σκόρδο μέχρι την Τουρκία, πιθανώς να προκαλέσω σκορδοκαφτο επεισόδιο:
Σκορδοψωμο
View attachment 134161
Χτυπητή με σκόρδο
....
Παντζάρια με σκορδαλιά
View attachment 134162
View attachment 134163
View attachment 134160
Το γλυκό στο τέλος δεν είχε σκόρδο;Μυρίζω σκόρδο μέχρι την Τουρκία, πιθανώς να προκαλέσω σκορδοκαφτο επεισόδιο:
Σκορδοψωμο
View attachment 134161
Χτυπητή με σκόρδο
....
Παντζάρια με σκορδαλιά
View attachment 134162
View attachment 134163
View attachment 134160
Εγώ έστελνα τον πιτσιρικά να γεμίζει την γυάλινη κανάτα στην πηγή!Όταν κάποτε τους ζήτησα νερό, μου έφεραν μια άδεια γυάλινη κανάτα και μου έδειξαν την πηγή.... Δεν υπάρχει !
Όχι, γιαούρτι με γλυκό κεράσι και κανέλα:Το γλυκό στο τέλος δεν είχε σκόρδο;
Θα μου έρθεις πάλι καμιά δεκαριά κιλά έξτρα.Σα βοδγια φάγαμε πάλι...![]()
Ανοξειδωτη.Δυο χρονια ηταν σε αποθηκη με υγρασια και καθαρισε σε τρια λεπτα.Ερώτηση: από τι υλικό είναι η "σχάρα" σου?
Κρασακι με φρουτακια, Λερος. Απο παραλιες μετρια πραγματα, αλλα απο φαγητο τοπ. View attachment 102421
Πώς την πίνετε αυτή την FIX ρε παιδιά...Να εδω λαικα σημερα αλλα διπλα στη θαλασσιτσα
View attachment 134207 View attachment 134208 View attachment 134209 View attachment 134210
Έλα ντε...Πώς την πίνετε αυτή την FIX ρε παιδιά...
Και πουλάει κιόλας...![]()
Δυστυχως ... αναγκαστικα... δεν ειχε τιποτα αλλο, ουτε αλφα ουτε πρασινη ουτε τιποτα, μονο καιζερ και αμστελ.. απ τα χειριστα προτιμας τα χειροτεραΠώς την πίνετε αυτή την FIX ρε παιδιά...
Και πουλάει κιόλας...![]()