VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.057
Για πες μας τα αλλα δυο στην Αθηνα να τα επισκευτουμε.Εύκολα στην τριάδα των καλύτερων μπεργκεράδικων της Αθήνας.
Το καλύτερο ever όμως είναι το Ανωκα στο Ναύπλιο...
Για πες μας τα αλλα δυο στην Αθηνα να τα επισκευτουμε.Εύκολα στην τριάδα των καλύτερων μπεργκεράδικων της Αθήνας.
Για πες μας τα αλλα δυο στην Αθηνα να τα επισκευτουμε.
Το δεύτερο είναι το παραπάνω και το τρίτο Burger joint στο ψυχικό. Προσωπικές επιλογές πάντα, μη σας πάρω και στο λαιμό μου!View attachment 134386 Έχω επισκεφτεί αρκετές φορές το bar bee kiou στο Πειραιά.
Μπέργκερ για πολύ πεινασμένους σαν εμένα![]()
Εδώ έχω φτιάξει μία μικρή λίστα στο local guide του Google Maps.Για πες μας τα αλλα δυο στην Αθηνα να τα επισκευτουμε.
Και για μένα είναι στη τριάδα περισσότερο επειδή τα burgers στην Ελλάδα είναι μέτρια. Το μπιφτέκι του είναι εξελληνισμένο, δηλαδή πολύ ζυμωμένο με καρυκεύματα. Όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ προσεγμένα.Εύκολα στην τριάδα των καλύτερων μπεργκεράδικων της Αθήνας.
Έχει ανοίξει και Χαλάνδρι από πέρσι. Δεν είναι άσχημο αλλά προωθεί την ποσότητα εις βάρος της ποιότητας.View attachment 134386 Έχω επισκεφτεί αρκετές φορές το bar bee kiou στο Πειραιά.
Μπέργκερ για πολύ πεινασμένους σαν εμένα![]()
Είναι όντως ακριβώς όπως το έθεσες, έχει και φυσιολογικά σε μέγεθος μπέργκερ για φυσιολογικούς ανθρώπους.Έχει ανοίξει και Χαλάνδρι από πέρσι. Δεν είναι άσχημο αλλά προωθεί την ποσότητα εις βάρος της ποιότητας.
Για τις θερμίδες που απαιτεί ο οργανισμός σου είναι μια χαρά.![]()
https://www.google.gr/amp/s/www.nou...o-bon-vivant-dhmioyrgos-twn-burger-joint/amp/Αν έπρεπε να βγάλω νικητή θα επέλεγα το Burger Joint. To μόνο μπιφτέκι που θυμίζει Αμερική.
Στα εστιατόρια του πατέρα του στα 90s έχω αφήσει περιουσίες...https://www.google.gr/amp/s/www.nou...o-bon-vivant-dhmioyrgos-twn-burger-joint/amp/
Δεν είναι τυχαίο που σου θυμίζει Αμερική.
+1.Εδώ έχω φτιάξει μία μικρή λίστα στο local guide του Google Maps.
Και για μένα είναι στη τριάδα περισσότερο επειδή τα burgers στην Ελλάδα είναι μέτρια. Το μπιφτέκι του είναι εξελληνισμένο, δηλαδή πολύ ζυμωμένο με καρυκεύματα. Όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ προσεγμένα.
Αν έπρεπε να βγάλω νικητή θα επέλεγα το Burger Joint. To μόνο μπιφτέκι που θυμίζει Αμερική.
Αυτό ισχύει.Υ.Γ. Τελευταία ανακαλύπτω εξαιρετικά burgers σε ''ποτάδικα'' που έχουν και μια μικρή κάρτα φαγητών π.χ. αυτό.
..ωχ τι μου θυμίζεις..στον Τίλλα για εκμέκ.![]()
Βρε σύντεκνε,βάζεις μήπως και πατάτα;;
Ετανα τα φαγια τα κανει η μανα μου - δε κατεχω 'γω να τα ψησω.Βρε σύντεκνε,βάζεις μήπως και πατάτα;;
Πως την κατάφερες έτσι λευκή;;
Που είναι το ζουμάκι τους;