Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Εύκολα στην τριάδα των καλύτερων μπεργκεράδικων της Αθήνας.
Το καλύτερο ever όμως είναι το Ανωκα στο Ναύπλιο...
Για πες μας τα αλλα δυο στην Αθηνα να τα επισκευτουμε.

Reaction score
5.502
View attachment 134386 Έχω επισκεφτεί αρκετές φορές το bar bee kiou στο Πειραιά.
Μπέργκερ για πολύ πεινασμένους σαν εμένα:D
Το δεύτερο είναι το παραπάνω και το τρίτο Burger joint στο ψυχικό. Προσωπικές επιλογές πάντα, μη σας πάρω και στο λαιμό μου!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.325
Εδώ έχω φτιάξει μία μικρή λίστα στο local guide του Google Maps.

Εύκολα στην τριάδα των καλύτερων μπεργκεράδικων της Αθήνας.
Το καλύτερο ever όμως είναι το Ανωκα στο Ναύπλιο...
Και για μένα είναι στη τριάδα περισσότερο επειδή τα burgers στην Ελλάδα είναι μέτρια. Το μπιφτέκι του είναι εξελληνισμένο, δηλαδή πολύ ζυμωμένο με καρυκεύματα. Όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ προσεγμένα.

Αν έπρεπε να βγάλω νικητή θα επέλεγα το Burger Joint. To μόνο μπιφτέκι που θυμίζει Αμερική.

View attachment 134386 Έχω επισκεφτεί αρκετές φορές το bar bee kiou στο Πειραιά.
Μπέργκερ για πολύ πεινασμένους σαν εμένα:D
Έχει ανοίξει και Χαλάνδρι από πέρσι. Δεν είναι άσχημο αλλά προωθεί την ποσότητα εις βάρος της ποιότητας.
Για τις θερμίδες που απαιτεί ο οργανισμός σου είναι μια χαρά. :D

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.618
Έχει ανοίξει και Χαλάνδρι από πέρσι. Δεν είναι άσχημο αλλά προωθεί την ποσότητα εις βάρος της ποιότητας.
Για τις θερμίδες που απαιτεί ο οργανισμός σου είναι μια χαρά. :D
Είναι όντως ακριβώς όπως το έθεσες, έχει και φυσιολογικά σε μέγεθος μπέργκερ για φυσιολογικούς ανθρώπους.
Ως τόσο άμα γίνεις θαμώνας θα βάλεις 20 κιλά σε κάνα μήνα...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.325

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Εδώ έχω φτιάξει μία μικρή λίστα στο local guide του Google Maps.

Και για μένα είναι στη τριάδα περισσότερο επειδή τα burgers στην Ελλάδα είναι μέτρια. Το μπιφτέκι του είναι εξελληνισμένο, δηλαδή πολύ ζυμωμένο με καρυκεύματα. Όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ προσεγμένα.

Αν έπρεπε να βγάλω νικητή θα επέλεγα το Burger Joint. To μόνο μπιφτέκι που θυμίζει Αμερική.
+1.
Ξεχωρίζω και εγώ το Joint καθότι είναι πιο κοντά σ αυτό που μου αρέσει (δεν έχω τιμήσει το Just Burger).
Αμερικάνικο δεν ξέρω αν είναι, δεν έχω φάει στο USA, αλλά για να το λέει ο Αλεξ κάτι θα ξέρει.

Υ.Γ. Τελευταία ανακαλύπτω εξαιρετικά burgers σε ''ποτάδικα'' που έχουν και μια μικρή κάρτα φαγητών π.χ. αυτό.

Υ.Γ. 2: Αφιερωμένο στον @spylab :

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.325
Υ.Γ. Τελευταία ανακαλύπτω εξαιρετικά burgers σε ''ποτάδικα'' που έχουν και μια μικρή κάρτα φαγητών π.χ. αυτό.
Αυτό ισχύει.

Και μετά από το Old Dog (δεν έχω πάει) στον Τίλλα για εκμέκ. 8-)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos