Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

D

Deleted member 23222

Guest
Στήθος κοτόπουλο,μετά από 24 ώρες μαρινάρισμα με ξυνόγαλο ( ή γάλα με λεμόνι, αν το λυπάστε), αλάτι και λίγη ζάχαρη.
Τα υπόλοιπα μυρωδικά, ανάλογα με το γούστο του καθενός.
Δεν χρειάζεται μαχαίρι να το κόψεις.
Με πατάτες κυδωνάτες κλασικά, για ταχύτητα.
Σε 35 λεπτά, τρως...
090B3862-7232-4C3D-943E-34584EFAEF48.jpeg

D

Deleted member 23222

Guest
View attachment 134531
Μρε τραχανοφαγοι ( απο σας ημαθα ντο τραχανα κι ευχαριστω) ηντα αδυναμο φα' ι ειναι ' τονα ? ειμαι στο τριτο πιατο ηβαλα μιαολια τυρι λοξοξανοιγω ενα γιαουρτακι και μισο μουρκε' ικο δε θα ντηνε βγαλει τη βραδια ...

κανω κατι λαθος ?
Βάλε λίγη στάκα που έχετε τόσο ωραία εκεί κάτω, και θα γίνει τούμπανο.

Reaction score
30.455
Μετα τσι περιπετειες μου με ντο ντραχανα ειπα να παρω ενα δυναμωτικο - δυο για την ακριβεια
View attachment 134621
View attachment 134622
:drinks:
Εντυπωσιακή η εικόνα του giant τυλιχτου αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη το τυλιχτο θα πρέπει να έχει τέτοιο μέγεθος ώστε να μπορείς να το δαγκώσεις ολόκληρο και στη μπουκιά σου να βρίσκεις όλα τα υλικά του ισομερώς κατανεμημενα. Μου τη σπάει να δαγκωνω τη μία άκρη και να γευομαι πίτα με τζατζίκι, η επόμενη μπουκιά να είναι πίτα με κρεμμύδι και η μεθεπόμενη (όχι μέρα.. :D) να είναι πίτα με γύρο. Συνεπώς πιο μικρά και καλύτερα γεμισμένα και τυλιγμενα πιτογυρα, είναι για μένα το ιδανικό. Και αν δε χορτάσεις με δύο, φάε τρία ή τέσσερα ρε αδελφέ!!

Ααα.. και οι πατάτες στο πιάτο, πότε μέσα στην πίτα ;);)

Reaction score
30.455
View attachment 134620 View attachment 134619

Φρέσκος μπακαλιάρος τηγανιτός με ούζο
Νομίζω πως το είχα σχολιάσει πάλι σε δικό σου ποστ..
Θα έπρεπε να απαγορεύεται η ανάρτηση φωτογραφιας τηγανητου βακαλάου, φρέσκου ή παστου, αν δε συνοδεύεται από σκορδαλιά.. :p

D

Deleted member 23222

Guest
Εντυπωσιακή η εικόνα του giant τυλιχτου αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη το τυλιχτο θα πρέπει να έχει τέτοιο μέγεθος ώστε να μπορείς να το δαγκώσεις ολόκληρο και στη μπουκιά σου να βρίσκεις όλα τα υλικά του ισομερώς κατανεμημενα. Μου τη σπάει να δαγκωνω τη μία άκρη και να γευομαι πίτα με τζατζίκι, η επόμενη μπουκιά να είναι πίτα με κρεμμύδι και η μεθεπόμενη (όχι μέρα.. :D) να είναι πίτα με γύρο. Συνεπώς πιο μικρά και καλύτερα γεμισμένα και τυλιγμενα πιτογυρα, είναι για μένα το ιδανικό. Και αν δε χορτάσεις με δύο, φάε τρία ή τέσσερα ρε αδελφέ!!

Συμφωνώ!

Όταν μου κάθεται τέτοια περίπτωση, τραβάω πρώτα τις πατάτες, και μετά ...βούρ!!

Αν και συνήθως βάζω μόνο ντομάτα και κόκκινο πιπέρι...

Και ποτέ η πίτα λαδωμένη.
Περιέργως, είναι από τα λίγα πράγματα που εξακολουθώ να σιχαίνομαι...

melina

Cargo 200
Reaction score
45.056

Αγαπητέ εδώ μιλάμε για τα πιτόγυρα του Ηρακλείου, one of a kind. Όταν έχεις επιβιώσει ως φοιτητής με αυτά τέτοιου είδους κριτικές είναι περιττές. :)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.484
Ρωτάει το νήμα ''τι θα φάτε σήμερα''
Απαντάω εγώ ''Έλα ντε?'':D
Το μόνο που ξέρω είναι ότι Π Ε Ι Ν Α Ω Ω Ω!!
Μπάμιες, τραχανά, μπιφτέκια, αρακά, φακές, φασόλια, σπανακοριζο, Τι να φάω?
Τι τραβάει η όρεξή μου περισσότερο?
Βοηθάτε κόσμε, έχω και εγώ τα προβλήματά μου....:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.786
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo