- Reaction score
- 83.283
στο car audio να επιτρέπονται?Γενικώς.
Δεν πρέπει να παράγονται μεγάφωνα μικρότερα των 8".

στο car audio να επιτρέπονται?Γενικώς.
Ε ναι. Γι'αυτά λέω.πες μου μόνο ότι θα είναι 8άρια πλιιιιζ![]()
εσύ τώρα στενοχωρήθηκες που έχασε τοποθέτηση α λα auro?απογοητευση εισαι βρε παιδακι μου....
...απο το να πεσει παντοφλα ειναι καλυτερα
μεγαλα να βαλεις
Γιατί; Και στην πόρτα του Σμαρτ χωράει 8"...στο car audio να επιτρέπονται?![]()
μια χαρά
Μπορεί να είναι στο περίπου, αλλά με auro3d θα ακούω, όπως τώρα με auro2d.εσύ τώρα στενοχωρήθηκες που έχασε τοποθέτηση α λα auro?![]()
το σμαρτ δεν είναι αυτοκίνητοΓιατί; Και στην πόρτα του Σμαρτ χωράει 8"...
Άντε τώρα με τα τουιτερ που τα πουλάνε για γουφερ...
γυναίκες.....τι πλάσματα κ αυτά....Βέβαια μια καινούρια τραπεζαρία της την αγόρασα.
Όχι έχω ένα αλάνι που μου έχει κάνει και όλα τα άλλα, και ειναι της λεπτομέρειας και καθαρός. Η όλα βρωμιά είναι στο τρίψιμο. Όταν προσέξει εκεί όλα είναι καθαρά μετά.μια χαρά
ας ελπίσουμε μόνο ο μάστορας να σου το κάνει όσο λιγότερο πτανα με σκόνες![]()
Τα απαγορεύω εγωστο car audio να επιτρέπονται?![]()
Παιδικό, σε συνδυασμό με φτηνό.Αυτό κατατάσσεται στα παιδικά ή στα αντρίκια?
https://www.audiovisualonline.co.uk/product/5058/tannoy-ts2-10-gloss-black-subwoofer/
για συνδυασμό με
https://www.thomann.de/gr/tannoy_reveal_802.htm
Με τέτοια ηχεία τι ψάχνεις τώρα;Οι αποκωδικοποιητές και oi αλγόριθμοι upmixing σε επίπεδο software είναι ίδιοι ανεξαρτήτως κατασκευαστή? ή ο καθένας μπορει να τον πειράξει και να βάλει την δική του ιδέα? δλδ το neural:x ή to auromatic ή το dolby atmos είτε marantz είτε pioneer είτε anthem είτε nad όλοι σε επίπεδο s/w φοράνε τον ίδιο και απαράλαχτο κώδικα?
...μην σε μπερδευουν με την ποιοτητα upmixΟι αποκωδικοποιητές και oi αλγόριθμοι upmixing σε επίπεδο software είναι ίδιοι ανεξαρτήτως κατασκευαστή? ή ο καθένας μπορει να τον πειράξει και να βάλει την δική του ιδέα? δλδ το neural:x ή to auromatic ή το dolby atmos είτε marantz είτε pioneer είτε anthem είτε nad όλοι σε επίπεδο s/w φοράνε τον ίδιο και απαράλαχτο κώδικα?
Στην κατηγορία τιμής τους.Αυτά, σε ποια κατηγορία κατατάσσονται?
Ναι.Στην κατηγορία κλανιάς λοιπόν![]()
Ναι καλα, η Genelec πουλαει σαμπγουφερ χαιενταδικα με 6.5 ιντσων γουφερ. Είναι μηπως για παιδικο δωματια?Γενικώς.