Oλοκληρωμένος που δεν σκουριάζει . . . άλλο

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
43.915
..οπως και ελαχιστοι μπορουν να αναλογιστουν/ψηφιαστουν/υποψιαστουν τι (περιπου) συμβαινει κατα τη διαρκεια του γεγονοτος που γινεται λαιβ ή στουντιο...
βεβαιως, ολοι μπορουν ευκολα να κρινουν.. εδω καπου προκυπτει και η διαφορα μεταξυ μαιμουδιαρισμα και μαιμουδισμου.. δια να ευλογισω τα γενια μου...και το κλουβι που εχω για συστημα και διαμερισμα....
it is loud; very loud

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.248
Το πρόβλημα φυσικά είναι πως κανείς δε γνωρίζει πως θα έπρεπε να είναι η πιστή αναπαραγωγή.
- ίσως ο ίδιος ο ηχολήπτης , υπό συνθήκες όμως . . . πχ live direct to disc με ένα στερεοφωνικό μικρόφωνο , και βραχυπρόθεσμα αναπαραγμένο στην ίδια ένταση στον ίδιο χώρο . . . και πάλι ίσως

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
43.915
... ε ναι, καλα που εχουμε τη συμπιεσμενη κοπια ... και δε χρειαζεται να υποβαλουμε τον εαυτο μας πανω απο τα 60 db που χαλαει το rt60 .. ειπε η μαιμου..

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.123
γενικά στο πώς αντιμετωπίζεις το χόμπι του ήχου, μένουν μόνο τα ...pdf!

Κι έτσι πρέπει. Αυτά, αρκούν. ;)
Διότι χρειάζεται γνώση για να προχωρήσεις με τα pdf...
...βρε ντόκτορ... πάλι τα ίδια θα λέμε? Δε χρειάζεται να επενδύεις σε immersive για..ανάγνωση!! :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Ένα καλό ζευγαράκι γυαλιά πρεσβυωπίας, ένα σποτάκι καλό δίπλα από τη πολυθρόνα και είσαι....jet!!
μπαίνεις μετά εδώ: https://www.partitoura.gr/
...κι απολαμβάνεις αθόρυβα τη μουσική σου!!:dance2::dance2::dance2:

Reaction score
3.000
Όταν όμως το πρόγραμμα δυσκολεύει και οι στάθμες ανέρχονται,ένας ενισχυτής όπως ο πολύβατος Crown είναι καταδικασμένος ν'ανταποκριθεί καλύτερα

Εκεί που πραγματικά δίνει ρέστα ο crownάκης είναι στο ζευγάρωμα με το ακριβό διθέσιο της Αλκηστις.
:biggrin::biggrin:

Τη στιγμη που σ΄αγόραζα
για να τριπάρω
το κενό μου εξαγόραζα !
.

Reaction score
4.587
Εκεί που πραγματικά δίνει ρέστα ο crownάκης είναι στο ζευγάρωμα με το ακριβό διθέσιο της Αλκηστις.
:biggrin::biggrin:

Τη στιγμη που σ΄αγόραζα
για να τριπάρω
το κενό μου εξαγόραζα !
.
Αντύπας … αλλά αν εξαιρέσεις αυτό είναι καλό σαν λογοπαίγνιο ;).

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.029
Δε χρειάζεται να επενδύεις σε immersive
Επενδύω; Μη μπερδεύεσαι.. :)
Επενδύω μόνο σε γνώσεις. 8-)

Αχ, λεανδρούκο μου, A/V εξοπλισμό, απλώς αγοράζω για να ακούω τις μουσικές μου και να βλέπω τις ταινίες μου. ;)

Κακώς πάντως ασχολείσαι με το δικό μου immersive setup, έτσι κυριολεκτικά... σκάβεις το λάκκο σου!:lol:

Διότι, όσον αφορά τις δικές μου a/v αγορές, αλλά και την δουλειά που έριξα στο χώρο, εκ των πολλαπλών πραγματοποιημένων μετρήσεων αποδεικνύεται πως είναι εξαιρετικό το αποτέλεσμα, ενώ από τις ακροάσεις είναι (τουλάχιστον) εντυπωσιακό.

Και μπορώ να βάλω στοίχημα για τις όμοιες εντυπώσεις που θα αφήσει αυτό το σετάπ σε οποιονδήποτε το ακούσει, συμπεριλαμβανομένης της αφεντιάς σου. ;)

Τουναντίον, αν πιάσω στο στόμα μου το δικό σου ηχοσύστημα χώρο, είναι προφανές το τι έχω να σου σύρω... :lol:

Ενώ αν έρθω να το ακούσω, με 2 δίσκους στο χέρι, θα πέσει πολύ γέλιο αρχηγέ. :lol: Και το πιο αστείο θα είναι να σου φέρω να ακούσουμε 2 συναυλίες σε BLUE RAY, φυσικά με πολυκάναλη ηχογράφηση, στο δικό σου σύστημα! :gotcha:

Γι'αυτό, καλύτερα να μην ασχολείσαι με αυτά που δεν "σε παίρνει". 8-)

Μείνε στα καλώδια ρεύματος, και καλές δοκιμές! :lolsign:

Reaction score
410
Διότι, όσον αφορά τις δικές μου a/v αγορές, αλλά και την δουλειά που έριξα στο χώρο, εκ των πολλαπλών πραγματοποιημένων μετρήσεων αποδεικνύεται πως είναι εξαιρετικό το αποτέλεσμα, ενώ από τις ακροάσεις είναι (τουλάχιστον) εντυπωσιακό.

Και μπορώ να βάλω στοίχημα για τις όμοιες εντυπώσεις που θα αφήσει αυτό το σετάπ σε οποιονδήποτε το ακούσει, συμπεριλαμβανομένης της αφεντιάς σου. ;)

Τουναντίον, αν πιάσω στο στόμα μου το δικό σου ηχοσύστημα χώρο, είναι προφανές το τι έχω να σου σύρω... :lol:

Ενώ αν έρθω να το ακούσω, με 2 δίσκους στο χέρι, θα πέσει πολύ γέλιο αρχηγέ. :lol: Και το πιο αστείο θα είναι να σου φέρω να ακούσουμε 2 συναυλίες σε BLUE RAY, φυσικά με πολυκάναλη ηχογράφηση, στο δικό σου σύστημα! :gotcha:

Διακρίνονται πολλαπλές εγκεφαλικές κακώσεις...:headbang::headbang:

Reaction score
410
Επί έλλειψης επιχειρημάτων πάνω στο όντιο, διακρίνεται ακατάσχετη παπαρολογία. :lol:
Αγοράκο μου σε βλέπω να ποστάρεις στα πάντα μέχρι και στα τσίσια της γάτας του γείτονα. Είσαι πάνω στον υπολογιστή 25 ώρες το 24ωρο και θες να σε δουν κάποιοι στα σοβαρά. Άντε και λίγο στο συστηματάκι σου...

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.123
Επενδύω; Μη μπερδεύεσαι.. :)
Επενδύω μόνο σε γνώσεις. 8-)

Αχ, λεανδρούκο μου, A/V εξοπλισμό, απλώς αγοράζω για να ακούω τις μουσικές μου και να βλέπω τις ταινίες μου. ;)

Κακώς πάντως ασχολείσαι με το δικό μου immersive setup, έτσι κυριολεκτικά... σκάβεις το λάκκο σου!:lol:

Εννοείται ντοκτορ ότι είσαι καλοδεχούμενος αν κατέβεις προς τα μέρη μας, με φοβερά σουβλάκια και μπύρες να σε περιμένουν!:drinks:
Για το κομμάτι της ακρόασης στο σπίτι μου, όντως στο πολυκάναλο θα με κρ@ξεις, στο δικαναλο όμως έχε επιφυλάξεις!
Μπορεί να εκπλαγεις ευχάριστα!
Η πρόσκληση είναι πάντα ανοιχτή!
Δεν αμφιβάλλω επίσης ότι το σύστημα σου θα παίζει τουλάχιστον εντυπωσιακά αλλά όπως έχω πολλές φορές πει, δεν είναι εύκολα υλοποιησιμο ως set-up στο μέσο σπίτι όσο ένα δικαναλο.:wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.627
Members
38.474
Νεότερο μέλος
NIKCOLOR