Oλοκληρωμένος που δεν σκουριάζει . . . άλλο

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Διακρίνονται πολλαπλές εγκεφαλικές κακώσεις...:headbang::headbang:
Να το κοιταξεις, μην το αφησεις και επιδεινωθει...
Κι οταν κοιταζεσαι στον καθρεπτη, δεν αρκει να σκεπτεσαι φωναχτα....αντε και σε κανεναν γιατρο. Κλεφτες θα γινουν οι γιατροι;:):):)

Last edited:

Reaction score
645
Τα έλεγε ο Αγγελάκας....
Όταν θα 'ρθείς να με ξεθάψεις απ' τις στάχτες
Και διώξεις από πάνω μου όλη τη σκουριά
Post automatically merged:

- βουλκάνιος . . . όπως βουλκανιζατέρ ;)
Planet Vulcan είναι το πρωτότυπο, οπότε Βουλκάνιος κατά βούληση

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.029
Αγοράκο μου σε βλέπω να ποστάρεις στα πάντα μέχρι και στα τσίσια της γάτας του γείτονα. Είσαι πάνω στον υπολογιστή 25 ώρες το 24ωρο και θες να σε δουν κάποιοι στα σοβαρά. Άντε και λίγο στο συστηματάκι σου...
Σταθερά. :gotcha:

Reaction score
30.455
Η κλοπη ειναι ιδιοκτησια - μη μασας τουρτα !
Κάτι τετχοια, από την ανάποδη, μας έλεγε ο μακαρίτης ο Προυντον, έχοντας τα βέβαια ολίγον τι μπερδεμένα μέσα στο κεφάλι του, όπως όλοι οι αναρχικοί άλλωστε, αφού ταυτόχρονα υποστήριζε την ατομική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής, κάνοντας κριτική στον καπιταλισμό και απέρριπτε την κοινωνική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής, ευαγγελιζομενος έναν δικής του έμπνευσης σοσιαλισμό...
Go figure....

Reaction score
15.469
Κάτι τετχοια, από την ανάποδη, μας έλεγε ο μακαρίτης ο Προυντον, έχοντας τα βέβαια ολίγον τι μπερδεμένα μέσα στο κεφάλι του, όπως όλοι οι αναρχικοί άλλωστε, αφού ταυτόχρονα υποστήριζε την ατομική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής, κάνοντας κριτική στον καπιταλισμό και απέρριπτε την κοινωνική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής, ευαγγελιζομενος έναν δικής του έμπνευσης σοσιαλισμό...
Go figure....
Αλλες εποχες - αλλα ηθη ,
εμενα με νοιαζει να μην ασημωσουνε τον κραουνακι ... ακομη δεν ε καταφερα να μαζωξω δυο δεκαρες να παρω τον τενεκεδενιο ...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
είπαμε, για μαγαζί, για τρίτο σύστημα, για το παιδικό δωμάτιο με αρκετές υποχωρήσεις στη ποιότητα του ήχου είναι οκ. Ως εκεί όμως.
. Αν τώρα κάποιος θέλει και στάθμες και ποιότητα, ΔΕ θα πάρει crownάκη μιας και δε φτιάχτηκε ΠΟΤΕ γι αυτό!
Tώρα σοβαρολογείς ή το κάνεις για flame?

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.123
Tώρα σοβαρολογείς ή το κάνεις για flame?
Εννοείται ότι σοβαρολογω!
Ο ενισχυτής φτιάχτηκε για επαγγελματική χρήση, για να παίζει απροβληματιστα σε κλαμπακια για ώρες κι σ αυτό τα καταφέρνει περίφημα!.
Από τον ήχο του κλάμπ όμως μέχρι τον ήχο που αναζητώ (τη ταχύτητα, την ευκρίνεια και τη μουσικότητα),υπάρχει ανάμεσα το....χάος!
Και όπως έγραψε και κάποιος φίλος στο ίδιο θρεντ νωρίτερα, αν τα έκανε όλα καλά με λιγότερα από 400€ τότε όλα τα υπόλοιπα εργοστάσια θα είχαν κλείσει.:wink:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Από τον ήχο του κλάμπ όμως μέχρι τον ήχο που αναζητώ (τη ταχύτητα, την ευκρίνεια και τη μουσικότητα),υπάρχει ανάμεσα το....χάος!
Νομίζεις , γιατί δεν ξέρεις.
Δεν είναι κακό, κανείς δεν ήξερε μέχρι να μάθει.
Μάθε λοιπόν πως απ τον pro ήχο, ξεκίνησαν όλες οι καινοτομίες στον ήχο.
Όπως ακριβώς απ τα αγωνιστικά αυτοκίνητα , στα καθημερινά που οδηγούμε.

Και όπως έγραψε και κάποιος φίλος στο ίδιο θρεντ νωρίτερα, αν τα έκανε όλα καλά με λιγότερα από 400€ τότε όλα τα υπόλοιπα εργοστάσια θα είχαν κλείσει.
Όταν λέμε για CROWN δεν μιλάμε ΜΟΝΟ για τον φθηνότερο που ξέρεις εσύ.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.123
Νομίζεις , γιατί δεν ξέρεις.
Δεν είναι κακό, κανείς δεν ήξερε μέχρι να μάθει.
Μάθε λοιπόν πως απ τον pro ήχο, ξεκίνησαν όλες οι καινοτομίες στον ήχο.
Όπως ακριβώς απ τα αγωνιστικά αυτοκίνητα , στα καθημερινά που οδηγούμε.

Όταν λέμε για CROWN δεν μιλάμε ΜΟΝΟ για τον φθηνότερο που ξέρεις εσύ.
Νίκο, αν άνοιγα μαγαζί μάλλον θα ήταν η πρώτη μου επιλογή, για το σπίτι μου όμως δε θα τον επέλεγα ποτέ.
Είμαι της λογικής να χρησιμοποιώ ένα μηχάνημα όπως ο κατασκευαστής του το οραματίστηκε κι όχι..... τι όνειρο είδα εγώ για το μηχάνημα του!!. :drinks:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.303
ΟΚ, ο Crown που έχει €400, δεν σου κάνει. Ο Crown που έχει €2.500 - €3.000, σου κάνει;

Εάν αλλάξουμε το "Crown" με το "McIntosh", θα σου κάνει; Για πες.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.123
ΟΚ, ο Crown που έχει €400, δεν σου κάνει. Ο Crown που έχει €2.500 - €3.000, σου κάνει;

Εάν αλλάξουμε το "Crown" με το "McIntosh", θα σου κάνει; Για πες.
όχι φίλε μου, ο crown είναι επαγγελματικό εργαλείο κι εκεί πρέπει να μείνει!.
Αλήθεια, ξέρεις κανένα να αγοράζει scania ή daf φορτηγό για ιχ αυτοκίνητο???
Γιατί να το κάνω στο σύστημα μου?

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.303
όχι φίλε μου, ο crown είναι επαγγελματικό εργαλείο κι εκεί πρέπει να μείνει!.
Αλήθεια, ξέρεις κανένα να αγοράζει scania ή daf φορτηγό για ιχ αυτοκίνητο???
Γιατί να το κάνω στο σύστημα μου?
Άρα και τα επαγγελματικά ηχεία, να μείνουν στα studios, σωστά; Να μην τα βάζουμε στα σπίτια μας, σωστά;

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.123
Άρα και τα επαγγελματικά ηχεία, να μείνουν στα studios, σωστά; Να μην τα βάζουμε στα σπίτια μας, σωστά;
δεν είπα ΠΟΤΕ τι να κάνεις σπίτι σου, στο δικό μου δεν θα το έβαζα( το crown)! fair enough??

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.627
Members
38.474
Νεότερο μέλος
NIKCOLOR