Oλοκληρωμένος που δεν σκουριάζει . . . άλλο

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.122
Ρε συ @leandros ρυθμό έχει η μουσική ρε φίλε, όχι ο ενισχυτής, ήμαρτον δηλαδή.
Σαφώς ρυθμό έχει η μουσική! ωφειλεί λοιπόν και ο ενισχυτής, όποτε υπάρχουν εκτεταμένες αρμονικές σε γνωστό στο γράφοντα κομμάτι, να τις μεταφέρει και να τις ενισχύει όλες, κι όχι μέρος αυτών!!
Για 400€ επαναλαμβάνω, καλός είναι και απόλυτα τίμιος! ως εκεί όμως!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.760
μπορεί να περιγραφεί και ως: "με προφανή έλλειψη σώματος, με χαμηλό με προφανή έλλειψη σε όγκο, χωρίς βάθος και πλάτος στη σκηνή και με το τίμπρο να μην είναι στις λέξεις που αναγνώριζε ο xls1502".

Σας κάλύψα αγαπητέ με τη συγκεκριμένη περιγραφή???
Τον ΄΄κάλυψες΄΄,αφού τον επιβεβαίωσες...ακόμα περισσότερο.:)

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.122
Φαντάζεσαι το γρέζι του Crown;
δε μπορώ να καταλάβω ένα πράμα...γιατί πρέπει να συμφωνήσω ντε και καλά μαζί σου??
Θεωρείς ότι δεν έχω κρίση?
Μήπως δε θέλετε τα μέλη του site να έχουν δική τους άποψη?
Πρέπει να αποκτήσουμε όλοι crown και immersive, να αποτάξουμε τα λαμπάτα και τα πικάπ?
Να καταργήσουμε το δικάναλο?
Δήλωση μεταμέλειας?
πιστοποιητικό ηχητικών φρονημάτων?
Ας φέρει λοιπόν κάποιος των xls 1502 σπίτι μου, με κάμερα, να κάνουμε ένα ΑΒ με το m6i και να αναρτήσουμε τα συμπεράσματα μας εδώ!!
οκ??

D

deleted user 10898

Guest
Σαφώς ρυθμό έχει η μουσική! ωφειλεί λοιπόν και ο ενισχυτής, όποτε υπάρχουν εκτεταμένες αρμονικές σε γνωστό στο γράφοντα κομμάτι, να τις μεταφέρει και να τις ενισχύει όλες, κι όχι μέρος αυτών!!
Για 400€ επαναλαμβάνω, καλός είναι και απόλυτα τίμιος! ως εκεί όμως!
Βρε λεανδρε άσε τα τεχνικα, αφού δεν έχεις ιδέα και γίνεσαι ρεζίλι κάθε φορά. Πες πως δεν τον γουστάρεις και γούστο σου καπέλο σου, άσε τις εξηγήσεις, δεν χρειάζονται...δεν...

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.122
Βρε λεανδρε άσε τα τεχνικα, αφού δεν έχεις ιδέα και γίνεσαι ρεζίλι κάθε φορά. Πες πως δεν τον γουστάρεις και γούστο σου καπέλο σου, άσε τις εξηγήσεις, δεν χρειάζονται...δεν...
εν αντθέσει με τις δικές σου θέσεις ε??
μες την τεκμηρίωση λέμε!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.760
Καταρχάς δεν είναι ΄΄πολυαγαπημένος΄΄ του υποφαινομένου. Διατηρώ κριτική διάθεση απέναντι σε οτιδήποτε διαβάζω.
Κατά δεύτερον,προτιμά τα NCore σε κλάση D.Δεν ανακάλυψε δα και την...Αμερική.Εδώ που τα λέμε,ούτε και ο...Κολόμβος την ανακάλυψε πρώτος. ;)
Το τελος του κοσμου ειναι ..παραδεξου το 8-)
Αδίκως γίνεσαι...ισοπεδωτικός.Ιδίως για έναν κόσμο που παραμένει...σφαιρικός και όχι επίπεδος. ;)

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.298
δε μπορώ να καταλάβω ένα πράμα...γιατί πρέπει να συμφωνήσω ντε και καλά μαζί σου??
Θεωρείς ότι δεν έχω κρίση?[...]
ΠΟΤΕ δεν σου ζήτησα να συμφωνήσεις μαζί μου. Αυτό που σου ζητάνε όλοι όσοι ασχολούνται μαζί σου είναι να σταματήσεις να γράφεις ανακρίβειες, βασισμένες στα αυτιά σου. Δεν θες; Δεν πειράζει. Θες; Καλώς να ορίσεις, η γνώση κι η πληροφορία που υπάρχει στο forum είναι αρκετή για να σε κρατήσει απασχολημένο για πολύ καιρό.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Sure but it will severely limit both the resolution and potentially bandwidth of upstream sources. Its best use would be as a subwoofer amplifier
:):):):)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.005
Προσωπικά, από την περιγραφή του Λέανδρου, καταλαβαίνω ότι έπαιξε καλύτερα το μικρό Κραουνάκι.

Όμως αυτό το ενισχυτάκι των 400€ δεν είναι αντιπροσωπευτικό της ποιότητας ενισχυτικών που διαθέτει στη γκάμα της η μεγάλη Κράουν, και φυσικά οι περισσότεροι εδώ μέσα που τον κακολογουν, έχουν δώσει πολύ περισσότερα χρήματα για ενισχυτή, στα οποία αν επέλεγαν Κράουν, θα ήταν οι ίδιοι κερδισμένοι...

Ο μικρός Κράουν δεν κυνηγάει δάφνες κορυφαίων επιδόσεων, αλλά σε κάθε περίπτωση, αν ο αμιρ έπαιρνε για δοκιμή το σκουριασμένο σκουπίδι των πολλών ευρώ, θα βλέπατε πόσο καλύτερος είναι σε όλα ο Κράουν ο ταπεινός των ολίγων ευρώ.

Το πρόβλημα με τους κορυφαίους Κράουν, δεν είναι άλλο από την τιμή τους, είναι ακριβοί ενισχυτές.
Οπότε απλώς ψάχνουμε πιο φτηνές προτάσεις να βολευτουμε οικονομικά.

Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες συνωμοσίας..

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.760
Sure but it will severely limit both the resolution and potentially bandwidth of upstream sources. Its best use would be as a subwoofer amplifier
:):):):)
Ή εναλλακτικώς...κατάλληλος οδηγητής για...κάποια φημισμένα ηχεία που έχει πάρει το μάτι μου - ονόματα δεν λέμε,υπολήψεις δεν θίγονται. :lolsign:

Reaction score
690
Καταρχάς δεν είναι ΄΄πολυαγαπημένος΄΄ του υποφαινομένου. Διατηρώ κριτική διάθεση απέναντι σε οτιδήποτε διαβάζω.
Κατά δεύτερον,προτιμά τα NCore σε κλάση D.Δεν ανακάλυψε δα και την...Αμερική.Εδώ που τα λέμε,ούτε και ο...Κολόμβος την ανακάλυψε πρώτος. ;)
To "πολυαγαπημένος" αναφέρθηκε λόγω των πρόσφατων εγκωμιαστικών σχολίων υπέρ του στο thread των dacs. Πέρσι όταν είχε δημοσιευθεί τον εν λόγω review του crown , τα σχόλια δεν ήταν εχμ... και τόσο θετικά....

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.122
ΠΟΤΕ δεν σου ζήτησα να συμφωνήσεις μαζί μου. Αυτό που σου ζητάνε όλοι όσοι ασχολούνται μαζί σου είναι να σταματήσεις να γράφεις ανακρίβειες, βασισμένες στα αυτιά σου. Δεν θες; Δεν πειράζει. Θες; Καλώς να ορίσεις, η γνώση κι η πληροφορία που υπάρχει στο forum είναι αρκετή για να σε κρατήσει απασχολημένο για πολύ καιρό.
Αυτή μπορεί να είναι η δική σου μετάφραση. Η δική μου διαφέρει κατά πολύ!
Δηλαδή που δε γίνεται κατανοητό ότι πχ ο συγκεκριμένος ενισχυτής(ο xls 1502) απλά δεν συγκρίνεται με άλλους ενισχυτές?? Πόσο ποιό ευγενικά μπορώ να σας πω ότι είναι πολύ λίγος για σοβαρή ακρόαση?
Πραγματικά, έχετε ακούσει κάποιον σοβαρότερο ενισχυτή εντέλει?
συγχωρέστε το ύφος μου αλλά είναι απόρροια των γραφομένων που καλούμε να απαντήσω!
Αν θεωρείται ότι όλοι πρέπει να ασπαζόμαστε τις απόψεις σας, ενημερώστε μας, να γράφετε μόνοι σας, μη χαλάμε και το χρόνο μας τζάμπα..
Η γνώση που υπάρχει στο φόρουμ, που όντως είναι τεράστια, ούτε το 1/4 δεν είναι καταγεγραμμένη, μιας και όποιος σοβαρός προσπαθήσει να πει μια άποψη γρήγορα το μετανοιώνει από το "πέσιμο" των ειδικών.....
συγχωρέστε με ξανά για το πολύτιμο χρόνο σας!
Post automatically merged:

Προσωπικά, από την περιγραφή του Λέανδρου, καταλαβαίνω ότι έπαιξε καλύτερα το μικρό Κραουνάκι.
μια μικρή διόρθωση ντόκτορ, δεν έπαιξε καλύτερα το κραουνάκι! :wink:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.760
Αυτή μπορεί να είναι η δική σου μετάφραση. Η δική μου διαφέρει κατά πολύ!
Δηλαδή που δε γίνεται κατανοητό ότι πχ ο συγκεκριμένος ενισχυτής(ο xls 1502) απλά δεν συγκρίνεται με άλλους ενισχυτές?? Πόσο ποιό ευγενικά μπορώ να σας πω ότι είναι πολύ λίγος για σοβαρή ακρόαση?
Πραγματικά, έχετε ακούσει κάποιον σοβαρότερο ενισχυτή εντέλει?
συγχωρέστε το ύφος μου αλλά είναι απόρροια των γραφομένων που καλούμε να απαντήσω!
Αν θεωρείται ότι όλοι πρέπει να ασπαζόμαστε τις απόψεις σας, ενημερώστε μας, να γράφετε μόνοι σας, μη χαλάμε και το χρόνο μας τζάμπα..
Η γνώση που υπάρχει στο φόρουμ, που όντως είναι τεράστια, ούτε το 1/4 δεν είναι καταγεγραμμένη, μιας και όποιος σοβαρός προσπαθήσει να πει μια άποψη γρήγορα το μετανοιώνει από το "πέσιμο" των ειδικών.....
συγχωρέστε με ξανά για το πολύτιμο χρόνο σας!
Post automatically merged:

μια μικρή διόρθωση ντόκτορ, δεν έπαιξε καλύτερα το κραουνάκι! :wink:
Δεν σκοπεύω ν'αμφισβητήσω τις εντυπώσεις που απεκόμισες.
Υπενθυμίζω όμως ότι - ως εκκινήσας το σχετικόν ζήτημα επί του παρόντος - οφείλεις να μας αναφέρεις την ακριβή συνδεσμολογία με τα συνοδά και τις συνθήκες υπό τις οποίες διεξήχθη η συγκριτική δοκιμή,.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.614
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds