wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.292
Το ύφος μερικών εδώ μέσα ήταν, είναι και θα είναι αυτό που είναι - σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους δεν αρέσει, δεκτό. Το θέμα είναι να προσπερνάμε το ύφος και να διαβάζουμε αυτά που γράφονται μπας και πάμε λίγο "μπροστά" στο ρημαδο-hobby μας και να απολαμβάνουμε καλύτερα τις μουσικές μας - κι όχι να μένουμε προσκολλημένοι σε πεποιθήσεις που δεν έχουν βάση. Και, πρόσεξε, το "καλύτερα" που αναφέρω πιο πριν, δεν είναι τυχαίο, δεν είναι άποψη, δεν είναι "φτερό στον άνεμο". Είναι συγκεκριμένες, μετρήσιμες, προϋποθέσεις που υπακούουν στους νόμους της Φυσικής. Ε, εάν κάποιος επιμένει να το αρνείται αυτό, τι να πούμε άλλο; Δεν χρειάζεται να του αρέσει ή να μην του αρέσει, άλλο πράγμα η αρέσκεια κι άλλο η άρνηση αποδοχής νόμων της Φυσικής και της Ακουστικής σε σημείο εθελοτυφλίας.Ρε αδερφέ συνμεταλλερ (αν όντως ακούς slayer ακούμε τα ίδια) ξέχνα τον Λεανδρο. Επικεντρώσου στο ύφος μερικών εδώ μέσα. Ειλικρινά αν δε το δέχεσαι αυτό που λέω τι νόημα έχει να συζητάμε... Και ναι ούτε ο δικός σου τρόπος μου άρεσε. Επιμένεις να σου αναφέρει ένα όνομα. Εν προκειμενω αποφάνθηκε για τον λαμπάτο που μιλάμε από την αρχή οτι του αρέσει και τον θεωρεί καλό, οπότε προς τι η επιμονή σου;
Δεν τσουβαλιάζω τίποτε, μόνοι σας τσουβαλιάζετε εδώ μέσα.
Πιστεψε με το μέλος Λεανδρος δε τον ξέρω προσωπικά, αλλά είναι Πειραιώτης και αυτό μου κάνει, χαχαχα! Πλάκα κάνω αλλά και γω Πειραιώτης είμαι και έχω αδυναμία.
Και αυτός είχε ύφος και εγώ έχω ύφος για να μιλήσω απλά στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς, αλλά μετά από αλλεπάληλες επιθέσεις των μελών, τουλάχιστον εδώ σε αυτό το thread.
Και πραγματικά, εγώ πιστεύω οτι θα ακούει καλά σπίτι του ο άνθρωπος με όλες τις υποχωρήσεις. Τώρα ναι δε θα πιάνει τις απίστευτες στάθμες που θέλετε να επιμένετε μερικοί αλλά θα το ευχαριστιέται. Τώρα κουφός αν είναι μπορείτε να το διαπιστώσετε πηγαίνοντας σπίτι του. Τόσες φορές το είπε και μπράβο του.
Η επιμονή μου δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο σκοπό, πέραν του ότι προσπαθώ να κάνω συζήτηση, αλλά εκείνος αρνείται. Κι όχι, ο επίμαχος ενισχυτής με τα 20W ισχύος δεν θεωρείται "σοβαρός" ενισχυτής. Κι όχι, δεν είναι μόνο τα Watts το χαρακτηριστικό το οποίο αποδίδει στον ενισχυτή τον ορισμό "σοβαρός", αλλά ένα πλήθος μετρήσεων στο οποίο ο συγκεκριμένος ενισχυτής λυχνίας κι όλοι του είδους του, αποτυγχάνουν παταγωδώς.
Εάν ο @leandros θεωρεί τον συγκεκριμένο ενισχυτή σοβαρό, ε, ΟΚ, άποψή του (όλοι έχουμε από μία), αλλά δεν χρειάζεται να προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι σοβαρός βασισμένος στα... αυτιά του.
Post automatically merged:
Το Thrash δεν είναι μαγκιά, είναι αλητεία!Το Thrash είναι μαγκιά.....![]()
Kreator - Civilization Collapse