Ζητείται το software του TacT Tcs preamp surround processor

Reaction score
596
Χάθηκε το cd με το software από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη από τον πολυκαναλο προενισχυτη της TacT με αποτέλεσμα να μην μπορώ να εκμεταλλευτώ τη δυνατότητα για room correction που δίνει το μηχάνημα.
Μήπως κάποιος καλός άνθρωπος το έχει να μου κάνει μια κόπια;;;
Ευχαριστώ.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
93.743
Δεν νομίζω πως ειναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσεις software του 2004, τοτε το room eq ήταν απαράδεκτο.
Παρε ενα MiniDSP για τa sub αντ΄αυτού, και άσε το υπόλοιπο φάσμα ως έχει

Reaction score
596
Σε κάθε περίπτωση, αφού το μηχάνημα μου δίνει τη δυνατότητα να έχω αποθηκευμένα διαφορετικά presets στον προ, θα ήθελα να το έχω...

Reaction score
1.656
Σε κάθε περίπτωση, αφού το μηχάνημα μου δίνει τη δυνατότητα να έχω αποθηκευμένα διαφορετικά presets στον προ, θα ήθελα να το έχω...
Γιατί δεν επικοινωνείς με την εταιρεια; Θεωρώ ότι με τον αριθμό σειράς του μηχανήματος και μόνο θα στο δώσουν.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.046
Η εταιρία έχει κλείσει εδώ κι αρκετά χρόνια.

Reaction score
596
Ακριβώς.....Η πιο απλή λύση είναι να βρω κάποιον που το είχε κι έχει κρατήσει το software.

Reaction score
1.656
Η εταιρία έχει κλείσει εδώ κι αρκετά χρόνια.
Αληθεια; Νομίζω ότι έχει αλλάξει όνομα, σε Lyngdorf. Δε νομίζω να μην έχουν το λογισμικό.

wizzy

Reaction score
23.046
Το λογισμικό της Lyngdorf είναι διαφορετικό από της TacT και δεν διατίθεται σε CD.

Reaction score
596
Αληθεια; Νομίζω ότι έχει αλλάξει όνομα, σε Lyngdorf. Δε νομίζω να μην έχουν το λογισμικό.
Η ιδέα μου ήταν να επικοινωνήσω μαζί τους γιατί σίγουρα θα έχουν κρατήσει τέτοια πράγματα.
Στο σάιτ τους δεν υπάρχει email παρά μόνο των αντιπροσώπων. Δεν φαντάζομαι να βρω κάποιον από αυτούς να ασχοληθεί μαζί μου για κάτι τέτοιο. Θα ρωτήσω βέβαια..

wizzy

Reaction score
23.046
Η ιδέα μου ήταν να επικοινωνήσω μαζί τους γιατί σίγουρα θα έχουν κρατήσει τέτοια πράγματα.
Στο σάιτ τους δεν υπάρχει email παρά μόνο των αντιπροσώπων. Δεν φαντάζομαι να βρω κάποιον από αυτούς να ασχοληθεί μαζί μου για κάτι τέτοιο. Θα ρωτήσω βέβαια..
Έχω email επικοινωνίας. Στείλε μου ένα pm αύριο για να στο δώσω.

Reaction score
596
Κι οπως ειπα στο φιλο wizzy απαντησαν τα εξης:
Hallo Ioannis
sorry – but we do not have any pc software for the TacT TCS – nor does Peter (you are not the first one to ask . . . .)
perhaps somebody has uploaded it to the a blog somewhere – we do not know

Απαραδεκτη μαλλον η συμπεριφορα τους. Ακους εκει δεν εχουν και δεν ξερουν. Οι κατασκευαστες ειναι και δεν κρατησαν αρχεια και συσκευες?

Ειμαστε στο ιδιο σημειο αναζητησης λοιπον...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.785
Ναι, αυτό και την Κιβωτό του Νώε.

Ίντι που πας, πουλόβερ να πάρεις.

:lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign:

Σόρρυ, δε κρατήθηκα...

Πάντως είναι χειρότερο από το να ψάχνεις κινητό τηλέφωνο του 2004, το τηλέφωνο θα κάνει κλήσεις κανονικά, άριστα...

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.818
Απαραδεκτη μαλλον η συμπεριφορα τους. Ακους εκει δεν εχουν και δεν ξερουν. Οι κατασκευαστες ειναι και δεν κρατησαν αρχεια και συσκευες?
Αυτά συμβαίνουν με τις μικρές εταιρείες που ή θα αγοραστούν ή θα φουντάρουν (και πάλι απ' την αρχή).
Και ακριβά και "δεν κρατήσαμε ένα μικρό αρχείο", αν και τυπικά δεν είναι οι κατασκευαστές αφού εκείνη η εταιρεία έκλεισε πολλά χρόνια πριν.

Reaction score
596
Μιλαμε για μηχανημα που κοστιζε πανω απο 10.000. Οι ιδιοι θα επρεπε να εχουν ανεβασει τα αρχεια αυτα σε ενα σαιτ για κατεβασμα.
Τι να πει κανεις...Ψαχνουν πολλοι απ οτι βλεπω τα τελευταια χρονια αλλα τιποτα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.785
Σοφτγουερ είναι βρε φιλαράκο, σοφτγουερ...

Οποιοδήποτε σοφτγουερ που κλείνει 15-ετια και πάει για 20-ετια, όσο και να κόστιζε κάποτε, πλέον είναι ...

Reaction score
30.484
Εσύ με το δίκιο σου το θέλεις ως χρήστης. Αλλά άντε να το βρεις , και το ένα ,(δίκιο) και το άλλο (πρόγραμμα) .
Όπως είδα το ψάχνουν και άλλοι , αλλά στου κουφού την πόρτα..... πάρε την πόρτα και φύγε.
Από την άλλη όπως προειπώθηκε είναι μάλλον ξεπερασμένο πλέον ως πρόγραμμα , οπότε ....
Ψάξε όμως ποτέ δεν ξέρεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.602
Members
38.721
Νεότερο μέλος
gagakostas