Ενεργά ηχεία

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.380
Reaction score
125.496
Να, αυτές τις ψυχρές μεσαίες ακούει κι ο μπούτχιας, κι έχει γίνει παγοκολώνα, να την πέφτει με φόρα στα κεφάλια των θερμόαιμων λαμπατοκέφαλων με ντάμπινγκ φάχτορα ζίρο, σα την κοκακόλα τη ζίρο, αυτή την άνοστη. :p
 




Μηνύματα
348
Reaction score
685
Τι γκετ χαρντ , κλαιν μαιν , τζενελεκ , κλπ , μας τζαμπουνάτε τόσο καιρό...

Ο ειδήμων αποδομεί !

 
Last edited:






Μηνύματα
2.599
Reaction score
4.585
Δεν το είδα όλο το βίντεο αλλά λέει αρκετές αλήθειες. Αρχικά κανένα ενεργό ηχείο δεν έχει 20w class a amp όπως αυτός ο schiit, fact! Διαφωνεί κάποιος? Μετά λέει πως η τεχνολογία εξελίσσεται και το dsp που έχει μέσα το ηχείο θα είναι αρχαίο σε 15-20 χρόνια, fact! Διαφωνεί κάποιος? Μετά λέει πως οι κατασκευαστές ηχείων δεν έχουν τη γνώση να κατασκευάσουν ενισχυτές άρα είναι υποχρεωμένοι να συνεργάζονται με τρίτους. Επίσης αναφέρει το γεγονός πως από τη στιγμή που οι ενισχυτές βρίσκονται εντός της καμπίνας δέχονται την ενέργεια από τα μεγάφωνα. Κι αυτό αλήθεια είναι, πως μπορεί να νιώσει κάποιος που βάζει αντικραδασμικά κάτω από τον ενισχυτή του (και τα καλώδιά του πολλές φορές) όταν σκεφτεί τι βάσανα τραβάει ένας ενσωματωμένος στην καμπίνα ενισχυτής?
 


gid

Μηνύματα
7.406
Reaction score
8.643
Μετά λέει πως η τεχνολογία εξελίσσεται και το dsp που έχει μέσα το ηχείο θα είναι αρχαίο σε 15-20 χρόνια, fact! Διαφωνεί κάποιος?
Λες και οι audiophiles στους οποίους απευθύνεται κρατούν τα παθητικά τους ηχεία και τους ενισχυτές για 15-20 χρονια....

Εδώ που τα λέμε ούτε οι non-audiophiles δεν τα κρατούν τόσο... Μόνο όσοι τα 'χουν ως έπιπλα μπορεί να το κάνουν....
 


Μηνύματα
27.250
Reaction score
25.239
Λάθος κάνεις.
Μέγα θα έλεγα.
Εγω τα δικά μου τα αγόρασα με το σκεπτικό για μια ζωή.
Από τα πρώτα που αγόρασα , μέχρι και τα τελευταία. Βέβαια τα δικά μου είναι SANSUI , CORAL.
Αυτά σίγουρα είναι για μια ζωή. Σκέψου ο G22000 κατασκευάστηκε το 1978 , εγώ τον αγόρασα μτχ το 2006 , και είναι ακόμα σαν καινούργιος. Εχω και άλλα SANSUI του 75 , του 86 , 88, 90 όλα είναι σαν καινούργια , και τους πίνω το αίμα σχεδόν καθημερινά.
Τα CORAL το ίδιο. Τα woofers του 78 , τα υπόλοιπα , από 78 έως 88 , όλα είναι σαν καινούργια.
Εχω και SONY , επίσης σαν καινούργια, και DENON, έχω διάφορα , όλα άψογα.
 





Μηνύματα
4.873
Reaction score
3.963
Γιαννη καλημέρα, απ ότι θυμαμαι από κατι πολύ παλιες αναρτησεις που ειχες κανει καποια μηχανήματα τα ειχες πληρωσει παρα πολλα χρηματα - ακομη και για σημερα είναι παρα πολλα. Αν δεν κανω λαθος ένα απ αυτά πρεπει να ηταν ενας πολυκαναλος AV ενισχυτης (νομιζω DENON). Πρεπει να κοστιζε οσο ενας TRINOV.

Σιγουρο είναι ότι στα χρονια του ηταν πρωτοποριακος και σιγουρο ότι ηταν προσεγμενος απ ολες τις πλευρες. Μετα όμως από 15-20 χρονια σε θεματα τεχνολογιας αιχμης θα υστερει, όπως και μετα από τα ιδια χρονια θα υστερει και ο TRINOV. Αυτό δεν θα σημαινει ότι θα παψει να παιζει καλα. Απλα στα ιδια χρηματα που ειχες δωσει τοτε θα μπορεις να παρεις καποιο συγχρονο μηχανημα καλυτερο, κι αυτό είναι απολυτως λογικο. ΑΝ όμως βρεις ένα μεταχειρισμενο TRINOV μετα από 15 χρονια σε καλη κατασταση και σε τιμη χωμα, κι εφοσον δεν πολυψάχνεσαι στις λεπτομέρειες και τις συγχρονες τεχνολογιες τοτε θα εχεις κανει μια παρα πολύ καλη αγορα. Πανω σ αυτή την λογικη νομιζω ότι εκανες καποιες άλλες αγορες.

Κατι ασχετο θυμαμαι και τα ηχεια που ειχες από φωτογραφιες. Μαλλον εχεις τα ιδια. Σαμπ δεν θυμαμαι αν εχεις. Για δωσε καποια πληροφορια, καιρο εχουμε να δουμε κατι απο το συστημα σου.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.598
Μηνύματα
2.867.353
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top