Νέα βελόνα ή κεφαλή για UHER PS 950.

Reaction score
1.600
H AT-95E θα ηταν η δικη μου επιλογη τοτε.Αυτο δεν σημαινει οτι και αλλες δεν θα δουλεψουν καλα,αλλα για την κατηγορια του πικαπ αυτου η ΑΤ95Ε θα ειναι οκ,και εχει και το πλεονεκτημα της χαμηλοτερης τιμης αν το θελει ο φιλος.
Post automatically merged:

Ειναι KENWOOD !!!
Ένα ακόμα πλεονέκτημα της VM-95E (που έχει αντικαταστήσει την ΑΤ95) είναι ότι παρέχει δυνατότητα αναβάθμισης της βελόνας μελλοντικά (όπως και η ortofon και η nagaoka βέβαια, μόνο που ξεκινάνε από υψηλότερη βάση τιμολογιακά).

Reaction score
11.770
Σήμερα ο φίλος αγόρασε την Audio Technica AT-VM95E.

Να την τοποθετήσει μόνος του δεν ξέρει. Εγώ ούτε ξέρω, ούτε θέλω τώρα στα γεράματα να μάθω. Θα ξεκινήσουμε να διαβάζουμε το κατάλληλο θέμα που υπάρχει εδώ, αλλά μάλλον θα χρειαστούμε βοήθεια.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ο πιο απλος τροπος ειναι να βαλει την κεφαλη στο κελυφος, οσο γινεται πιο συμμετρικα και να μετρησετε απο το πισω μερος του κελυφους (το σημειο που ακουμπα στο κολαρο του βραχιονα και μεχρι την ακιδα να εχει μια αποσταση 50-51 μμ.Θα ειναι κατα μεγαλη προσεγγυση σωστο,μεχρι να βρεθει καποιος φιλος απλα να επιβεβαιωσει η να διορθωσει ελαφρα με την βοηθεια προτρακτορα.Το βαρος αναγνωσης φανταζομαι θα ειναι πιο ευκολο να το ρυθμισετε.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ναι, το βάρος ξέρω :lolsign:
Ωραια.Μετρηστε τοτε την αποσταση που ειπαμε πιο πανω και μπορει να την χρησιμοποιει χωρις να ανησυχει για κατι.
Καλο θα ηταν ομως σε καποια φαση να το δει καποιος για μεγιστη ακριβεια.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
ΟΚ αν ειναι για επαναληψη καλως.Αλλα γνωμη μου αυτη,ειναι απο τις ευκολες περιπτωσεις οπου σχεδον ολα τα πικαπ της εποχης εκεινης ηθελαν την αποσταση που σας ειπα μεταξυ 49-52μμ , συνηθως αυτη ηταν 50-51μμ.Στην αποσταση αυτη υπολογιζεται και το λαστιχενιο washer το οποιο συνηθως εχει παχος 0.5-1.0μμ.Αυτο αν δεν ειναι σε καλη κατασταση καλυτερα να αντικατασταθει με ενα καινουργιο.Κανει δουλεια στο σημειο συζευξης headshell/βραχιονα.
Αν δεν βρισκετε καινουργιο (ανκαι υπαρχουν στην σγορα) καλυτερα μην χρησιμοποιησετε καθολου το παλιο αν εχει χασει την ελαστικοτητα του.

Reaction score
11.770
Ο φίλος τοποθέτησε την καινούρια κεφαλή και του αρέσει πάρα πολύ. Σας ευχαριστεί (και εγώ) για τις συμβολές σας!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988